montiranje tj. vracanje poluosovina u sklop menjaca i pravilno namestanje homokinetickog zgloba na yugu 45
+5
junior45
ZAC
YUgisa
Crazy128
todor84
9 posters
Strana 2 od 2
Strana 2 od 2 • 1, 2
Re: montiranje tj. vracanje poluosovina u sklop menjaca i pravilno namestanje homokinetickog zgloba na yugu 45
Samo nov, na polovan ne pomisljaj.
Imas Metelli za 2400din.
Imas Metelli za 2400din.
dimmu- SOHC 1301ccm EFI 68ks
- Broj poruka : 3943
Datum upisa : 29.04.2015
Re: montiranje tj. vracanje poluosovina u sklop menjaca i pravilno namestanje homokinetickog zgloba na yugu 45
Dobro jollyjumper@ nemoj da se odmah ljutis samo sam pitao jel moze polovnjak, naravno da necu da rizikujem.. Novo i nema zime! Hvala na savetima drugari.. Javljam sta smo uradili...
jugi- OHV 767ccm 30ks
- Broj poruka : 94
Datum upisa : 06.12.2014
Naravno, spone, ramena, gumice, to sve novo mora.
Ne ljutim se ja skoro nikad, jako retko.
Ne ljutim se ja skoro nikad, jako retko.
Ja uzimam polovne za 500 din ko nece da placa nov, ugradio sam ih brdo i niko nije imao problema, nijedan jos nije stradao, za razliku od nekih novih koje sam ugradio.
Miljan- SOHC 1581ccm 88ks
- Broj poruka : 9430
Datum upisa : 05.03.2008
Moze Miljance, ali slozices se da je kupovina starog zgloba "macka u dzaku" ..moze da valja a moze da ne valja....ja licno nisam za polovan..e sad, sto se tice loseg kvaliteta novih...jbga, tu ne mozemo nista..
Godina : 50
Datum upisa : 16.06.2012
Proverim ih ja, svi su na poluosovinama i biram prvo one sa neostecenom manzetnom, probam da li ima lufta i nikad se nisam zajebo.
Ko hoce nov, uzimam Meteli, ali nema svako 2000+ din za njega, ugradjivao sam i neke od 1300-1400 din, taj se raspadne za manje od godinu dana.
Ko hoce nov, uzimam Meteli, ali nema svako 2000+ din za njega, ugradjivao sam i neke od 1300-1400 din, taj se raspadne za manje od godinu dana.
Miljan- SOHC 1581ccm 88ks
- Broj poruka : 9430
Datum upisa : 05.03.2008
Strana 2 od 2 • 1, 2
Similar topics
» manzetne poluosovina do menjaca
» Montiranje druge rucice menjaca, predlozi?
» Zamena elasticnog zgloba na polugi menjaca sa metalnim profilom
» Lamela namestanje
» Montiranje druge rucice menjaca, predlozi?
» Zamena elasticnog zgloba na polugi menjaca sa metalnim profilom
» Lamela namestanje
Strana 2 od 2
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu