Kocnice: Koji diskovi,paknovi,plocice i vece kocnice napred

+7
YUgisa
slobokv88
shume
Miljan
joxy
Buly
jc_dst
11 posters

Strana 2 od 2 Prethodni  1, 2

Ići dole

Kocnice: Koji diskovi,paknovi,plocice i vece kocnice napred - Page 2 Empty Re: Kocnice: Koji diskovi,paknovi,plocice i vece kocnice napred

Počalji od bratislavbelic Čet 12 Nov 2015, 09:19

Buly ::Jel ostajes na standardu ili menjas celjusti,diskove...
Ja sam uzeo standardne diskove ali neke Meteli ili kako se vec zove,i ferodo plocice za pozadi i napred,obradio sam dobose stavio nove cilindrice one male za paknove izmenjao creva i bakarna i gumena,glavni kocioni zamenio letos i sada mi kec koci za sve pare.Sada ne znam sta ti je u planu
Pozdrav,
zanima me kako su ti se pokazali ti Meteli diskovi. Treba da zamenim, vidim da je povoljna cena za njih. Ne bih ništa da budžim, samo standardna zamena.
EDIT:
Dvoumim se između
http://www.slavija-auto.co.rs/info.php?pid=185743
i
http://www.slavija-auto.co.rs/info.php?pid=2031653
Auto mi je 2005. godište. U prodavnici su mi rekli da za moj auto odgovaraju ovi drugi  (Florida) diskovi, a ovo Meteli mi zvuči kao da su italijanski, te se dvoumim.
bratislavbelic
bratislavbelic
OHV 767ccm 30ks

Broj poruka : 65
Godina : 52
Datum upisa : 30.07.2013

Nazad na vrh Ići dole

Kocnice: Koji diskovi,paknovi,plocice i vece kocnice napred - Page 2 Empty Re: Kocnice: Koji diskovi,paknovi,plocice i vece kocnice napred

Počalji od Milos Čet 12 Nov 2015, 10:55

Metelli je odlican proizvodjac, nemam iskustva sa njihovim diskovima ali siguran sam da ce vrsiti posao bez problema.
Diskovi sa prvog linka su za stari tip, tebi za '05 godiste treba novi tip. Po kataloskim brojevima sa drugog linka, ne izbacuje nista tako da ne znam. Metelli diskovi novog tipa nose kataloski broj 23-0156, pa po tome trazi.
Milos
Milos
SOHC 1372ccm 72ks

Broj poruka : 4104
Godina : 28
Datum upisa : 05.05.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od bratislavbelic Pet 13 Nov 2015, 17:49

Ok, hvala.
bratislavbelic
bratislavbelic
OHV 767ccm 30ks

Broj poruka : 65
Godina : 52
Datum upisa : 30.07.2013

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 2 od 2 Prethodni  1, 2

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu