Pomoc oko karburatora
4 posters
Strana 1 od 1
Pomoc oko karburatora
E ovako ......
Imam Yuga 45 i pre nekoliko meseci primetio sam da je oko 3 i 4 svecice uvek vlazno , ni sam znao da li je gorivo u pitanju ili neksto drugo. Danas uzmem opet nesto da pogledam i
vidim opet ista prica , samo oko te dve svecice mokro i vidim da je benzin u pitanju. Sta se desava , startujem motor i primetim , prilikom dodavanja gasa da deo na karburatoru koji
se nalazi tacno iznad 3 i 4 svecice vlazan. Obrisem suvom krpom i rukom dodajem gas i primetim da opet polako taj deo pocinje da pusta benzin. Ne znam o cemu je rec vidim
da na tom delu ima neka poluga koja se pomera kada dajem gas ali ne znam sta treba da uradim da taj problem samniram, verovatno zbog toga auto i povecava potrosnju. Ja sam
slikao taj deo karburatora pa ako neko ima predlog ili neko resenje meni je dobrodoslo.
Imam Yuga 45 i pre nekoliko meseci primetio sam da je oko 3 i 4 svecice uvek vlazno , ni sam znao da li je gorivo u pitanju ili neksto drugo. Danas uzmem opet nesto da pogledam i
vidim opet ista prica , samo oko te dve svecice mokro i vidim da je benzin u pitanju. Sta se desava , startujem motor i primetim , prilikom dodavanja gasa da deo na karburatoru koji
se nalazi tacno iznad 3 i 4 svecice vlazan. Obrisem suvom krpom i rukom dodajem gas i primetim da opet polako taj deo pocinje da pusta benzin. Ne znam o cemu je rec vidim
da na tom delu ima neka poluga koja se pomera kada dajem gas ali ne znam sta treba da uradim da taj problem samniram, verovatno zbog toga auto i povecava potrosnju. Ja sam
slikao taj deo karburatora pa ako neko ima predlog ili neko resenje meni je dobrodoslo.
Spaky- OHV 767ccm 30ks
- Broj poruka : 62
Godina : 41
Datum upisa : 30.05.2013
Re: Pomoc oko karburatora
Pukla je membrana za ubrzavanje... zameni tu membranu...odvrni ta 4 zavrtnja i izvadi membranu i oprugu.. i zameni novom.
Godina : 50
Datum upisa : 16.06.2012
Membrana..... hvala druze moram promenuti..... Skoro sam menjao membranu na sauhu i mogu reci da sam se
prilicno iznenadio koliko kosta ( 750 din ) ... znas mozda koliko se krece cena ove membrane???
prilicno iznenadio koliko kosta ( 750 din ) ... znas mozda koliko se krece cena ove membrane???
Spaky- OHV 767ccm 30ks
- Broj poruka : 62
Godina : 41
Datum upisa : 30.05.2013
ja sam platio 340 din za komsu..
junior45- DOHC 1995ccm i.e 139ks
- Broj poruka : 35132
Godina : 33
Datum upisa : 10.01.2012
Ljudi pošto nemam net na kompu i preko moba sa na forum moram da pišem ovde. Nabavio sam čehoslovački karburator Ikov 32/32 sedr(esdr) difuzori 23/23. Karb je potpuno mehanički, paše na usisnu od keca, sve je naizgled ok ali ga još nisam namontirao. Interesuje me sledeće, zna li neko nešto više o tom karburatoru? Vredi li nečemu? Video sam da ima dosta velike dizne za vazduh (vide se odozgo) piše 210 i 290 ako sam dobro video. Pare za bolji nemam, to odma da vam kažem, interesuje me samo valja li ovaj karb i hoću li nešto snage dobiti sa njim. Hvala
Ja nemam iskustva sa tim karbom....
Godina : 50
Datum upisa : 16.06.2012
Similar topics
» Nejasnoce oko karburatora,pomoc
» Hitno mi treba pomoc: CURI MI BENZIN IZ KARBURATORA !
» Pomoc,pomoc!! Motor nece da startuje.
» Problem pri saltanju- pomoc pomoc :D
» Problem oko karburatora
» Hitno mi treba pomoc: CURI MI BENZIN IZ KARBURATORA !
» Pomoc,pomoc!! Motor nece da startuje.
» Problem pri saltanju- pomoc pomoc :D
» Problem oko karburatora
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu