Maska oko farova Jugo Koral IN
+4
djzecky
ZAC
YUgisa
charjek
8 posters
Strana 1 od 1
Maska oko farova Jugo Koral IN
Interesuje me da li u drugi imaju problema sa maskom oko farova na Jugu koral in,tacnije sa njenim ne-kvalitetom ?Meni je skroz popucala u delu gde su zavrnuti srafovi.Da li neko ima slican problem i kako ga je resio?unapred zahvalan
charjek- SOHC 1116ccm 55ks
- Broj poruka : 1005
Datum upisa : 20.01.2012
Re: Maska oko farova Jugo Koral IN
Da to je cest problem (ako su u pitanju oni srafovi gore na veznom limu sto hauba prekrije kad je zatvorena), resenje je podbaciti sire podmatace pod srafove. Naravno ako je propalo to skroz, onda neka zamena ili ono sto sam ja razmisljao, uzeti neko parce lima u duzini cele te prednjice, izbusiti rupe i ofarbati i staviti tako celom sirinom da drzi masku...
I na mom Jugu je popucalo, ali nisam jos uvek nista sanirao...imam nameru, mozda na prolece, da skinem prednji branik i masku i poliesterom zakrpim i ojacam ta mesta gde se branik i maska kace.
Godina : 50
Datum upisa : 16.06.2012
Ako je ona ABS plastika ili sta li je onda se tesko krpi sa poliesterom jer se slabo lepe...
Ma nije ABS, da jeste ne bi ni pucala, ovo je neko sranje od plastike.
Ja sam na Ritmu dva dela branika od ABS plastike, spajao sa poliesterom. Takodje sam plasticni deo hladnjaka krpio i drzalo je, a tu ima i pritiska i visoke temperature. Samo treba dobro zaliti.
djzecky- SOHC 1116ccm 55ks
- Broj poruka : 1098
Godina : 41
Datum upisa : 13.11.2008
plastika je ocajna e sad me interesuje sem sto se odvrnu ti srafovi na veznom limu imaju i tri iza same maske do kojih ne znam kako da dodjem,smeta mi hladnjak i onaj lim pored hladnjak...
Skni ceo branik zajedno sa sinom...
Tako je, skini ceo branik i to lepo izlepi poliesterom. Na coskovima kod farova, spoj maske sa branikom, fabricki postoji zabica koja uglavnom pukne, pa se maska u tom delu odvoji od branika. Tu lepo sa unutrasnje strane izbusi rupu od 4 mm kroz branik i masku, pa stavi zavrtanj M4 sa vecim podloskama i stegnes maticom.
hvala vam puno
Da ne otvaram novu temu pitacu ovde . ne svidja mi se maska na mom yugu a evo i zasto
nervira me sto ima prostor izmedju plastike tj maske i svetla pa se vidi lim , razmisljam na 2 solucije da zamenim celu masku i stavim onu sto ide iz 2 dela srednji deo i 2 dela oko svetla , ili da ovu isecem pa da ubacim samo ona 2 okvira od stare maske ???
nervira me sto ima prostor izmedju plastike tj maske i svetla pa se vidi lim , razmisljam na 2 solucije da zamenim celu masku i stavim onu sto ide iz 2 dela srednji deo i 2 dela oko svetla , ili da ovu isecem pa da ubacim samo ona 2 okvira od stare maske ???
-YUGO_55-- OHV 1451ccm 73ks
- Broj poruka : 898
Godina : 26
Datum upisa : 03.07.2012
Stavi drugu masku,bice ti lepsi yugic i neces imati luf izmedju fara i maske.
kokisa82- OHV 1451ccm 73ks
- Broj poruka : 890
Godina : 42
Datum upisa : 22.02.2012
Brate on ne izgleda ruzno sto je najjace izgleda lepse sa ovom maskom ali me nervira to kod svetla .
-YUGO_55-- OHV 1451ccm 73ks
- Broj poruka : 898
Godina : 26
Datum upisa : 03.07.2012
a gde ti je ona stara maska tj ona iz dva dela?
NikolaBoss- SOHC 1116ccm 55ks
- Broj poruka : 1111
Godina : 28
Datum upisa : 17.09.2012
I na mom ima ista takva jednodelna maska sa širokim otvorima, u pitanju je maska za farove pod imenom Yugo Amerika i za Yugo Tempo ta maska je za te malo veće farove može i za ove obične R2, ali zbog tog lufta i ne izgleda lepo ali važno je da radi, meni su za ovaj moj bolje i zgodnije te trodelne maske i još sa srebrnim linijama na srednjem delu izgleda mi bolje i lepše nego ova jednodelna, ipak ako ne želiš da menjaš masku ima raznih načina kako da ispuniš taj luft jedan od njih je i ugradnja LED trakica-pozicija u sam otvor fara.Da ne otvaram novu temu pitacu ovde . ne svidja mi se maska na mom yugu a evo i zasto
Misty- OHV 663ccm 21ks
- Broj poruka : 21
Datum upisa : 21.02.2013
Similar topics
» Jugo Koral IN
» Jugo Koral IN klima
» Jugo koral in problem sa tablom
» Cudan zvuk Jugo koral IN
» Semering bregaste, semering male bregaste,semering radilice .zupcasti kais Jugo koral 2002
» Jugo Koral IN klima
» Jugo koral in problem sa tablom
» Cudan zvuk Jugo koral IN
» Semering bregaste, semering male bregaste,semering radilice .zupcasti kais Jugo koral 2002
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
|
|