povezivanje auto radia pomooc
4 posters
Strana 1 od 1
povezivanje auto radia pomooc
iz mog ljubimca vire dve zice tj plus i minus e sad, posto se moj jugo cuva sam, tj nezakljucavam ga nigde, uzeo sam moj stari kasetofon iz nekih boljih vremena da sad stavim u jugica i podsetim se kako je to nekad bilo sa mojim prvim jugom, kasetofon je pioneer keh-p4630r, pitanje je sledece. na kasetofonu imam dve crvene spojene, tj stalni napon, i kontakt, al nemogu da se setim koja je -, i dali je izvodljivo da napravim ulaz na 3,5mm jack , sobzirom da je nekada davno bio povezan na sarzer, tj ima izlaz za pojacalo sarzer hvalaaa unapred i sori ako sam postavio u pogreesnu sobu ovo mi je nekako najbliza onoe sto mi treba
cunji- OHV 663ccm 21ks
- Broj poruka : 17
Datum upisa : 19.09.2012
Re: povezivanje auto radia pomooc
Najbolje da staviš slike tih žica što idu iz radija.
YugoM55- OHV 1295ccm 61ks
- Broj poruka : 746
Godina : 31
Datum upisa : 13.10.2012
Nista te ja prijatelju nisam razumeo.
Da li te muce dve zice koje vire iz instalacije kola(pa ne znas koja je + a koja -) ili one koje vire iz kasetofona, koje su obe crvene (+12 i kontakt ) a ti ne znas koja je masa???
Objasni malo sporije
Inace temi je mesto u podforumu ICE - In-Car Electronics
Da li te muce dve zice koje vire iz instalacije kola(pa ne znas koja je + a koja -) ili one koje vire iz kasetofona, koje su obe crvene (+12 i kontakt ) a ti ne znas koja je masa???
Objasni malo sporije
Inace temi je mesto u podforumu ICE - In-Car Electronics
djzecky- SOHC 1116ccm 55ks
- Broj poruka : 1098
Godina : 41
Datum upisa : 13.11.2008
Crvene su (+) a masa bi trebalo biti crna...neki radiji je i nemaju izvucenu, vec se masa kaci na onaj zavrtanj na zadnjoj strani radija.
Pripazi da ne spojis + na izlaz od zvucnika!!!!
Pripazi da ne spojis + na izlaz od zvucnika!!!!
Godina : 50
Datum upisa : 16.06.2012
na kasetofonu su lepo razdvojene plus i stalni napon, neznam kako sliku da uplodujem stalno izbaci neki shock, problem je sto ima dve cre za minus, i jednu sarene i na sve radi, dok je auto ugasen, al kad dam kontakt il ga upalim on ugasi kasetofo i nemere da upali, racunam na autu sarena je plus braon minus
cunji- OHV 663ccm 21ks
- Broj poruka : 17
Datum upisa : 19.09.2012
Similar topics
» Povezivanje auta radia
» Povezivanje radia u jugu
» Povezivanje obrtomera
» Problem oko radia,grejaca,stop svetla...
» Povezivanje led sijalica
» Povezivanje radia u jugu
» Povezivanje obrtomera
» Problem oko radia,grejaca,stop svetla...
» Povezivanje led sijalica
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
|
|