Curenje vode na kederima Yugo Koral 45
2 posters
Strana 1 od 1
Curenje vode na kederima Yugo Koral 45
Imam problem na Yugo Koral 45 1988 godina danas sam izvadio sve tapecirunge poda, gepeka , vratiju, ispod leptir prozora zastite da vidim di sve curi a curi na vratima prednji kederi, straznja leptir stakla po sredini gore i dole kao i gepek oba stop svijetla. Koj je najlaksi nacin da se zaustavi curenje na kederima mislio sam mozda u utore kedera staviti tekucu gumu dali je to dobra opcija ?
Re: Curenje vode na kederima Yugo Koral 45
Ti kederi na vratima i bocnim staklima su "standardni", zadnji od gepek vrata su specificni mada moze da se stave "standardni" samo ce biti malo manje pokriven metal oko vrata. Kad kazem standardni, mislim na to da neka malo bolja radnja koja ima kedere ima te kedere na metar pa kupis koliko ti treba, to imas za kamione, traktore, masine i slicno...
Ako nisu iskidni i nisu spljosteni te koje imas, mozda mozes samo iskriviti falc na karoseriji na koje je navucen keder. Na vratima ako gore curi verovatno je problem da je okvir stakla previse izbacen, pa ih treba iskriviti ka kabini, po pravilu okvir treba da bude dublje unutra od A stuba i u ravni sa B stubom.
Nije bas najbolji kadar, ali okvir treba da bude u ravni sa ovim limom na A stubu pre ove izbacene ivice do vrata:
To ce ti smanjiti sansu za curenjem, a takodje je i glavni razlog zasto mnogi imaju problem sa sumom vetra u kabini.
Vidjao sam da ljudi stavljaju gumena creva u kedere i slicno, ali ti kederi na metar nisu nesto preterano skupi, a ja mislim da barem u Srbiji jos uvek ima i novih originalnih. Mislim da je lakse zameniti pa biti par decenija opet miran nego frikombinovati nesto
Ako nisu iskidni i nisu spljosteni te koje imas, mozda mozes samo iskriviti falc na karoseriji na koje je navucen keder. Na vratima ako gore curi verovatno je problem da je okvir stakla previse izbacen, pa ih treba iskriviti ka kabini, po pravilu okvir treba da bude dublje unutra od A stuba i u ravni sa B stubom.
Nije bas najbolji kadar, ali okvir treba da bude u ravni sa ovim limom na A stubu pre ove izbacene ivice do vrata:
To ce ti smanjiti sansu za curenjem, a takodje je i glavni razlog zasto mnogi imaju problem sa sumom vetra u kabini.
Vidjao sam da ljudi stavljaju gumena creva u kedere i slicno, ali ti kederi na metar nisu nesto preterano skupi, a ja mislim da barem u Srbiji jos uvek ima i novih originalnih. Mislim da je lakse zameniti pa biti par decenija opet miran nego frikombinovati nesto
» Yugo Koral 45
» Curenje vode u kabini
» curenje vode na usisnoj grani
» Curenje vode na spoju usisne grane i glave
» Da li menjac za za Yugo Koral 65 odgovara na Yugo Floridu?
» Curenje vode u kabini
» curenje vode na usisnoj grani
» Curenje vode na spoju usisne grane i glave
» Da li menjac za za Yugo Koral 65 odgovara na Yugo Floridu?
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
|
|