Centralna brava
4 posters
Strana 1 od 1
Centralna brava
Ugradjuje li neko od vas sa foruma, a da je u Beogradu, jos bolje ako je blize Ibarskoj magistrali , centralnu bravu? Imam u planu da kupim neko po vasoj preporuci. Hvala
Slobodan Negic- OHV 903ccm 45ks
- Broj poruka : 452
Godina : 34
Datum upisa : 14.05.2015
Re: Centralna brava
Pa sta je tu problem ugraditi. Mislim da je neko od nasih i pisao detakjnije oko uvodjenja. Dobijes semu za svoju centralnu, kupis izolir traku, srafcigere poneses, busilicu i neku tanju burgiju. Sve zavisi kakve srafove imas za motoric. I drzis se upustva i to je to. Nije neka mudrost. Jedino kako postaviti motorcice al koliko se secam bilo je tih slika kada je neko to radio.
Sima21- SOHC 1290ccm 73ks
- Broj poruka : 3028
Godina : 40
Datum upisa : 28.08.2009
Sve je to lepo ali i kada bih uspeo povezati verovatno bi mi trebalo 5x vise vremena nego nekome ko je vec to radio...zato sam i zeleo da se raspitam radi li to neko od vas, naravno uz nadoknadu.
Slobodan Negic- OHV 903ccm 45ks
- Broj poruka : 452
Datum upisa : 14.05.2015
Sacekaj Milosa, javice se kad bude bio pri kompu pa se sa njim dogovori.
Mitke- SOHC 1581ccm 83ks
- Broj poruka : 8662
Datum upisa : 25.03.2011
Ako nemas ugradjene motorice u vratima, vremena treba podosta svakako. Uglavnom, ako se bar malo razumes u elektorniku, mozes ga sam ugraditi.
Moj savet ti je da ugradis alarm sa centralnom, malo je skuplji od same centralne ali je mnogo bolja stvar. Javi mi se na pp ako si zainteresovan.
Moj savet ti je da ugradis alarm sa centralnom, malo je skuplji od same centralne ali je mnogo bolja stvar. Javi mi se na pp ako si zainteresovan.
Milos- SOHC 1372ccm 72ks
- Broj poruka : 4104
Godina : 28
Datum upisa : 05.05.2012
Similar topics
» Centralna brava - ugradnja?
» centralna brava Golf 2
» BEAR centralna brava
» Brava gepeka
» Alarm , centralna , kandza , sapa
» centralna brava Golf 2
» BEAR centralna brava