Demontaza dobosa - alat
3 posters
Zastava Forum :: Mehanika :: Kocnice
Strana 1 od 1
Demontaza dobosa - alat
Ovo zna nekad da bude jako zeznuto narocito sto niko ne stavlja onu bakarnu mast radi lakse denmontaze pa kad dobos zapece moras ga lupati satima ko budala. Ovo mi je dalo ideju na napravim neku pripravu sa malom hidraulicnu dizalicu. Kad napravim semu postavicu. Ako neko ima neke ideje ili nesto bolje neka se javi
Vladimir-1985- OHV 767ccm 30ks
- Broj poruka : 102
Datum upisa : 19.07.2011
Re: Demontaza dobosa - alat
Postoji inace alat za to Ne treba nista tako komplikovano, imas samo jedan centralni saraf i maticu na njemu na koje su pricvrscene tri kuke i te tri kuke rasiris i zakacis na ivice dobosa i onda samo zavrces saraf u sredini i on odguruje ceo mehanizam od osovine glavcine i svlaci dobos dole Ako treba slika, pokusacu da potrazim alat sutra pa da slikam
Znam za to video sam nesto kao radapciger ali mislio sam na nesto sofisticiranije za ljude bez posla
Pa da, trokraki radapciger
http://www.kupindo.com/TROKRAKI-RADAPCIGER_slika_O_396168.jpg
Pa ja zaista ne znam sta bi ti sofisticiranije od toga, duze traje trazenje alata po garazi nego samo skidanje
http://www.kupindo.com/TROKRAKI-RADAPCIGER_slika_O_396168.jpg
Pa ja zaista ne znam sta bi ti sofisticiranije od toga, duze traje trazenje alata po garazi nego samo skidanje
tako je,jednostavan alat,a i te kako sluzi svrsi
dragan77- OHV 843ccm 34ks
- Broj poruka : 275
Godina : 47
Datum upisa : 03.05.2011
Evo je nasao sam sasvim slucajno kopajuci po netu znao sam da sam video negde nesto slicno samo bila je "uradi sam" i to sa hidraulicnom dizalicom (mala do 2 T)
Zastava Forum :: Mehanika :: Kocnice
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu