Instrument tabla Florida In 1.6L
+3
Pedja
CyberianIce
Djordje
7 posters
Strana 1 od 1
Instrument tabla Florida In 1.6L
Флорида ИН 1.6Л
Показивачи: температуре мотора, обртомер и нивоа горива стоје непрекидно на максималном отклону док брзиномер ради нормално.
Зна ли неко у чему је проблем?
edit Pedja: prepisana poruka latinicom
Florida In 1,6L
Pokazivaci: temperature motora, obrtomer i nivoa goriva stoje neprekidno na maksimalnom otklonu, dok brzinomer radi normalno.
Zna li neko u cemu je problem?
Показивачи: температуре мотора, обртомер и нивоа горива стоје непрекидно на максималном отклону док брзиномер ради нормално.
Зна ли неко у чему је проблем?
edit Pedja: prepisana poruka latinicom
Florida In 1,6L
Pokazivaci: temperature motora, obrtomer i nivoa goriva stoje neprekidno na maksimalnom otklonu, dok brzinomer radi normalno.
Djordje- OHV 663ccm 21ks
- Broj poruka : 14
Datum upisa : 14.09.2011
Re: Instrument tabla Florida In 1.6L
~!@^&!%@^%@!%!@%@!^&@%#^&^&#^&#@#@
^^
Moj PC nije ni podesen da prikazuje cirilicu uopste... Vidim samo neka kineska slova...
^^
YUgisa ::Inace bih te zamolio da pises na formumu u skladu sa pravilima foruma a to je latinicom da bi mogli forum pratiti i ljudi iz inostranstva
Moj PC nije ni podesen da prikazuje cirilicu uopste... Vidim samo neka kineska slova...
Evo, editovao sam poruku latinicom, nadam se da ce sada biti vidljivo, a za svaki slucaj, evo i ovako.
Florida In 1,6L
Florida In 1,6L
Najverovatnije ti je digitalni sat ruske proizvodnje. Umeju oni da pobrljave. Najverovatnije da se nešto u satu odlemilo. Imam ja u Kragujevcu tipa koji to popravlja (zovu ga tesla), pa ako ne nađeš rešenje ti se javi, sigurno može da se popravi.
schone- OHV 663ccm 21ks
- Broj poruka : 4
Datum upisa : 07.08.2011
schone hvala.
Probacu ovde u NS da to resim ako ne uspem javljam se.
Probacu ovde u NS da to resim ako ne uspem javljam se.
Djordje- OHV 663ccm 21ks
Izvadih celu instrument tablu i rastavih je. Nema losih kontakata i sve je ispravno.
Los je spoj na konektorima negde na relaciji od instrument table do motornog prostora ali jos ne uspeh da nadjem i otklonim kvar.
Los je spoj na konektorima negde na relaciji od instrument table do motornog prostora ali jos ne uspeh da nadjem i otklonim kvar.
Djordje- OHV 663ccm 21ks
isti problem i mene muci,florida in 1.3cw '04...naslusao sam se svega od majstora do mjstora...uglavnom su me ubedjivali da kupim novu niko nije hteo da se bakce sa ovom...a u prodavnici su mi opet rekli dzaba da kupis novu,nije jeftina a isti bug ce se brzo pojaviti i na novoj imali su takvih iskustava...tako da sam ostavio u dzepu 12-13000 i vozim sa bugovima tim,nekad znam kolika je temperatura cesce ne znam....vozim na plin pa mi nije bitan pokazivac goriva...kilometrazu pokazuje uvek...
vidim da ni ovde niste nasli neko resenje
vidim da ni ovde niste nasli neko resenje
bobo- OHV 663ccm 21ks
- Broj poruka : 19
Godina : 47
Datum upisa : 12.11.2011
Ne smeta mi mnogo to sto instrument tabla ne pokazuje i iz tog razloga jos se nisam detaljno pozabavio tim problemom.
Kad se odlucim da to popravim napisacu ovde sta sam uradio.
Kad se odlucim da to popravim napisacu ovde sta sam uradio.
