Delovi za auto gas?
+5
yugo55
bukusa
YUgisa
nebojsas
charjek
9 posters
Strana 1 od 1
Delovi za auto gas?
da li neko zna neke prodavnice u kojima se prodaje auto gas delovi,adrese,broj telefona.Treba mi filter za landirenzo uredjaj,cuo sam da ih ima u kragujevcu u nekoj prodavnici za sitne pare
charjek- SOHC 1116ccm 55ks
- Broj poruka : 1005
Datum upisa : 20.01.2012
Re: Delovi za auto gas?
Ja kupujem na Bubnju, al vidim da ti nije bas blizu 100 kinti kosta.
nebojsas- OHV 903ccm 45ks
- Broj poruka : 392
Datum upisa : 12.09.2012
ma da ima u vecim gradovima kod nas nista ;-)
jel zna neko prodavnice gas opreme iz Novog Sada?
Da ne otvaram temu, jel zna neko posto je jedan elektroventil za benzin?
Nov je oko 20e,polovan ne znam za koliko mozes naci
bukusa- OHV 1295ccm 61ks
- Broj poruka : 756
Datum upisa : 14.02.2012
i ja isto da ne otvaram temu...uzeo sam juga juce sa plinom,ali,nemam one kazaljke na boci sto pokaziva nivo gasa,jel moze to od bilo koje boce i da li ima da se kupi?
yugo55- OHV 767ccm 30ks
- Broj poruka : 112
Godina : 33
Datum upisa : 21.01.2011
Mislim da ces morati ceo taj ventil na boci da menjas.
Mitke- SOHC 1581ccm 83ks
- Broj poruka : 8662
Godina : 34
Datum upisa : 25.03.2011
pa koliko to kosta,odprilike????
yugo55- OHV 767ccm 30ks
- Broj poruka : 112
Godina : 33
Datum upisa : 21.01.2011
Ne znam tacnu cenu da ti kazem stvarno, to ti je najbolje da vidis negde gde se prodaju delovi, ili u nekom servisu, ali mislim da polovan mozes da nadjes tipa za 1000 dinara, a nov mislim da nije ispod 30-ak evra, ali najbolje pitaj.
Mitke- SOHC 1581ccm 83ks
- Broj poruka : 8662
Godina : 34
Datum upisa : 25.03.2011
jel neko skoro kupovao prekidac sa indikatorom kolicine gasa u boci,interesuje me cena i jel komplikovana ugradnja istog?
Hocu da kupim novu bocu i multi ventil, posto moji nisu homologovani. Znate li neki sajt za online kupovinu lii neku radnju koja salje brzom postom? Jeftinije je da kupim sam pa da odnesem na ugradnju.
dragan79- OHV 767ccm 30ks
- Broj poruka : 55
Datum upisa : 16.10.2013
jel zna neko neku prodavnicu delova za auto gas u Novom Sadu?
ako nekom treba saznao sam gde se u NS mogu kupiti delovi za gas,pa nek se javi da ne bude da reklamiram firmu.
Dozvoljeno je napisati pozitivno iskustvo sa nekom firmom, ono sto je zabranjeno je ponavljati takve informacije stalno cak i kada ih niko ne trazi i postavljati oglase svuda
Znaci, mozes napisati negde pozitivno iskustvo i ako neko pita za informaciju da ponovis svoje iskustvo.
Nije dozvoljeno da pises po raznim temama i hvalis firmu cak iako nikome u toj temi netreba ta informacija ili da stavljas oglase
Znaci, mozes napisati negde pozitivno iskustvo i ako neko pita za informaciju da ponovis svoje iskustvo.
Nije dozvoljeno da pises po raznim temama i hvalis firmu cak iako nikome u toj temi netreba ta informacija ili da stavljas oglase
Gde kupiti membrane za Landirenzo EC 04 ali da nisu memtex?
U februaru sam menjao membrane i sada je opet pocelo da zeza nisu izdrzale ni puna dva meseca
U februaru sam menjao membrane i sada je opet pocelo da zeza nisu izdrzale ni puna dva meseca
Alex- OHV 903ccm 45ks
- Broj poruka : 429
Datum upisa : 28.03.2011
Meni su se Memtex na tom uredjaju odlicno pokazale. Za sada. Stavio sam ih pre 10 000km, neka potraju jos toliko i dovoljno za 700-800 din koliko su bile.
Kada sam trazio membrane, originalne nisam nasao u prodaji. Jedan servis ih na Dusanovcu ima, ali oni rade kompletan servis i valjda kosta oko 40-50 evra.
Cini mi se da prodavnica na Bogosloviji ima neke italijanske membrane koje kostaju 1500-2000 din, ali bisu originalne.
Kada sam trazio membrane, originalne nisam nasao u prodaji. Jedan servis ih na Dusanovcu ima, ali oni rade kompletan servis i valjda kosta oko 40-50 evra.
Cini mi se da prodavnica na Bogosloviji ima neke italijanske membrane koje kostaju 1500-2000 din, ali bisu originalne.
Gago- OHV 663ccm 21ks
- Broj poruka : 5
Datum upisa : 25.01.2015
Nisam pametan i meni su prosle isto bile memtex i trajale su mi posto sam imao kvar rekose mi da polijem isparivac vrucom vodom ako upali onda su se stvrdnule membrane i trebaju da se promene.
Tako je i bilo kada polijem vrucom vodom odmah upali onda sam kupio membrane (sad u februaru) i evo opet pocelo a kad polijem vodom odmah pali.
Ne znam sta bi drugo moglo da bude ali eto mislim da su opet membrane,kada sam ih promenio lepo sam ocistio ceo isparivac.
Tako je i bilo kada polijem vrucom vodom odmah upali onda sam kupio membrane (sad u februaru) i evo opet pocelo a kad polijem vodom odmah pali.
Ne znam sta bi drugo moglo da bude ali eto mislim da su opet membrane,kada sam ih promenio lepo sam ocistio ceo isparivac.
Alex- OHV 903ccm 45ks
Zar to polivanje nije dokaz da ledi isparivac iz nekog razloga?
Nisam siguran da je to dokaz da su membrane otisle. Mada neka se javi neko strucniji.
Nisam siguran da je to dokaz da su membrane otisle. Mada neka se javi neko strucniji.
Gago- OHV 663ccm 21ks
- Broj poruka : 5
Datum upisa : 25.01.2015
Ne znam ali na njemu se ne vidi da ledi.
Alex- OHV 903ccm 45ks
proveri ti da li imas dovoljno rashladne tecnosti.Jer moze da se desi da nemas dovoljno RT pa zato ledi... ili se stvorio neki cep ako si ispustao-menjao antifriz
Ima antifriza i ispusten je vazduh iz sistema.
Alex- OHV 903ccm 45ks
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu