Jugodentov ulozak kontakt brave??
3 posters
Strana 1 od 1
Jugodentov ulozak kontakt brave??
Pozdrav svima..
Jos pre dve godine mi je crkao ulozak kontakt brave i tom prilikom je stavljen ELMOS..posto mi je juce ispala prilika kupio sam nov u radnji Jugodentov i odlucio sam da ga zamenim iako je ELMOSOV jos uvek u funkciji..medjutim pojavio se problem..kada stavim Jugodentov ulozak pali se kontakt kada je kljuc na poziciji STOP..prvo sam pomislio da nisam nesto lepo spojio..iznerviram se i vratim ELMOSOV..kad ono kod njega sve u redu..ponovo vratim Jugodent i opet se pali kontakt u polozaju gde se vadi kljuc..Jedino sto sam primetio je to da ima razlike u redosledu zica na oba uloska na onom delu koji se stavlja na samu bravu..kod ELMOSA ide crvena, plava, braon pa crna..a kod Jugodenta ide crvena, crna, braon pa plava..
U videu ispod se sve lepo vidi..
Sta bi to moglo da bude i kako da ga namestim?
Jos pre dve godine mi je crkao ulozak kontakt brave i tom prilikom je stavljen ELMOS..posto mi je juce ispala prilika kupio sam nov u radnji Jugodentov i odlucio sam da ga zamenim iako je ELMOSOV jos uvek u funkciji..medjutim pojavio se problem..kada stavim Jugodentov ulozak pali se kontakt kada je kljuc na poziciji STOP..prvo sam pomislio da nisam nesto lepo spojio..iznerviram se i vratim ELMOSOV..kad ono kod njega sve u redu..ponovo vratim Jugodent i opet se pali kontakt u polozaju gde se vadi kljuc..Jedino sto sam primetio je to da ima razlike u redosledu zica na oba uloska na onom delu koji se stavlja na samu bravu..kod ELMOSA ide crvena, plava, braon pa crna..a kod Jugodenta ide crvena, crna, braon pa plava..
U videu ispod se sve lepo vidi..
Sta bi to moglo da bude i kako da ga namestim?
YugoKoral55- OHV 1295ccm 61ks
- Broj poruka : 673
Godina : 27
Datum upisa : 24.05.2013
Re: Jugodentov ulozak kontakt brave??
Moras da obrnes zice, pogresno su povezane.
Miljan- SOHC 1581ccm 88ks
- Broj poruka : 9430
Datum upisa : 05.03.2008
Mislis na ulosku ili kod mene na instalaciji?
Pa kako to da uradim, ja nigde ne vidim da onaj deo uloska koji se stavlja na bravu moze da se otvori..?
Pa kako to da uradim, ja nigde ne vidim da onaj deo uloska koji se stavlja na bravu moze da se otvori..?
YugoKoral55- OHV 1295ccm 61ks
- Broj poruka : 673
Godina : 27
Datum upisa : 24.05.2013
U konektoru od uloska, ne na instalaciji, obrni ih da se poklapaju boje sa bojama iz instalacije.
Miljan- SOHC 1581ccm 88ks
- Broj poruka : 9430
Datum upisa : 05.03.2008
Sad gledam moj crknuti Jugodent ulozak,nesto mi taj ELMOS ima cudan redosled zica
ristivoje- SOHC 1290ccm 60ks
- Broj poruka : 2385
Godina : 43
Datum upisa : 30.08.2014
Similar topics
» Ulozak kontakt brave Z 128
» Slab kontakt. Ulozak brave ili...???
» Sijalica migavaca svetli cim se da kontakt.
» Daje kontakt, nece da vergla
» Nestao kontakt
» Slab kontakt. Ulozak brave ili...???
» Sijalica migavaca svetli cim se da kontakt.
» Daje kontakt, nece da vergla
» Nestao kontakt
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
|
|