Zatvaranje brava
+10
djolee cervello
Miljan
YUgisa
zeleni macak
Milan
Pedja
yugoja
Devil_KG
the_doctor
Yugo cabrio
14 posters
Strana 2 od 3
Strana 2 od 3 • 1, 2, 3
Re: Zatvaranje brava
Cela vrata da iskrivis, gornji deo ?
Ma nema sanse, mislim moze, ali to nije bez ostecenja.
Ma nema sanse, mislim moze, ali to nije bez ostecenja.
Miljan- SOHC 1581ccm 88ks
- Broj poruka : 9430
Datum upisa : 05.03.2008
@YUgisa
Ma bravo, kod mene imaš 14 sajli, sve se vuku po podu zamnom
A vidim i barataš žicama ko Spajdermen, ono kao kad kauboji krote konja pa zavitlaju kanap i zakače ga konju oko vrata u galopu...
I dok bi ti pola sata mlatarao šrafcigerima i "okvirima prozora" dotle bi već izašle komšije da te pozdrave... A onda bih i ja došao polako
E izvini, smješno mi je više da se raspravljam s tobom, vidim da nema kraja tvojim glupostima... Računaj da si me nadglasao o ti svemoćni poznavaoče obijanja... Vidimo se...
Ma bravo, kod mene imaš 14 sajli, sve se vuku po podu zamnom
A vidim i barataš žicama ko Spajdermen, ono kao kad kauboji krote konja pa zavitlaju kanap i zakače ga konju oko vrata u galopu...
I dok bi ti pola sata mlatarao šrafcigerima i "okvirima prozora" dotle bi već izašle komšije da te pozdrave... A onda bih i ja došao polako
E izvini, smješno mi je više da se raspravljam s tobom, vidim da nema kraja tvojim glupostima... Računaj da si me nadglasao o ti svemoćni poznavaoče obijanja... Vidimo se...
Milan- OHV 767ccm 30ks
- Broj poruka : 144
Godina : 36
Datum upisa : 13.11.2008
Veruj mi da moze... Nemoze kod svih automobila, ali kod nekih mogu... Video sam slike cini mi se astre i mecke kad su probali to, pa su likovi razvalili cela vrata, B stub, zadnja vrata, bilo bi mnogo lakse da su samo razbili prozor...
EDIT: Na Miljana se odnosilo
EDIT: Na Miljana se odnosilo
Milane, za obijanje srafcigerom ti treba mozda 5min ako ces da pazis da nesjebes farbu... A ja ne znam kako je u BG, i gde ti tacno zivis (kuca-stan) ali ovde niko nebi pandure pozvao... Ovde znaju i da obiju kola na celom parkingu...
Samo ti uzmi, izvadi staklo i zavrni par srafova u keder da ga nije tako lako skinuti
I nemoj verovati ni slucajno mojim glupostima!!! Prepusti Miljanu da on obije...
EDIT: Miljane, to je to, samo netreba tako ludacki izvuci, ovi su ocigledno isli samo na brzinu pa su pajserom odvalili
Samo ti uzmi, izvadi staklo i zavrni par srafova u keder da ga nije tako lako skinuti
I nemoj verovati ni slucajno mojim glupostima!!! Prepusti Miljanu da on obije...
EDIT: Miljane, to je to, samo netreba tako ludacki izvuci, ovi su ocigledno isli samo na brzinu pa su pajserom odvalili
Hahaha, ispade frka oko nocno-bravarskih zanata. Licno se nisam time bavio, ali su mi ljudi koji o kolima znaju mnogo vise od mene rekli da nije nikakav problem otvoriti Yuga i ako nema brava, i verujem da je tako jer je rec o ljudima kojima stvarno potpuno verujem i koji me do sad nisu nikad zeznuli.
A sto se ovog tice
YUgisa, znas da komercijalni oglasi nisu dozvoljeni?
A sto se ovog tice
YUgisa :: ali ako zelis Milane da platis postarinu, ja cu ti poslati potrebno parce zice iz objasnjenje za obijanje Yuga...
YUgisa, znas da komercijalni oglasi nisu dozvoljeni?
ja sam otvorio par auta na svom placu sistemom koji je objasnio yugisa!Nije nikakva mudrost samo mora malo da se pazi da se neosteti farba!
djolee cervello- OHV 1295ccm 61ks
- Broj poruka : 677
Datum upisa : 22.05.2009
pošto se otišlo sa teme a ja odgovor ne dobih, pa da pitam ponovo... gde može u srbiji da se uradi zatvaranje bravica, koliko košta i ako slučajno neko ima kontakt telefon ili nešto... ja ću to da radim 100% samo me treba uputiti kod čoveka
sombor, apatin, novi sad, subotica, jedan od tih gradova... ili čurug
sombor, apatin, novi sad, subotica, jedan od tih gradova... ili čurug
Probaj ovde, mozda ce ti odgovarati mesto i cena...
http://www.tuningcentar.com/cms/index.php
Jedino trenutno sajt nije u funkciji...