Djordje- OHV 663ccm 21ks
pih,i meni kao ne smeta...ali kad ubaguje termostat...ode 100€...kad skontas uveliko ce kuvati...ili ne daj boze bez ulja ostati a on ne zasvetli...
kod cubike glava
kod cubike glava
bobo- OHV 663ccm 21ks
- Broj poruka : 19
Godina : 47
Datum upisa : 12.11.2011
Evo pozabavih se malo problemom pa postaivljam slike koje pokazuju gde sumnjam da je problem:
Na oznacenim mestima sam pregledao. Iza instrument table i u predelu table sa osiguracima.
Ovde sam nasao primer gde se vide oba kriticna konektora na jednoj slici. Za ostale merne instrumente i signale su takodje ti konektori(ili jedan ili drugi).
A evo kako oni izgledaju
Ne znam gde se nalaze ti konektori a ne umem da skinem citav prednji pult.
Na oznacenim mestima sam pregledao. Iza instrument table i u predelu table sa osiguracima.
Ovde sam nasao primer gde se vide oba kriticna konektora na jednoj slici. Za ostale merne instrumente i signale su takodje ti konektori(ili jedan ili drugi).
A evo kako oni izgledaju
Ne znam gde se nalaze ti konektori a ne umem da skinem citav prednji pult.
Djordje- OHV 663ccm 21ks
Kilometar sat ti nije ispravan. Verovatno je da ti je deo elektronike stradao od visokih pikova napona. Imam uredjaj za ispitivanje ispravnosti koreanskih kilometar satova i naravno popravku istih.
Pozdrav
Pozdrav
Ljubo- OHV 663ccm 21ks
- Broj poruka : 4
Datum upisa : 04.01.2012
Hvala na ponudjenom resenju ali to sto si rekao moguce je da vazi (bar kod mene) samo za instrument koji pokazuje temperaturu motora.Ljubo ::Kilometar sat ti nije ispravan. Verovatno je da ti je deo elektronike stradao od visokih pikova napona. Imam uredjaj za ispitivanje ispravnosti koreanskih kilometar satova i naravno popravku istih.
Pozdrav
Evo zasto:
U jednoj od prethodnih poruka napisah da izvadih instrument tablu i rastavih je.
Tada rucno vratih sve skazaljke na nulti polozaj.
Nakon toga:
- Instr. za temperaturu motora je eprekidno mrtav
- Obrtomer i brzinomer povremeno rade a povremeno ne. Primetio sam da se to povremeno ispoljava pri prelascima preko "lezecih policajaca", na deonicana izrazito struckavog puta i samo ponekad pri startovanju motora u hladnim danima. To se ispoljava tako da pri recimo brzini voznje od 40km/h pri nastanku prekida na brzinomeru tih 40km/h postaje nulti polozaj. Dalje kada "proradi" brzina od 40km/h se prikazuje otklonom od 80km/h itd. sve do maksimalnog otklona kada vise nema micanja skazaljke. Onda ja rastavim instr. tablu rucno vratim na nulti polozaj i ceo opisani proses se ponovi.
- Instr. za prikazivanje nivoa goriva u rezervoaru radi besprekorno
Inace instrument tabla je Ruske proizvodnje.
Djordje- OHV 663ccm 21ks
sta znaci kad na tabli pise FLASH.....??? ruska tabla ladina ,florida 2002 god. ne radi kilometar sat.
vladanijus- OHV 663ccm 21ks
- Broj poruka : 24
Godina : 42
Datum upisa : 03.02.2014
E posto niko nije znao da mi kaze o cemu se radi evo problem se skoro sam resio. elem kupio sam kola s pokvarenom tablom,digitalna ladina,namestio i prelemio sve cajgere i zamenio pinjon na menjacu i sve je proradilo osim sto je na displeju pisalo FLASH. E a to valjda pise kad kupite nova kola pa neko vreme kilometraza ne krece dok ne predje 1000km ili koliko vec,ja sam presao oko 1000 i poceo km sat da broji ali od nule i sad imam auto star 12 godina sa predjenih 300km. Florida 1.3 efi 2002g.
vladanijus- OHV 663ccm 21ks
- Broj poruka : 24
Godina : 42
Datum upisa : 03.02.2014
Similar topics
» Instrument tabla Florida In 1.3 cw
» Instrument tabla
» Instrument tabla yugo problem
» Instrument tabla za Yugo In (elektronska)
» Korejska instrument tabla koral in, dzekovi
» Instrument tabla
» Instrument tabla yugo problem
» Instrument tabla za Yugo In (elektronska)
» Korejska instrument tabla koral in, dzekovi
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu