Zamajac za Yuga
2 posters
Strana 1 od 1
Zamajac za Yuga
Trazim zamajac za juga 55 i to je postala misaona imenica u srbiji . interesuje me neko ako zna dali je zamajac za floridu 1,4 i za juga isti . znam da postoji razlika u vencu 120 zuba ima jugo 55 a 122 florida 1,4.
I interesuje me ako je neko skidao na floridi 1,3 zamajac koliko ima zuba , to jest jel isti kao jugu 55 ili kao na floridi 1,4
I interesuje me ako je neko skidao na floridi 1,3 zamajac koliko ima zuba , to jest jel isti kao jugu 55 ili kao na floridi 1,4
ktm+a- OHV 663ccm 21ks
- Broj poruka : 15
Datum upisa : 12.04.2013
Re: Zamajac za Yuga
Nije isti, a zamajac za Floridu 1.3 je isti kao za 1.4.
Miljan- SOHC 1581ccm 88ks
- Broj poruka : 9430
Datum upisa : 05.03.2008
Re: Zamajac za Yuga
Dali je isti ili nije na floridi 1,3 i 1,4 saznacu kad budem skidao i ako budem skidao . Dotad ce mi lezati u rezervi .
Imace nisu isti ni goli zamajci , danas sam uspeo da nadjem sa 120 zuba stari . ima razlike u mestu gde lezi venac sa zubima . mojeje misljenje da bi to i moglo da se skine na strugu . Problem je veci ako nekome treba za 1,4 jer to sam pitao usput svuda da bih uporedio ovaj moj . Tu bi trebalo vec raditi distancere i terati to sve u neki centar .
Usput nasao sam zamajac nov imaju jos neki komad na lageru
Imace nisu isti ni goli zamajci , danas sam uspeo da nadjem sa 120 zuba stari . ima razlike u mestu gde lezi venac sa zubima . mojeje misljenje da bi to i moglo da se skine na strugu . Problem je veci ako nekome treba za 1,4 jer to sam pitao usput svuda da bih uporedio ovaj moj . Tu bi trebalo vec raditi distancere i terati to sve u neki centar .
Usput nasao sam zamajac nov imaju jos neki komad na lageru
ktm+a- OHV 663ccm 21ks
- Broj poruka : 15
Datum upisa : 12.04.2013
Similar topics
» Da li se volan za Yuga 45 moze zameniti volanom od Yuga IN ?
» Zamajac i remenica nisu u fazi.
» Pedale u yuga
» Problemcic na yuga
» Polica instrument table (kaseta)
» Zamajac i remenica nisu u fazi.
» Pedale u yuga
» Problemcic na yuga
» Polica instrument table (kaseta)
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
|