Mada to u sustini mozes i sam uraditi tj treba ugraditi neke jace motorcice ko od CB i povezati da otvaraju vrata a zatvaranje rupa od brave moze ti uraditi limar
http://www.tuningcentar.com/cms/index.php
Jedino trenutno sajt nije u funkciji...
Mada to u sustini mozes i sam uraditi tj treba ugraditi neke jace motorcice ko od CB i povezati da otvaraju vrata a zatvaranje rupa od brave moze ti uraditi limar
Lepo izgleda yugo bez bravica. Pokusali su da ga obiju. Izgrebali su malo farbu na ivici vrata.
maljchik- OHV 767ccm 30ks
- Broj poruka : 65
Datum upisa : 13.02.2010
Koliko koshta komplet sistem da se zamene bravice (oba vrata +| gepek ako je moguce) . . . ?
BudzenjeUpokushaju- OHV 663ccm 21ks
- Broj poruka : 4
Datum upisa : 20.04.2010
Evo ovako, bilo je mnogo price u ovoj temi oko otvaranja Yuga bez "brava", pa cisto da kazem da ukoliko vas Yugo ima klasicnu rucku-kvaku za povlacenje sa unutrasnje strane za otvaranje vrata, otvaram Yuga bez ikavog ostecenja u roku od 15s posto sam napravio alat... Tako da ako neko nema brave tj kvake spolja, a isprazni mu se akumulator, plati mi prevoz i ja mu otvorim Yuga
Naravno nikakava ostecenja nisu vidljiva
Naravno nikakava ostecenja nisu vidljiva
Tako nekako Toliko je neprimetno da mogu i danju da radim
Devil_KG ::A ako nekoga interesuje,ovde je zatvaranje bravica,po sistemu-ostavis auto-uzmes gotov 120 evritja!
Za koji dan odradjujem to i komplet farbanje
Kralju, jesi ti odradio skidanje (uklanjanje) bravica???
Pitanja:
1. Koliko košta?
2. Gde može da se odradi?
3. Koliko vremenski traje postupak?
-
Pozdrav
pise ti sve lepo na onom sajtu sto ti yugisa dao
yugo_punk- OHV 663ccm 21ks
- Broj poruka : 48
Datum upisa : 10.02.2010
yugo_punk ::pise ti sve lepo na onom sajtu sto ti yugisa dao
ne piše... tamo samo piše da oni to rade i pokušao sam ih kontaktirati putem e-maila, ali niko ništa ne odgovara...
jbg...
A evo i link, pa pogledaj, nema ništa od bitnijih informacija na tom sajtu...
http://www.tuningcentar.com/cms/eksterijer/limarija/uklanjanje-kvaka.html
A ono što me još zanima, što bih ja uradio je da se naprave vrata u kontra stranu (to nisam kod nikog video, pa bih ja prvi ) kao na fići iz '70-ih godina... Znači ako poskidam kvake, a ako ih ne poskidam, onda da ih premestim napred.. to mi se više sviđa nego ''Lambo door's''...
Po svemu sudeći, moraću ja da istražujem po srbiji ko bi to mogao da uradi...
Poslednji izmenio yugoja dana Pon 30 Avg 2010, 21:13, izmenjeno ukupno 1 puta
Jesi ti sigurno dobro poslao? Ja sam ih dva puta kontaktirao i drug je jednom kontaktirao i uvek su odgovorili tog dana ili sutra
YUgisa ::Jesi ti sigurno dobro poslao? Ja sam ih dva puta kontaktirao i drug je jednom kontaktirao i uvek su odgovorili tog dana ili sutra
Ja sam siguran da jesam... Ima tamo pored (gornji desni ugao) piše ''pitajte nas'' i tu kad klikneš onda ti izbaci da pišeš poruku i ja sve lepo napisao i ostavio e-mail i broj mobitela... ali nema odgovora...
Probaj ga ti pitati
Ajd, pitacu sutra, sad sam vec umoran da kuckam
YUgisa ::Ajd, pitacu sutra, sad sam vec umoran da kuckam
ok...
Znači pitaj koliko to košta, koliko dugo traje postupak i to je to... Znači 2 vrata + vrata gepeka...
I pitaj može li i kontra door's
A probaću i ja još večeras... još jednom pisati...
Konaktirao sam ih sada pa cu ti javiti ako dobijem odgovor
YUgisa ::Konaktirao sam ih sada pa cu ti javiti ako dobijem odgovor
E bato, ima li odgovora??? Kod mene ništa...
Strana 2 od 3 • 1, 2, 3
Strana 2 od 3
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu