Kocnice: Koji diskovi,paknovi,plocice i vece kocnice napred
+7
YUgisa
slobokv88
shume
Miljan
joxy
Buly
jc_dst
11 posters
Zastava Forum :: Mehanika :: Kocnice
Strana 2 od 2
Strana 2 od 2 • 1, 2
Re: Kocnice: Koji diskovi,paknovi,plocice i vece kocnice napred
Pozdrav,Buly ::Jel ostajes na standardu ili menjas celjusti,diskove...
Ja sam uzeo standardne diskove ali neke Meteli ili kako se vec zove,i ferodo plocice za pozadi i napred,obradio sam dobose stavio nove cilindrice one male za paknove izmenjao creva i bakarna i gumena,glavni kocioni zamenio letos i sada mi kec koci za sve pare.Sada ne znam sta ti je u planu
zanima me kako su ti se pokazali ti Meteli diskovi. Treba da zamenim, vidim da je povoljna cena za njih. Ne bih ništa da budžim, samo standardna zamena.
EDIT:
Dvoumim se između
http://www.slavija-auto.co.rs/info.php?pid=185743
i
http://www.slavija-auto.co.rs/info.php?pid=2031653
Auto mi je 2005. godište. U prodavnici su mi rekli da za moj auto odgovaraju ovi drugi (Florida) diskovi, a ovo Meteli mi zvuči kao da su italijanski, te se dvoumim.
bratislavbelic- OHV 767ccm 30ks
- Broj poruka : 65
Godina : 52
Datum upisa : 30.07.2013
Re: Kocnice: Koji diskovi,paknovi,plocice i vece kocnice napred
Metelli je odlican proizvodjac, nemam iskustva sa njihovim diskovima ali siguran sam da ce vrsiti posao bez problema.
Diskovi sa prvog linka su za stari tip, tebi za '05 godiste treba novi tip. Po kataloskim brojevima sa drugog linka, ne izbacuje nista tako da ne znam. Metelli diskovi novog tipa nose kataloski broj 23-0156, pa po tome trazi.
Diskovi sa prvog linka su za stari tip, tebi za '05 godiste treba novi tip. Po kataloskim brojevima sa drugog linka, ne izbacuje nista tako da ne znam. Metelli diskovi novog tipa nose kataloski broj 23-0156, pa po tome trazi.
Milos- SOHC 1372ccm 72ks
- Broj poruka : 4104
Godina : 28
Datum upisa : 05.05.2012
bratislavbelic- OHV 767ccm 30ks
- Broj poruka : 65
Godina : 52
Datum upisa : 30.07.2013
Strana 2 od 2 • 1, 2
Similar topics
» Paknovi i diskovi, sa kojih fiatovih modela pasu na fabricke Zastavine kocnice, kvalitet razlicitih proizvodjaca...
» Cvile kocnice
» Kocnice
» Kocnice
» Servo kocnice Yugo 45
» Cvile kocnice
» Kocnice
» Kocnice
» Servo kocnice Yugo 45
Zastava Forum :: Mehanika :: Kocnice
Strana 2 od 2
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu