Beli migavci
+10
jollyjumper
Jandro
dimmu
fox_87
Kum Ruzvelt
Milos
Nemanja46
Miljan
YUgisa
yugo_punk
14 posters
Strana 2 od 2
Strana 2 od 2 • 1, 2
Re: Beli migavci
Upoznao sam tog lika u Kg, vozio je nekad trke i radio u Zastavi, voli da se hvali i misli da sve najbolje zna, a nije bas tako, mada dosta zna, bio je prvo u fazonu ma sta ti znas, ja sam Zastave radio kad se ti nisi ni rodio, pa je posle skroz promenio pricu kad je video da neke stvari znam vise od njega.
Sto se tice delova, hoce da uvaljuje tako blago ostecene ili pogresne delove (tipa izgrebane, fale neke stvari i slicno), ali hoce da izadje u susret i da zameni.
Ovo je njegov Yugo, 1.3 sa radjenom glavom i 34 karbom
Sto se tice delova, hoce da uvaljuje tako blago ostecene ili pogresne delove (tipa izgrebane, fale neke stvari i slicno), ali hoce da izadje u susret i da zameni.
Ovo je njegov Yugo, 1.3 sa radjenom glavom i 34 karbom
Miljan- SOHC 1581ccm 88ks
- Broj poruka : 9430
Datum upisa : 05.03.2008
Da se nadovezem na temu, ako su te bele, bezbojne plastike za zmigavce homologovane, pise ono E8, svasta nesto - da li je to legalna prepravka, tj da li prolazi na tehnickom ?
alek- OHV 767ccm 30ks
- Broj poruka : 66
Datum upisa : 29.10.2021
Mnogi tehnicki pregledi ti nece prihvatiti ako fabricki nikad nije dolazio u toj verziji. Normalno ima neki koji to ne gledaju ili ne znaju, a zakonski koliko ja znam nije jasno definisano. Tj definisano je da mora da daje znake/svetli na odredjen nacin, ali ja sam imao situaciju da se natezem sa nekim strucnjacima da li je naradzasta sijalica isto sto i naranzadsta plastika na svetlu...
Izgleda da i dalje zavisi ako mu je zena dala... Moj auto je fabricki sa belim kad proverim po broju sasije ali je neko uglavio zute pa nisam ni hteo da se mlatim sa time.
ristivoje- SOHC 1290ccm 60ks
- Broj poruka : 2385
Godina : 43
Datum upisa : 30.08.2014
Ja sam toliko dodira sa tehnickim pregledima imao i jedino sto mogu reci da svi tumace iz stomaka pravila. Bukvalno na mom autu nema stavke da kazem ok, rekli su svi da to ne moze da prodje, tu sam ocigledno preterao. Znaci jednom je nesto sve kul nema problema, nikad bolje nije ni video, drugi je u fazonu druze gde je tebi bila pamet, pa to nema sanse da prodje, pa to ni atest ne bi dobilo da moze, bukvalno pada u trans...
Sto ja volem te struchnjake Trans-exualce...ti sto padaju u trans...
Sto kaze kolega Ristivoje, nije mu te veceri dala zena, pa nadje ujutru za shodno nad nama da se...jelte...
Elem, meni su na Yugu 45 uz 86-te providni transparenti tj stakla na prednjim migavcima, sa narandzastim sijalicama a pozadi su shtopovi belo crvena verzija, i sa zutim sijalicama.
I bez problema je prosao tehnicki...
Kako kome dune...
Al zato su smetale maglenke, pa ti vidi...
Lud zbunjenog...e samo da se covek ne zbuni.
Sto kaze kolega Ristivoje, nije mu te veceri dala zena, pa nadje ujutru za shodno nad nama da se...jelte...
Elem, meni su na Yugu 45 uz 86-te providni transparenti tj stakla na prednjim migavcima, sa narandzastim sijalicama a pozadi su shtopovi belo crvena verzija, i sa zutim sijalicama.
I bez problema je prosao tehnicki...
Kako kome dune...
Al zato su smetale maglenke, pa ti vidi...
Lud zbunjenog...e samo da se covek ne zbuni.
- Broj poruka : 7089
Godina : 45
Datum upisa : 17.03.2018
Strana 2 od 2 • 1, 2
Similar topics
» Beli migavci
» Koji migavci na 128?
» bocni migavci
» Ne rade migavci i svetla za hod u nazad?
» Prednji migavci za americko trziste - sijalice za taj model
» Koji migavci na 128?
» bocni migavci
» Ne rade migavci i svetla za hod u nazad?
» Prednji migavci za americko trziste - sijalice za taj model
Strana 2 od 2
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
|
|