Tubeless felne
4 posters
Strana 1 od 1
Tubeless felne
Od koje godine se na zastavi 101 može naći tubeless felna? Moj auto je '86/'87 godište (kraj 1986., a početak 1987.)
Imam dilemu jer kada sam nagazio šraf terao sam auto kod vulkanizera i imam unutrašnju gumu na zadnjem levom točku. E sada... da li je to zbog toga što je felna malo kriva na rubu ili jednostavno tadašnje felne nisu bile tubeless? Ne znam čak ni da li lupam, ali baš zato i pitam. Ne zamerite.
Imam dilemu jer kada sam nagazio šraf terao sam auto kod vulkanizera i imam unutrašnju gumu na zadnjem levom točku. E sada... da li je to zbog toga što je felna malo kriva na rubu ili jednostavno tadašnje felne nisu bile tubeless? Ne znam čak ni da li lupam, ali baš zato i pitam. Ne zamerite.
Yoxa- OHV 663ccm 21ks
- Broj poruka : 38
Datum upisa : 09.01.2013
Re: Tubeless felne
Ako nisi prvi vlasnik, mozda je i bivsi vlasnik stavljao, ljudi jos uvek stavljaju unutrasnje gume, pogotovo stariji...
A neki ljudi jos uvek stavljaju unutrasnje i zbog toga sto je felna korozirala pa ne moze tubeles posto bi ispustala .
Zuty- SOHC 1290ccm 60ks
- Broj poruka : 2224
Godina : 30
Datum upisa : 17.06.2013
Od 1979. su tubeless felne.
Miljan- SOHC 1581ccm 88ks
- Broj poruka : 9430
Datum upisa : 05.03.2008
Drugi sam vlasnik. Evo druga godina polako prolazi. Prvi vlasnik je tast. Isterao ga iz salona 1987. godine (kada sam se ja rodio). Poklonio mi ga jer on ima ford focus, a stojdza mu sluzio za trckaranje po Backoj Palanci, a ja nisam imao auto pa ono...
Ok, znaci nema razloga da ne probam bez unutrasnje gume. Kada probam, javljam kako je proslo.
Ok, znaci nema razloga da ne probam bez unutrasnje gume. Kada probam, javljam kako je proslo.
Yoxa- OHV 663ccm 21ks
- Broj poruka : 38
Datum upisa : 09.01.2013
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu