vergla kad odstoji
4 posters
Strana 1 od 1
vergla kad odstoji
imam malo komplikovani problem pa bih zamolio clanove da pazljivo procitaju...hvala...
e ovako...jutarnje paljenje moga juga je da se covjek krsti...povucem sauh i alanser samo sto zakaci motor pali...KAD GA VOZIM I PARKIRAM POSLE 2 MIN UPALI KAO METAK ALI KAD ODSTOJI 10 15 MINUTA ONDA VERGLA PO 3,4 SEKUNDE KAO DA VRATI GORIVO...ujutru sa sauhom on pali dobro...ne bi trebalo da moram sauh da dizem posle 10tak minuta...i imam nepovratni ventil na dovodno...pa sumljam na membranu pumpe...sta mislite...
karburator je nov...tako da to ne moze da bude...
e ovako...jutarnje paljenje moga juga je da se covjek krsti...povucem sauh i alanser samo sto zakaci motor pali...KAD GA VOZIM I PARKIRAM POSLE 2 MIN UPALI KAO METAK ALI KAD ODSTOJI 10 15 MINUTA ONDA VERGLA PO 3,4 SEKUNDE KAO DA VRATI GORIVO...ujutru sa sauhom on pali dobro...ne bi trebalo da moram sauh da dizem posle 10tak minuta...i imam nepovratni ventil na dovodno...pa sumljam na membranu pumpe...sta mislite...
karburator je nov...tako da to ne moze da bude...
dejanrakocevic- OHV 767ccm 30ks
- Broj poruka : 86
Datum upisa : 26.08.2011
Re: vergla kad odstoji
Nije to do pumpe, do karburatora je problem, ne vrati gorivo nego ima visak koje mu smeta kad je vruc, kao da presisa, ja sam imao sa prethodnim karbom takav problem, a kad mu osiromasim smesu on pali lepo, ali radi neravnomerno.
Koji karburator imas ?
Probaj da prestelujes smesu.
Koji karburator imas ?
Probaj da prestelujes smesu.
Miljan- SOHC 1581ccm 88ks
- Broj poruka : 9430
Datum upisa : 05.03.2008
moguce brate...dobro si...a sta da radim kako da ga naceram da vraca gorivo...DO CEGA JE TO U KARBURATOR...imam onaj obicni jednogli...
Mozda preliva, proveri plovak, iglicasti ventil, ler diznu, gumicu na ler dizni.
kako da provjerim plovak i iglicasti ventil????????
...ler dizna je nova i gumica na njoj...
...ler dizna je nova i gumica na njoj...
Iglicasti zameni, a plovak kad okrenes poklopac naopako treba da bude udaljen 11mm od dihtunga.
da mu ne pravi problem nepovratni ventil jer ga ima na dovodno crijevo
Ja imam isti problem samo sto nemam karburator nego je onaj EFI...isto kao sto covek pstavio pitanje, ujutru na pola kljuca, vozim 2-3 minuta parkiran pali extra kad malo odstoji petnaestak minuta on 5-6 sekundi vergla, i sauh nema na moj..sta je kod mene problem, nove svecice ima i kablove Smile
upropastio sam se kao siroce, nije fora da ga peglam kod majstora, zato dosta posecujem forum, mozda neko zna odgovor
upropastio sam se kao siroce, nije fora da ga peglam kod majstora, zato dosta posecujem forum, mozda neko zna odgovor
Treba proveriti da li lambda sonda i senzor rashladne tecnosti dobro funkcionisu, to je prvo...
problem resen, za sad, dam kontakt, stisnem gas do graja, i upali bez problema
a rekao jedan majstor sto ima dosta iskustva i verovali ili ne ima oko 80-82 godine, da ce kompresiju da mi izmeri, i da sredi to za koji dan
a rekao jedan majstor sto ima dosta iskustva i verovali ili ne ima oko 80-82 godine, da ce kompresiju da mi izmeri, i da sredi to za koji dan
Similar topics
» auto tesko vergla
» Vergla ali nece da upali !!!
» Jugo 55, vergla nece da upali
» Yugo 55 vergla al' ne pali
» dugo vergla pa upali...
» Vergla ali nece da upali !!!
» Jugo 55, vergla nece da upali
» Yugo 55 vergla al' ne pali
» dugo vergla pa upali...
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma: