Ispraznio se akumulator i da li je stradalo kvacilo? -kad se sad nisam slogirao!!!
+2
vatreni 45
mmarkoo
6 posters
Strana 2 od 2
Strana 2 od 2 • 1, 2
Re: Ispraznio se akumulator i da li je stradalo kvacilo? -kad se sad nisam slogirao!!!
Pa ja sad ne znam da li ima kopija i koje su razlike, vidite na slici opdirlike kako izgleda original, znam samo da imaju utisnut ovaj logo i cini mi se da na korpi ne pise MecArm, nego da pise MEC i ako se dobro secam sifra posle toga... Nesto detaljnije ne mogu reci, sem ako neko nece da mu ja posaljem brzom postom pa da ne razmislja...
e pa ja sam danas googlao i nasao euro07 u nisu, na webu imaju katalog ukucas broj motora marku vozila sta sve vec trazi pretrazivac i dobijes kataloski broj ali nema cene, ja danas zvao ove iz nisa rekao mu sifru mislim da je mc7004 valjda i on mi je rekao cenu, to je samo za korpu ali na sajtu ima jos jedna kao za 1.1 motor ona je 2920din a sifra je mc7002, valjda proverite, a ova za 1.3 je 2140din mc7004 obe su 180mm i obe za zastavu. u cetvrtak idem licno da vidim kakva je razlika izmedju te dve i da pitam za lamelu mecarm da i nju zamenim kad vec rasturam.ajd bas uporedicu sa ovim slikama dal ima razlike pa javljam. a na sta jos da obratim paznju da nije neka kopija?
mmarkoo- OHV 767ccm 30ks
- Broj poruka : 111
Datum upisa : 10.12.2012
Re: Ispraznio se akumulator i da li je stradalo kvacilo? -kad se sad nisam slogirao!!!
mmarkoo ::ha, danas trazio korpu i u euro07 mecarm je 2140 a ruen u ap sport je 2800, ali nikako da u nisu nadjem nov zamajac da premerim stepenik! jel zna neko koliko je tezak menjac? 30kg,40kg... da znam dal da pocinjem sam ili da trazim pomoc?
45kg je, nemoj sam nikako.
Miljan- SOHC 1581ccm 88ks
- Broj poruka : 9430
Datum upisa : 05.03.2008
ok, a jel znas miljane mozda koliki je stepenik na zamajcu?
mmarkoo- OHV 767ccm 30ks
Ne znam, nikad nisam merio, mogu da proverim ako nadjem zamajac u podrumu, posto je zatrpan svim i svacim.
Inace, evo ko hoce kvalitetan set kvacila
http://www.kupindo.com/Automehanika/10568048_Set-kvacila-Zastava-101-Sachs
http://www.kupindo.com/Automehanika/10570002_Set-kvacila-Zastava-101-Florida-1-3-Sachs
Imam njega na Skali, a Mecarm na Yugu, extra su oba, na Mecarm je jedno 30% tvrdja papucica kvacila.
Inace, evo ko hoce kvalitetan set kvacila
http://www.kupindo.com/Automehanika/10568048_Set-kvacila-Zastava-101-Sachs
http://www.kupindo.com/Automehanika/10570002_Set-kvacila-Zastava-101-Florida-1-3-Sachs
Imam njega na Skali, a Mecarm na Yugu, extra su oba, na Mecarm je jedno 30% tvrdja papucica kvacila.
Miljan- SOHC 1581ccm 88ks
- Broj poruka : 9430
Datum upisa : 05.03.2008
Miljan ::...
45kg je, nemoj sam nikako.
Hahahaha, jaci sam nego sto sam mislio Ja sam na ovom zamajcu sto sam dobio u staro gvozdje izmerio 1mm razlike, ali ne znam da li je obradjivano ranije. Vozeno je i vide se risovi i udubljenje gde je lamela nalegala, ali na samoj ivici je visa i ta ivica naspram tog okolnog spoljneg dela gde naleze korpa je visa za 1mm tacno. Barem po subleru
auto je danas razbucan, kako li cu da ga sastavim... nego, kad sam skinuo zamajac onaj semering ispod na radilici je u donjem delu vlazan, ne curi , ne kape, samo je ona prasina od lamele vlazna. ja bi da menjam kad sam ovoliko rasturio auto. kako se menja i koji da kupim?
mmarkoo- OHV 767ccm 30ks
Corteco. Mislim da treba da skineš poklopac u kojem se nalzi semering. Obavezno kupi novi dihtung i stavi kvalitetnu diht masu. Ne bi bilo loše da zameniš i semering spojničkog vratila menjača, kao i semering birača. Proveri i sve manžetne na poluosovinama.
Predrag B.- SOHC 1498ccm 85ks
- Broj poruka : 6738
Godina : 38
Datum upisa : 14.09.2012
Strana 2 od 2 • 1, 2
Similar topics
» problem kvacilo-menjac
» BRzo se ispraznio akumulator
» Kvacilo
» Proklizava kvacilo!
» Labavo kvacilo
» BRzo se ispraznio akumulator