Problem sa zadnjim desnim kotačem
4 posters
Strana 1 od 1
Problem sa zadnjim desnim kotačem
Guma mi se nazadnjem desnom kotaču liže sa unutrašnje strane, to je verovatno posledica dizanja na pešačkim stazama i tako,a i godine su tu....Šta da uradim, imam dva zadnja "mosta" od nekih drugih 128-ica pa se mislim da li da to menjam ili ne?
toni79- OHV 843ccm 34ks
- Broj poruka : 280
Datum upisa : 15.06.2012
Re: Problem sa zadnjim desnim kotačem
Ako je greda trula menjaj, ako je zdrava, presteluj zadnji trap.
Godina : 50
Datum upisa : 16.06.2012
Pa i nisam baš siguran da je trula. Kako se šteluje zadnji trap?
toni79- OHV 843ccm 34ks
Ako most/greda nije trula pa da je zbog toga poremeceno nesto, proveri gumene caure u viljuskama i gore na kosu gde prolazi amortizer da li su ok i po potrebi promeni i uradi reglazu trapa koja je poremecena pa zato trosi gumu...
Prestigao me Zac
Oteraj najbolje u radionicu za to ako ne znas sam stelovati
Prestigao me Zac
Oteraj najbolje u radionicu za to ako ne znas sam stelovati
sasvim sigurno ne znam ,ali eto zanima me i hteo bih da naučim neke stvari...te gumene čaure se stavljaju pod nekakvim pritiskom ili kako? stvar je u tome što kući imam i dve rezervne viljuške...nešto je tu vezano uz te viljuške, sasvim sigurno....menjao bi gume pa zato pitam
toni79- OHV 843ccm 34ks
isto tako imam i rezervna ramena....kako znati da li su u dobrom stanju, odnosno da nisu deformirana...
toni79- OHV 843ccm 34ks
Pre svega, nemoj pisati dve poruke jednu za drugom u roku od par minuta, koristi opciju EDIT
A sto se tice gumenih caura, one su ustvari u metalnoj casici i imaju metalnu cevcicu unutra i sve tako se menja i upresuje u viljusku. Sto se tice ramena, vizuelno treba pregledati gumene caure, mada iskreno ja jos nisam cuo da je nekome pre stradala ta gumena caura od kugle na kraju koja ne sme da ima lufta kad je pomeras...
A sto se tice gumenih caura, one su ustvari u metalnoj casici i imaju metalnu cevcicu unutra i sve tako se menja i upresuje u viljusku. Sto se tice ramena, vizuelno treba pregledati gumene caure, mada iskreno ja jos nisam cuo da je nekome pre stradala ta gumena caura od kugle na kraju koja ne sme da ima lufta kad je pomeras...
Ja sam radio jednu 128-icu koja bukvalno nije imala gumu izmedju tih metalnih delova u caurama, tocak sa sve viljuskom se pomerao 5cm napred nazad.
Miljan- SOHC 1581ccm 88ks
- Broj poruka : 9430
Datum upisa : 05.03.2008
Similar topics
» Problem sa desnim vratima i unutrasnjim svetlom
» Problem sa zadnjim brisacem.
» Problem sa zadnjim trapom
» Problem sa zadnjim delom automobila
» Nasloni za glavu na zadnjim sedistima (stari tip)
» Problem sa zadnjim brisacem.
» Problem sa zadnjim trapom
» Problem sa zadnjim delom automobila
» Nasloni za glavu na zadnjim sedistima (stari tip)
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu