Pinjon
+11
junior45
labud
ristivoje
VPetar
Milos
dextor
Velibor
samba
darkos
YUgisa
Vojislav
15 posters
Strana 4 od 4
Strana 4 od 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Pinjon
Za motornu grupu, struju i trap ima sve po radnjama. Izuzetak bi bio razvodnik paljenja, eto taj pinjon...I možda još neka sitnica. :-)
d.stole- OHV 1295ccm 61ks
- Broj poruka : 612
Datum upisa : 23.09.2013
Delova jos ima po prodavnicama, ali je stvar njihovog kvaliteta. Ja sto vidim lokalno po prodavnicama su vecinom delovi najnizeg kvaliteta jer su najjeftiniji.
I onda je pre 10 godina bio problem sa kvalitetom, ali ovo što meni treba za ovaj moj yugo nemam pozitivno iskustvo po radnjama. U radnjama nađem na jedvite jade ono što mi treba. Tako da najviše moram da jurim ili otpad ili net.
Nekada sam mogao da nađem većinu stvari po radnjama, ali sada ja nisam u mogućnosti da nađem. Obiđem gomilu radnji nema, nema, nema, nađem sajlu za km sat, nema, nema, nema, nađem uložak za pinjon, nema, nema, nema, ima znakova za yugo ali nijedan za moj, nema, nema, nema, nije ručka za podizanje sedišta za moj yugo, itd.
Nekada sam mogao da nađem većinu stvari po radnjama, ali sada ja nisam u mogućnosti da nađem. Obiđem gomilu radnji nema, nema, nema, nađem sajlu za km sat, nema, nema, nema, nađem uložak za pinjon, nema, nema, nema, ima znakova za yugo ali nijedan za moj, nema, nema, nema, nije ručka za podizanje sedišta za moj yugo, itd.
Petar Komnenić- OHV 767ccm 30ks
- Broj poruka : 147
Godina : 44
Datum upisa : 09.03.2021
Govoroim o kvalitetu delova za mehaniku i to, delovi od plastike za kabinu i estetiku su uvek bili jednaki i manje vise dobrim delom konstantno nedostupni ili precenjeni.
Zavijes neku vrstu matice i vuces papagajkama
junior45- DOHC 1995ccm i.e 139ks
- Broj poruka : 34261
Godina : 31
Datum upisa : 10.01.2012
Skinuo sam ga, sad mi je još ovaj na autu ostao.
Flegma- OHV 663ccm 21ks
- Broj poruka : 38
Datum upisa : 07.03.2022
wd40 i ova kliješta stega, i metalni kraj neke stare sajle za koji sam uhvatio kad sam ga navio na čauru.
ovaj na autu sam lagano skinuo i zacas zamijenio.
ovaj na autu sam lagano skinuo i zacas zamijenio.
Flegma- OHV 663ccm 21ks
podmazano i spremno.
je li moguce da su se pinjon i sajla oštetili jer je plastični konektor sajle spao sa km sata te se sajla izvukla iz košuljice pa nije lijepo ležala u pinjonu?
je li moguce da su se pinjon i sajla oštetili jer je plastični konektor sajle spao sa km sata te se sajla izvukla iz košuljice pa nije lijepo ležala u pinjonu?
Flegma- OHV 663ccm 21ks
i sajla se pojede? jer je meni sajla rascvjetala a pinjon pojeden.
Flegma- OHV 663ccm 21ks
Strana 4 od 4 • 1, 2, 3, 4
Strana 4 od 4
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
|
|