Beli migavci
+10
Pedja
djzecky
Dzino
stojadin rules
Buly
salenis
the_doctor
Miljan
vukiclab
Yugo cabrio
14 posters
Strana 2 od 2
Strana 2 od 2 • 1, 2
Re: Beli migavci
A moze li taj sprej da se "opere" sa stopaljki, ako smo recimo zatamnili, pa nam posle nekog vremena dosadi? Mislim, mozda je neko probao...
Inace mislim da je najbolje ne tamniti ih nicim.
Inace mislim da je najbolje ne tamniti ih nicim.
Ima da se kupi sprej za skidanje - isti proizvodjac ili jeftinija varijanta i cak i lepsa(licno probao obe), vodena smirgla i skines sa njom sloj tog laka kada te smori i posle samo predjes obicnim bezbojnim lakom.
Dobijes opet fabricki izgled s`tim sto se mnogo lepo sjaje stopke
Ja sam morao da uradim nesto sa mojim stopkama jer su bile matirale i potamnele totalno posle 20god a nove za moj auto nema nigde.Tonirao ih crvenim sprejom s`tim sto sam presao i onaj deo za zmigavce.Rezultat odlican-lepe i sjajne kao iz radnje.
edit: u svakom slucaju ne treba preterivati kada se zatamnjuju stopke - 1-2 tanka sloja cisto da se dobije malo na boji.Na bocici pise da se gubi svojstvo propustanja svetlosti posle 3 sloja.
Dobijes opet fabricki izgled s`tim sto se mnogo lepo sjaje stopke
Ja sam morao da uradim nesto sa mojim stopkama jer su bile matirale i potamnele totalno posle 20god a nove za moj auto nema nigde.Tonirao ih crvenim sprejom s`tim sto sam presao i onaj deo za zmigavce.Rezultat odlican-lepe i sjajne kao iz radnje.
edit: u svakom slucaju ne treba preterivati kada se zatamnjuju stopke - 1-2 tanka sloja cisto da se dobije malo na boji.Na bocici pise da se gubi svojstvo propustanja svetlosti posle 3 sloja.
djzecky- SOHC 1116ccm 55ks
- Broj poruka : 1098
Godina : 41
Datum upisa : 13.11.2008
Jedno glupo pitanje: da li se sprejom farba spoljnja ili unutrasnaj strana stopki? Jer ako je unutrasnja, ona nije ravna, malo bi bilo zezanja za smirglanje. A ako je spoljasnja, nece da se izgrebe?
Spoljna strana se lakira. Kad predjes finom vodenom smirglom ona matira plastiku ali zato posle lakiras bezbojnim sprejom i onda dobije lep sjaj.
djzecky- SOHC 1116ccm 55ks
- Broj poruka : 1098
Godina : 41
Datum upisa : 13.11.2008
Ja sam na mom kecu ubacio napred bele zmigavce a posluzili su mi gabaritna svetla i kupio sam "motip" farbu za sijalice i izgleda ok.
markus_bc- OHV 767ccm 30ks
- Broj poruka : 98
Godina : 36
Datum upisa : 20.11.2008
e,super da sam nasao ovu temu,ja bi trebao bijele plastike žmigavaca za stojadina,prvu seriju,one zaobljne na blatobranu,al toga nema u hrvatskoj,pa me zanima ako vi imate gdje za kupiti to,što se mene tice mozete vi kupiti i ja cu platiti i žmigavce i poštarinu i jos cu vama platiti za uslugu?
kelle_mediteran- OHV 663ccm 21ks
- Broj poruka : 11
Datum upisa : 23.01.2014
Nema ih ni ovde, bile su do pre 2-3 godine i od tad ih nema.
Miljan- SOHC 1581ccm 88ks
- Broj poruka : 9430
Datum upisa : 05.03.2008
Probaj naci kod onog zfa128 lika iz Rijeke sto vozi Fiat 128micu zute boje, verujem da si ga vidjao po forumima, mozda on ima neki zaostali primerak
Da li postoji, ili je neko mozda nekad video bele stopove, odnosno stakla migavaca na njima, za 128-icu?
Štirba- OHV 767ccm 30ks
- Broj poruka : 131
Godina : 37
Datum upisa : 18.04.2014
Posteno, sad si me zajeb... Znam brate, gledao po net-u danas i nisam video da postoji za model 128-ice koja se, je li, proizvodila u Kg-u... Ima nesto preko (u Argentini ) sa crvenim nijansama, ali cena je katastrofa... Inace nabavio sam za svoju prednje i bocne bele migavce, koje planiram da ugradim kada odradim branike i ostale sitnice oko limarije...
Štirba- OHV 767ccm 30ks
- Broj poruka : 131
Godina : 37
Datum upisa : 18.04.2014
Strana 2 od 2 • 1, 2
Similar topics
» Beli migavci
» Koji migavci na 128?
» bocni migavci
» Ne rade migavci i svetla za hod u nazad?
» Prednji migavci za americko trziste - sijalice za taj model
» Koji migavci na 128?
» bocni migavci
» Ne rade migavci i svetla za hod u nazad?
» Prednji migavci za americko trziste - sijalice za taj model
Strana 2 od 2
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
|
|