relej za cd plejer
4 posters
Strana 1 od 1
relej za cd plejer
ljudi jel zna neko da li postoji nesto kao vremenski relej da preko njega povezem cd? da se posle npr. 30min sam iskljuci cd plejer ako kontakt nije ukljucen? svaki put kad ugasim auto I plejer se ugasi a to mnogo nervira kad se vozi po gradu. ovako bi I ako se cd zaboravi ukljucen on sam iskljucio
mmarkoo- OHV 767ccm 30ks
- Broj poruka : 111
Datum upisa : 10.12.2012
Re: relej za cd plejer
Pa ako ti je problem sto se CD pleyer gasi svaku pit kad ugasis auto, povezi ga direktno, i nema gasenja, sve dok ga ti ne ugasis na dugme.
Sto se nekog releja tice, tu ti ne znam pomoci
Sto se nekog releja tice, tu ti ne znam pomoci
Mitke- SOHC 1581ccm 83ks
- Broj poruka : 8662
Godina : 34
Datum upisa : 25.03.2011
bio je tako povezan pa je preznio akumulator, sad je povezan kako treba, cak I u uputstvu lepo pise da obavezno ide preko kontakta. I pored toga sam I stavio prekidac da moze da radi I bez kontakta ali ovo bi bilo jos bolje samo kad bi moglo
mmarkoo- OHV 767ccm 30ks
30 minuta,to ces tesko naci(jedino neki tajmer),a i ne znam koliko ti se isplati vremenski releji za 12v nisu ispod 15e
Kod Pezoa sam vidjo,da npr ukljucen ti radio,i kad isprazni akumulator na odredjenu voltazu dovoljnu za start,ugasi ga,ne znam na kom principu to funkcionise,ali to je svako dobar sistem
Kod Pezoa sam vidjo,da npr ukljucen ti radio,i kad isprazni akumulator na odredjenu voltazu dovoljnu za start,ugasi ga,ne znam na kom principu to funkcionise,ali to je svako dobar sistem
bukusa- OHV 1295ccm 61ks
- Broj poruka : 756
Datum upisa : 14.02.2012
ma to sam samo naveo kao primer tih 30min, moze I manje, ne znam kako funkcionisu oni sistemi za alarm. kad se aktivira sta odredjuje koliko dugo ce da svira alarm? jer se to iskljucuje preko daljinca ili ima neku vrstu tog vremenskog releja pa ako ga sam ne iskljucis on se sam ugasi?
mmarkoo- OHV 767ccm 30ks
Nemoj da ides na siroko alarm je skup puno komponenti,i sam sisitem funkcionisanja za objasniti nije nimalo prost.Trazi po Googlu vremenski releja za 12v,vidi mozda nadjes nesto povoljno.
bukusa- OHV 1295ccm 61ks
izgleda da i moj radio ima to za voltazu,posto radi neko vreme,i onda se ugasi sam..fabricki iz VW
junior45- DOHC 1995ccm i.e 139ks
- Broj poruka : 35121
Godina : 33
Datum upisa : 10.01.2012
Pa da to je verovatno u samom radiu ugradjeno,to je odlicna stvar ako je kod tebe tako Ne moze ti se desiti da izvuce bateriju
bukusa- OHV 1295ccm 61ks
Similar topics
» h4 relej
» Relej Svetla u Jugacu
» relej za brzo blicanje zmigavaca
» Koji relej za maglenke, 4 ili 5 kontakta
» Relej-automat zmigavca gubi kontakt
» Relej Svetla u Jugacu
» relej za brzo blicanje zmigavaca
» Koji relej za maglenke, 4 ili 5 kontakta