filter za vazduh
2 posters
Strana 1 od 1
filter za vazduh
imam problem sa plinom na leru, kad dam gas I drzim recimo na 2000 oko 5 sekunde I pustim ler on ne opadne odmah nego se drzi 1300, 1000... postepeno opada. ako smanjim ler na isparivacu onda isto postepeno sporo opada I ugasi se. u pitanju je 1.1 standardni motor, karburator weber 30/32 dmte, ubusen za plin, ali filter I kuciste filtera je od una 1.3. stelovao sam I isprobao sve kombinacije I opet isto. ja sumnjam da je filter za vazduh problem ali da cujem vase misljenje I nadam se resenje? na jednogrlom radi najnormalnije. sa dvogrilm po gradu trosi 13 a na otvorenom oko 9.5lit. jel imao neko slican problem? samo jos da kazem da je filter za vazduh fradov za Yugo 1.3 motor
mmarkoo- OHV 767ccm 30ks
- Broj poruka : 111
Datum upisa : 10.12.2012
Re: filter za vazduh
Proveri jel mu se lepo zatvaraju leptiri na karb. Nebi reko da je to do filtera za vazduh
Re: filter za vazduh
proveravao sam I to, da se ne zaglavljuju u nekom polozaju, to je ok, sajla je isto ok. razmisljam nesto da mi taj ler gas varira zbog plina koji po inerciji dodje u difuzor I dok ga ne potrosi ler je visok pa zato postepeno opada. nesto sam zeznuo samo ne znam sta? zbog toga trazim drugo misljenje
mmarkoo- OHV 767ccm 30ks
- Broj poruka : 111
Datum upisa : 10.12.2012
Similar topics
» Vazduh u crevima za vodu
» Lonac filtera za vazduh
» Kako ustanoviti fals vazduh na EFI?
» Karburator vuce falsh vazduh
» Drci prilikom punjenja plina, vazduh u boci
» Lonac filtera za vazduh
» Kako ustanoviti fals vazduh na EFI?
» Karburator vuce falsh vazduh