Tablet u kolima
+5
ricpe
Petar
YUgisa
junior45
VPetar
9 posters
Strana 2 od 2
Strana 2 od 2 • 1, 2
Re: Tablet u kolima
Ne izgleda ti ovo lose, sa tim da bi ja napravio nosac za tablet. I malo bi sakrio one kablove. Imao sam istu ideju, ali sam odustao, jer sam resio da mi auto bude u old fazonu. Mozda jedino ako bas resim da sve ubacim u kasetu pa da se ne vidi. Na Jugu se bolje uklapa nego na 101, svakako je super stvar za muziku i navigaciju.
Ako bi neko isto ovako da se igra, prodajem ispravan tablet za 3000, star godinu dana, slabo koriscen.
Ako bi neko isto ovako da se igra, prodajem ispravan tablet za 3000, star godinu dana, slabo koriscen.
Lepo izgleda, samo sto bi to kod mene u naselju to potrajalo pola sata...u jugu ne smem ni prvu pomoc da drzim, a kamoli tablet..
I da se malo nasalim, i ja u autu drzim tablete, u Jugu drzim Gelusil lack za gorusicu a u Loganu tablete protiv bolova...
I da se malo nasalim, i ja u autu drzim tablete, u Jugu drzim Gelusil lack za gorusicu a u Loganu tablete protiv bolova...
Godina : 50
Datum upisa : 16.06.2012
Hehe hvala na pozitivni kometarima, jollyjumper da, u pravu si, oni kablovi bi trebalo da se sakriju ili da se barem necim maskiraju i uklope u enterijer imam par ideja pa cu videti koju cu odabrati.
Jednostavno morale su da se izbuse rupe na mestima za AUX i micro USB ulaz nisam imao drugo resenje zbog prostornog ogranicenja.
Jednostavno morale su da se izbuse rupe na mestima za AUX i micro USB ulaz nisam imao drugo resenje zbog prostornog ogranicenja.
Danijel88- OHV 663ccm 21ks
- Broj poruka : 4
Godina : 36
Datum upisa : 07.10.2017
Strana 2 od 2 • 1, 2
Strana 2 od 2
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu