felme za juga
3 posters
Strana 1 od 1
felme za juga
ima li neko ideju kako bi mogle da se ofaarbaju jugove fabricke felme a da ne izgledaju onako obicno...
dejanrakocevic- OHV 767ccm 30ks
- Broj poruka : 86
Datum upisa : 26.08.2011
Re: felme za juga
Felne ili felge se kazu
Inace pa te koralke i nemas neki izbor po meni sto se tice farbanja, ali na primer ako ti je auto neka tamnija boja, mozes ih ofarbati u belo
Inace pa te koralke i nemas neki izbor po meni sto se tice farbanja, ali na primer ako ti je auto neka tamnija boja, mozes ih ofarbati u belo
dragan brate- OHV 843ccm 34ks
- Broj poruka : 244
Godina : 32
Datum upisa : 08.07.2011
Re: felme za juga
Pre svega imas sobu namenjenu za stajling automobila spolja i jasno objasnjeno da u tu sobu idu i teme u vezi felni, tako da povedi malo paznje sledeci put oko toga. Sutra cu ovu temu prebaciti tamo.
A sto se tice uredjivanja, sem nekog takvog farbanja u jednu boju, belu ili recimo crnu, meni se jako svidja kombinacija farbanja ovog sjajnog (sivog) dela felne u crno, a da se ti polumeseci odnosno taj crni deo ofarba u sivo ili mozda u boju auta
A sto se tice uredjivanja, sem nekog takvog farbanja u jednu boju, belu ili recimo crnu, meni se jako svidja kombinacija farbanja ovog sjajnog (sivog) dela felne u crno, a da se ti polumeseci odnosno taj crni deo ofarba u sivo ili mozda u boju auta
ok...od skoro sam na forumu pa se slabo snalazim...
dejanrakocevic- OHV 767ccm 30ks
- Broj poruka : 86
Datum upisa : 26.08.2011
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu