mineralno ulje- sto jeftinije
4 posters
Strana 1 od 1
mineralno ulje- sto jeftinije
ima li neko ideju gde bih mogao i po kojoj ceni da nadjem oko 10L mineralnog ulja, da je bezbojno i ne previse gusto. nije za auto vec za kompjuter, hteo bih da potopim komponente u njega kao u akvarijum i odradim sistem hladjenja ulja preko pumpe za akvarijum i malog hladnjaka iz juga. mineralno ne provodi elektricitet a stvarno ekstra izgleda
fox_87- OHV 1295ccm 61ks
- Broj poruka : 634
Godina : 37
Datum upisa : 28.02.2013
Re: mineralno ulje- sto jeftinije
Ti si sigurno gledao one sto potapaju PC, ali to ulje je mnogo skupo tako da ti ne preporucujem i nzm da li moze da se nadje kod nas(tesko).
Zuty- SOHC 1290ccm 60ks
- Broj poruka : 2224
Godina : 30
Datum upisa : 17.06.2013
Tebi treba ulje za transformatore...ono je za hladjenje elektricnih i elektronskih komponenti.... na zalost ne znam gde moze da se kupi, i verovatno je jako skupo.
Godina : 50
Datum upisa : 16.06.2012
ulje za transformatore je vec visa klasa, meni treba najobicnije mineralno ulje, to se koristi za pc, nije ono ni po cemu posebno.
koliko sam video to Fenih je oko 1100din 5l, znaci oko 2200 bi bio 10l, verovatno ne moze jeftinije od toga,e sad zuto mu dodje ko akvarijum koji se nije cistio mesec dana ,mada pod neonkom ko zna kako bi ispalo
koliko sam video to Fenih je oko 1100din 5l, znaci oko 2200 bi bio 10l, verovatno ne moze jeftinije od toga,e sad zuto mu dodje ko akvarijum koji se nije cistio mesec dana ,mada pod neonkom ko zna kako bi ispalo
fox_87- OHV 1295ccm 61ks
- Broj poruka : 634
Godina : 37
Datum upisa : 28.02.2013
Similar topics
» Lampica za ulje u motoru i ulje u kocnicama tj rucna
» Koje ulje?
» Filter za ulje
» lampica za ulje
» Ulje-menjac
» Koje ulje?
» Filter za ulje