Korejska instrument tabla koral in, dzekovi
+2
YUgisa
sallle
6 posters
Strana 1 od 1
Korejska instrument tabla koral in, dzekovi
Skoro su mi ukrali celu instrument tablu iz kola, novu sam kupio ali je problem povezati je ponovo jer su zice isecene. Gde je moguce kupiti dzekove ili celu instalaciju za spajanje instrument table ?
sallle- OHV 663ccm 21ks
- Broj poruka : 8
Datum upisa : 12.12.2012
Re: Korejska instrument tabla koral in, dzekovi
Koja tabla, sa obrtomerom ili bez?
pogledaj u ovoj temi ja mislim da je isto bilo nesto u vezi instalacije takodje oko nove table https://zafc.forumsr.com/t2214-zamena-stare-u-novu-yugo-instrument-tablu
EDIT: ovo vazi za novi tip table tj onu sa obrtomerom
EDIT: ovo vazi za novi tip table tj onu sa obrtomerom
NikolaBoss- SOHC 1116ccm 55ks
- Broj poruka : 1111
Godina : 28
Datum upisa : 17.09.2012
Ima obrtomer, samo kilometar sat je digitalan na njoj
sallle- OHV 663ccm 21ks
to je nova ova izgleda.probaj nessto izvuci iz ove teme sto sam ti dao link,ali potrazicu sad opet mislim da je bilo jos jedna teme u vezi instalacije nove table
hvala NikolaBoss pogledacu
sallle- OHV 663ccm 21ks
nema na cemu ali ja nemogu da se sjetim gdje sam vidio jednu temu bas opsirno u vezi instalacije kad nadjem stavicu ti link ovdje
Evo, mene yugisa isto zanima, gde imaju da se kupe ti dzekovi za novu instrument tablu? Valjda je u pitanju dzek plave i zute boje, sa istim brojem pinova?YUgisa ::Koja tabla, sa obrtomerom ili bez?
Unapred zahvalan na odgovoru!
d.stole- OHV 1295ccm 61ks
- Broj poruka : 612
Datum upisa : 23.09.2013
Kolega, dzekovi su 100% plave i zute boje. (gledam ispred sebe svoju staru digitalnu tablu sa keca) Oko dzekova, a i oko same table, ti moze pomoci covek po imenu Ljubomir Stankovic iz Kragujevca.
PS i off topic. Mislim da su sve table, na skoro svim automobilima na svetu, korejske ili kineske proizvodnje. Ili ko zna vec od koje Azijske zemlje, koja uzgled receno, poseduje nuklearnu tehnologiju, i vec je letela u kosmos. A Srpska tehnologija nezadrzivo srlja. Hocu da kazem da ne padamo na stosove neukih majstora "ma to je korejska tabla" a u stvari, znaju samo da stave + na + i - na - klemu... izvinjam se na off, ali naslov korejska tabla me je malo "bocnuo" jer nas ljubitelje zastave svi nesto omalovazavaju. Pa se tu i pominje korejska tabla kod majstora i trgovaca kao sa omalovazavanjem. Samo hocu da pruzim podrsku kolegi da resi svoj problem. Zivi bili.
PS i off topic. Mislim da su sve table, na skoro svim automobilima na svetu, korejske ili kineske proizvodnje. Ili ko zna vec od koje Azijske zemlje, koja uzgled receno, poseduje nuklearnu tehnologiju, i vec je letela u kosmos. A Srpska tehnologija nezadrzivo srlja. Hocu da kazem da ne padamo na stosove neukih majstora "ma to je korejska tabla" a u stvari, znaju samo da stave + na + i - na - klemu... izvinjam se na off, ali naslov korejska tabla me je malo "bocnuo" jer nas ljubitelje zastave svi nesto omalovazavaju. Pa se tu i pominje korejska tabla kod majstora i trgovaca kao sa omalovazavanjem. Samo hocu da pruzim podrsku kolegi da resi svoj problem. Zivi bili.
mdjordjevic10- OHV 767ccm 30ks
- Broj poruka : 110
Godina : 45
Datum upisa : 28.09.2013
Aj pitaj majstora gde ima da se kupe ti dzekovi. Treba nesto mom teči. Hvala!
d.stole- OHV 1295ccm 61ks
- Broj poruka : 612
Datum upisa : 23.09.2013
Kolega poslacu ti broj telefona tog coveka, koji je inace profesor elektronike, na PP. A ti daj tel tvom teci pa neka on zove i pita sta ga interesuje. Da se ne igramo gluvih telefona, da li se slazes?
mdjordjevic10- OHV 767ccm 30ks
- Broj poruka : 110
Godina : 45
Datum upisa : 28.09.2013
Jel moze neko i meni da posalje broj telefona od tog coveka sto mozda ima te djekove . Hvala unapred
ktm+a- OHV 663ccm 21ks
- Broj poruka : 15
Datum upisa : 12.04.2013
Similar topics
» Kirim - Korejska instrument tabla
» Instrument tabla Florida In 1.3 cw
» Instrument tabla
» Instrument tabla Florida In 1.6L
» Instrument tabla Florida In 1.3 cw
» Instrument tabla
» Instrument tabla Florida In 1.6L
Strana 1 od 1