Migavac kod Yuga! Gde da tražim!
3 posters
Strana 1 od 1
Migavac kod Yuga! Gde da tražim!
Pozdrav svima.
Ovako. Danas sam kupio alarm za auto. Ugradio i radi savršeno, sem migavce. Nikako ne mogu da skontam gde je rele za migavce da tamo priključim plus od alarma kada aktiviram i deaktiviram da mi zasvetli kako treba.
P.S. Ako nisam na dobroj strani otvorio temu, molim administratore da premese u adekvatnu kategoriju
Ovako. Danas sam kupio alarm za auto. Ugradio i radi savršeno, sem migavce. Nikako ne mogu da skontam gde je rele za migavce da tamo priključim plus od alarma kada aktiviram i deaktiviram da mi zasvetli kako treba.
P.S. Ako nisam na dobroj strani otvorio temu, molim administratore da premese u adekvatnu kategoriju
negeru- OHV 663ccm 21ks
- Broj poruka : 39
Godina : 37
Datum upisa : 13.07.2013
Re: Migavac kod Yuga! Gde da tražim!
Imas o tome vec pisano dosta, relej za 4 migavca kod yuga ja msm da je napred kod table sa osiguracima, ali alarm se tu ne spovezuje, nego na prekidacu za sva 4 migavca, evo ti pa procitaj imas i za alarm koje se zice povezuju na prekidac za sva 4,....
https://zafc.forumsr.com/t906-ugradnja-alarma-i-cb-na-yugo
https://zafc.forumsr.com/t906-ugradnja-alarma-i-cb-na-yugo
Zuty- SOHC 1290ccm 60ks
- Broj poruka : 2224
Godina : 30
Datum upisa : 17.06.2013
Na prekidacu za sva 4 ima plavu i plavo-crnu zicu )leva i desna strana), tu spajas zmigavce.
Miljan- SOHC 1581ccm 88ks
- Broj poruka : 9430
Datum upisa : 05.03.2008
E sad. Pitanje pre nego sto privežem to. Meni iz alarm centrale samo 1 zica izlazi napolje za signalizaciju tj. za migavce. E sad ako sa tim žicom premostim Plavu i Plavu/Crnu za na prekidaču, funkcionisaće mi redovno migavci?
Dopuna:
Dobro sam reko ako ih premostim sa jednom žicom da bi radila oba Migavca u toku aktiviranja alarma onda pojavise mali problemčić. A to je jest da ako želim da uključim migavac levo ili desno nebitno je, onda mi radi sva četri
Druga ideja? Ili jednostavno da pemostim pomoću dve diode pa kad uključim levi, onda dioda ne dozvoljava da struja pređe u desnu žicu i naopako
Dopuna:
Dobro sam reko ako ih premostim sa jednom žicom da bi radila oba Migavca u toku aktiviranja alarma onda pojavise mali problemčić. A to je jest da ako želim da uključim migavac levo ili desno nebitno je, onda mi radi sva četri
Druga ideja? Ili jednostavno da pemostim pomoću dve diode pa kad uključim levi, onda dioda ne dozvoljava da struja pređe u desnu žicu i naopako
negeru- OHV 663ccm 21ks
Bas to, stavi dve diode i resen problem.
Miljan- SOHC 1581ccm 88ks
- Broj poruka : 9430
Datum upisa : 05.03.2008
Ok. Problem sam rešio. Stavio dve diode od 5 ampera Znam da sam malo preterao ali cena imzmeđu diode od 3 ampera i diode od 5 ampera je 45 din razlike
P.S. Ja bih zamolio administratora foruma da ovaj topic prebaci u Instalacije kategoriju. Znam ja sam kriv što sam tu otvorio ali tako ide kad ne gledaš dovoljno, ali žuriš a usput tek se sad upoznaš sa forumom Izvinjavam se ponovo
P.S. Ja bih zamolio administratora foruma da ovaj topic prebaci u Instalacije kategoriju. Znam ja sam kriv što sam tu otvorio ali tako ide kad ne gledaš dovoljno, ali žuriš a usput tek se sad upoznaš sa forumom Izvinjavam se ponovo
negeru- OHV 663ccm 21ks
Similar topics
» Da li se volan za Yuga 45 moze zameniti volanom od Yuga IN ?
» Gubi se desni bocni migavac
» Bregasta kod Yuga 1.1
» Zamajac za Yuga
» Karburator od yuga 60
» Gubi se desni bocni migavac
» Bregasta kod Yuga 1.1
» Zamajac za Yuga
» Karburator od yuga 60
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu