Guma na krovu ili kako se već to zove
5 posters
Strana 1 od 1
Guma na krovu ili kako se već to zove
Imam problem sa ovom gumom na krovu ili kako se ona već zove :
Odlepila se ili izašla sa ovog limčića ili šta je već tu u pitanju... Jel ona treba da se natakne samo na ovaj lim ili mora da se lepi? i šta mi vi savetujete da uradim?
Odlepila se ili izašla sa ovog limčića ili šta je već tu u pitanju... Jel ona treba da se natakne samo na ovaj lim ili mora da se lepi? i šta mi vi savetujete da uradim?
castiel-87- SOHC 1116ccm 55ks
- Broj poruka : 1158
Godina : 37
Datum upisa : 16.08.2012
Re: Guma na krovu ili kako se već to zove
Meni su jednom ukrali tu gumu. Kupuje se na metar valjda, ne secam se cene. Navlacis je (kao kurton ) samo prvo podmazi gumu da lakse klizi
Milos- SOHC 1372ccm 72ks
- Broj poruka : 4104
Godina : 28
Datum upisa : 05.05.2012
Kako se meni sa slike cini, on ima onu siroku gumenu i onda se ne kupuje na metar ali mislim da se samo nabije, mada nisam siguran ona linija sta je, da li je to neka dvostroana lepljiva traka koja dodatno drzi...
Kupis dupleks traku,to je traka koja lepi sa obe strane,izmes traku debljine 0,5mm,skinu tu staru traku koja se od vremena osusila i zalepi novu na to mesto gde je bila stara traka i teraj
kokisa82- OHV 1451ccm 73ks
- Broj poruka : 890
Godina : 42
Datum upisa : 22.02.2012
Super. Hvala na odgovorima. Nego neće li se to odlepiti kad budem prao auto peračem pod pritiskom?
castiel-87- SOHC 1116ccm 55ks
- Broj poruka : 1158
Datum upisa : 16.08.2012
Ne bi smelo. Zavisi koju vrstu dupleks traku kupuješ. Imaš onu jeftiniju variantu kajo odma se odlepi čim zalepiš A imaš i onu skuplju variantu koju ako dobro zalepiš bog ne može da e skine. Samo napravi dobru pripremu. Očisti redovno sve od prljaštine nakon toga savetujem da e premažeš alkoholom, jer alkohol razređuje masnoću, ali neće oštetiti farbu. Najbolji sredstvo za to je Deterdžent za staklo koji u sebi ima alkohola 60%.
negeru- OHV 663ccm 21ks
- Broj poruka : 39
Datum upisa : 13.07.2013
Similar topics
» kako se zove...?
» Kako srediti "Koralke" i odabir dimenzija guma
» Kako popraviti motor/pumpu na posudi za vodu ?evo kako
» Keder guma - Z101
» Kako srediti "Koralke" i odabir dimenzija guma
» Kako popraviti motor/pumpu na posudi za vodu ?evo kako
» Keder guma - Z101