Florida Ventilator za unutrasnjost vozila (ne za hladnjak)
5 posters
Strana 1 od 1
Florida Ventilator za unutrasnjost vozila (ne za hladnjak)
dali neko zna kako se ispituje direktno ventilator za unutrasnjost vozila i kako dobija napajanje mislim na boje zica . Koliko sam gledao i koliko sam uspeo da provalim ima dve zice plava i crvena koje idu ka el motoru i jos 4 zice koje dolaze sa prekidaca koje se povezuju u donjem delu ventilatora . Ako neko zna da mi objasni kako da ispitam ventilator na direktnu vezu bez prekidaca i koja zica dovodi + i odakle dolazi da bih ispitao glinericom .
ktm+a- OHV 663ccm 21ks
- Broj poruka : 15
Datum upisa : 12.04.2013
Re: Florida Ventilator za unutrasnjost vozila (ne za hladnjak)
Molio bih ako neko moze da mi izmeri koja zica je plus kod ventilatora za unutrasnjost vozila . Nalazi se iza osiguraca napred . Koliko sam ukapirao imaju dve zice plava i cvena kod mene koje idu ka rotoru i jos 4 komada koje dolaze sa prekidaca . Donji levi ugao.
Molio bih ako moze da se vidi jel ima stalnog plusa kad neradi .
I kad radi dali ima plusa i dali menja mesto kad se pomera prekidac . dali dobija plus na rotor direktno ili sa prekidaca.
Molio bih ako moze da se vidi jel ima stalnog plusa kad neradi .
I kad radi dali ima plusa i dali menja mesto kad se pomera prekidac . dali dobija plus na rotor direktno ili sa prekidaca.
ktm+a- OHV 663ccm 21ks
Pogledaj lepo,da li imas 3 zice od motora.Jedna bi trebalo da je na masi,a druge dve su ti za brzinu.(ovo sve vazi kod YUGA,osim ako se neko pametniji nije nas'o)
hcore1- OHV 843ccm 34ks
- Broj poruka : 151
Godina : 36
Datum upisa : 07.02.2013
ventilator ima 4 zice to i jeste problem . Imam juga i znam kako ispitati na njemu problem mi je florida zato sto ima i na prekidacu mislim oko 6zica .
ktm+a- OHV 663ccm 21ks
Problem sa Floridom IN.
Radi samo cetvrta brzina ventilatora kabine i sve pozicije su ok za usmeravanje vazduha sem one za soferku gde kada se pomeri cuje se 'TUP' i nesto jako malo vazduha izlazi, dok na ostalim pozicijama sve je ok.
Sta bi moglo biti problem i da li za takve ekspedicije mora komplet obloga instrument table dole?
Radi samo cetvrta brzina ventilatora kabine i sve pozicije su ok za usmeravanje vazduha sem one za soferku gde kada se pomeri cuje se 'TUP' i nesto jako malo vazduha izlazi, dok na ostalim pozicijama sve je ok.
Sta bi moglo biti problem i da li za takve ekspedicije mora komplet obloga instrument table dole?
dimmu- SOHC 1301ccm EFI 68ks
- Broj poruka : 3943
Datum upisa : 29.04.2015
Miljan- SOHC 1581ccm 88ks
- Broj poruka : 9430
Datum upisa : 05.03.2008
Gledao sam bas danas te slike iz tvoje teme ali nadao sam se da ima neki laksi put do resenja tog problema.
Skidanje table izgleda kao poveci posao.
Kako za taj reostat i sajlu, da li se to moze negde kupiti novo ili se mora traziti polovno po oglasima?
Skidanje table izgleda kao poveci posao.
Kako za taj reostat i sajlu, da li se to moze negde kupiti novo ili se mora traziti polovno po oglasima?
Tesko da ima novo, mozda kod kragujevcana, a tabla se lako skida, mozda i lakse nego na jugu.
Miljan- SOHC 1581ccm 88ks
- Broj poruka : 9430
Datum upisa : 05.03.2008
Raspitao sam se danas po oglasima na Kupujem/Prodajem, nasao sam kod jednog coveka i sajlu i reostat samo moram da mu posaljem sliku ili oznake istog jer kaze da ima vise vrsta. Gde tacno stoji reostat i kako izgleda?
Odlicno za tablu, gledao sam sinoc malo slike po oglasima obloga instrument table pa sam video kojih 5 ili 6 srafova je drze pa verujem da ce ici sada lakse kada znam sta trazim.
Odlicno za tablu, gledao sam sinoc malo slike po oglasima obloga instrument table pa sam video kojih 5 ili 6 srafova je drze pa verujem da ce ici sada lakse kada znam sta trazim.
Otvoris poklopac osiguraca i videces ventilator i pored njega konektor sa 4 zice to je od reostata, reostat drzi jedan srafic.
ricpe- OHV 903ccm 45ks
- Broj poruka : 441
Datum upisa : 23.09.2014
Hvala lepo, po tvom objasnjenju sada vidim i na Miljanovim slikama gde se nalazi.
Krecem onda prvo od reostata pa polako na sajlu.
ricpe- OHV 903ccm 45ks
- Broj poruka : 441
Datum upisa : 23.09.2014
Similar topics
» Kako biste sredili unutrasnjost automobila?
» Hladnjak
» Ventilator grejanja
» Ventilator
» Curi hladnjak
» Hladnjak
» Ventilator grejanja
» Ventilator
» Curi hladnjak
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu