Ugradnja centralne brave
+6
Pedja
yugodriver
sykone
YUgisa
Bohoc
mujo_g1
10 posters
Strana 1 od 2
Strana 1 od 2 • 1, 2
Re: Ugradnja centralne brave
aaa jedva cekam tu radionu
e ljudi jel neko ubacivao centralnu u kola meni par nije stvari jasno a sve sam kupio???
e ljudi jel neko ubacivao centralnu u kola meni par nije stvari jasno a sve sam kupio???
mujo_g1- OHV 903ccm 45ks
- Broj poruka : 449
Datum upisa : 15.01.2009
vidjen si danas na parkingu kod Buvljaka )
gde si kupio ? koliko novaca?
gde si kupio ? koliko novaca?
Bohoc- SOHC 1116ccm EFI 63ks
- Broj poruka : 1877
Datum upisa : 30.10.2008
Sta ti nije jasno? Ako je nesto sa strane montiranja to ti mogu pomoci a ako je sa strane elektrike, onda bas i ne mogu
kupio na buvljaku, modul i daljince za 23 eura a motori (3 kom) 900din.
nije mi jasna sema ali ajd skontacu
izabrao sam ovaj modul zato sto ima posebno dugme za trunk release i mnogo kvalitetno deluju daljinci u ruci
nije mi jasna sema ali ajd skontacu
izabrao sam ovaj modul zato sto ima posebno dugme za trunk release i mnogo kvalitetno deluju daljinci u ruci
mujo_g1- OHV 903ccm 45ks
fina cena tj povoljna ) i ja cu to mozda resit samo da dodjem do novaca
To stvarno nije skupo. To si kupio zato sto sam se ja na zadnjem okupljanju zezao sa zakljucavanjem iz daljine a?
aj skeniraj shemu...
sykone- OHV 843ccm 34ks
- Broj poruka : 290
Godina : 35
Datum upisa : 29.10.2008
aha ) a i kulturnije je na daljinski nego ovako. povezao sam sve sem zmigavaza i trunk releasa. neznam koje mi diode trebaju za smigavce a za trunk release izgleda kinez ni nema opciju tj,stisnes dugme a ono nista neradi...
mujo_g1- OHV 903ccm 45ks
E momci, pomerio sam temu ovdemalo da popunimo ovu sobu, a i mozda nekom ovo moze pomoci
oke koliko znam ali pitacu "sponzora" on ima za 25 sa 2 motora i sve ostalo sto ide za CB )
Bohoc to je univerzalno,ono sto ima nas sponzor?Moze to ubacite u yugicu?
yugodriver- SOHC 1116ccm 61ks
- Broj poruka : 1508
Godina : 44
Datum upisa : 27.10.2008
da univerzalne su sa 2 motora to cu jos da proverim ovih dana kad nadjem vremena da skoknem do njega (naseg sponzora )
Vazi onda cekam odgovor!
Danas sam bio kod nasih spozora sa YUgisom bas sam pitao za cb ima za 27eur samo ide bez motora,(elektronika i daljinski)
Mujo g1 od koga si uzeo daljsnski i modul i motor?
@Mujo_g1
Jesi li ugradio CB? Da li radi trunk release? Ja hocu da stavim to kod mene, ali hocu da mogu sa daljinskim da otvaram posebno gepek, tako da mi je bitna ta opcija.
Jesi li ugradio CB? Da li radi trunk release? Ja hocu da stavim to kod mene, ali hocu da mogu sa daljinskim da otvaram posebno gepek, tako da mi je bitna ta opcija.
ugradio sam cb i radi extra. kupio sam kod onog lika preko puta kineza kod rampe,ima razne zajeb za kola.
za gepek sam kupio relej i tako povezao i radi extra. drzis 3 sec dugme i gepek samo odskoci i naravno podignes ga
a za zmigavce sam kupio dve diode 1N4007 i povezao na sva 4,kupio sirenu onu za alarme i sve je sad u full-u.
ako nekog inresuje nesto nek pita,jako sam se namucio a u bmw-a smo vec ubacili rutinski
ps: nisam ni znao da ima ova tema, ja mislio da mi jugisa obrisao postove zbog off-a
za gepek sam kupio relej i tako povezao i radi extra. drzis 3 sec dugme i gepek samo odskoci i naravno podignes ga
a za zmigavce sam kupio dve diode 1N4007 i povezao na sva 4,kupio sirenu onu za alarme i sve je sad u full-u.
ako nekog inresuje nesto nek pita,jako sam se namucio a u bmw-a smo vec ubacili rutinski
ps: nisam ni znao da ima ova tema, ja mislio da mi jugisa obrisao postove zbog off-a
mujo_g1- OHV 903ccm 45ks
A ja nisam ranije video da si odgovorio.
Da li bi mogao to da mi uzmes nekom prilikom (kad ti bude usput) i posaljes? Centralu i 3 motora, diode imam, a sirena mi ne treba. Relej je onaj obican, kao za farove?
Da li bi mogao to da mi uzmes nekom prilikom (kad ti bude usput) i posaljes? Centralu i 3 motora, diode imam, a sirena mi ne treba. Relej je onaj obican, kao za farove?
neznam kakav je za farove ali znam da ima cifre 38 86 87 87a itd.
trenutno nisam pri keshu tako da nemam kako ni da kupim ni posaljem jbg jos sam skolarac )
trenutno nisam pri keshu tako da nemam kako ni da kupim ni posaljem jbg jos sam skolarac )
mujo_g1- OHV 903ccm 45ks
ja bi hteo da kupim CB, al ovde u hrvatskoj nemaš gde da kupiš /srbija majka/!
tako kad budem dolazio u Pančevo, moraću da pogledam, e a taj buvljak, jel to onaj u pančevu ili????
tako kad budem dolazio u Pančevo, moraću da pogledam, e a taj buvljak, jel to onaj u pančevu ili????
Ima buvljak u Pancevu, Bubanj potok u Beogradu, najlon u Novom Sadu...
Inace, ja sam nasao gde cu uzeti alarm i CB, tako da, Suboticani, nemojte mi uzimati.
Inace, ja sam nasao gde cu uzeti alarm i CB, tako da, Suboticani, nemojte mi uzimati.
Hehehe Admin se smorio od nas, niko da mu kupi i posalje
Evo, da javim da sad i ne treba da mi kupite, narucio sam , a kad ugradim, otvoricu jednu temu u kojoj cu opisati proces ugradnje alarma, CB i CB na gepek.
Strana 1 od 2 • 1, 2
Similar topics
» Ugradnja centralne brave i alarma
» Potrebna pomoc oko alarma ili centralne brave.
» Problem : Dim iz centralne table
» Problem oko centralne i alarma
» Pregrade za sitnice, police, centralne konzole...
» Potrebna pomoc oko alarma ili centralne brave.
» Problem : Dim iz centralne table
» Problem oko centralne i alarma
» Pregrade za sitnice, police, centralne konzole...
Strana 1 od 2
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu