desni kos yugo
3 posters
Strana 1 od 1
desni kos yugo
Evo posle 23.godine stajanja na otvorenom uzeo sam da sredim koroziju na prednjik kosevima i primetim da je spoljni lim na desnom kosu do tocka skroz truo i da vec prelazi i drugi lim pocinje da truli blizu nosaca e sad bitno je to sto mi je registracija za 5.dana da li da pokusam da lepo ocistim i da polijesterom zakrpim rupu i ofarbam crvenim sprejem.I zanima me ako neko zna kakva je procedura kad se menja kos dali limar da isece plocicu sa brojem sasije i zavari za nosi kos ili je ista progedura kao kad se ne vidi broj motora pa da mora ovlascena ustanova da ucuka broj.
lazar01- OHV 767ccm 30ks
- Broj poruka : 64
Godina : 24
Datum upisa : 27.01.2020
Re: desni kos yugo
Zakonski gledano, secenje i varenje nije bas legalno u smislu ako se primeti mogu da sumljice auto da je kraden i menjan broj, ali moze da se demontira ta cela gornja plocica i zavari na novi kos u praksi kada ne postoji drugacije resenje, a ne znam kako je sad situacija sa kucanjem, pre neki mesec je bio problem.
znam za par automobila da je za broj motora procedura velika mislio sam i ja da se isece plocica i da se stavi ali ne znam dali je limar dovoljno voljan da to uradi posto ja oko limarije mogu da zakrpim malo zagitujem zafarbam i slicno ali bas da ceo kos menjam sam nisam dovoljno strucan em nemam aparat CO2 raspitacu se malo dali ima neko ko bih mogao i zeleo da prebaci plocicu.
lazar01- OHV 767ccm 30ks
Samo ne poliester 😁 I sumnjam da ce videti kako izgleda iza tocka?
VPetar- SOHC 1581ccm i.e 75ks
- Broj poruka : 7304
Godina : 30
Datum upisa : 07.10.2013
Znam da nije najbolje resenje poliester ali treba da izdrzi samo registraciju i neki dan posle toga dok ne zakazem zamenu celog kosa kod limara ja mislim da ce da vide jer je velika rupa 5x5cm i nije nisko vidi se kad se stoji pored auta a i mislim da ce da ga zagledaju posto je ovo prva registracija na moje ime odjavljene stare tablice znaci trebaju nove tablice nova saobracajna pa nesto kontam da ce da ga zagledaju ili je to neka moja bolest u glavi.
Nesto sam u fazonu da sredim to da bih progledali ostalo sto ne valja ovako u vizuelnom aspektu.
Nesto sam u fazonu da sredim to da bih progledali ostalo sto ne valja ovako u vizuelnom aspektu.
lazar01- OHV 767ccm 30ks
Mozda je preterano, ali zalepi dobru traku i ofarbaj.. 😂
VPetar- SOHC 1581ccm i.e 75ks
- Broj poruka : 7304
Godina : 30
Datum upisa : 07.10.2013
Nisam ne znam sta me je teralo da ga diram kad je sve stajalo i drzalo se nekako ali nesto me je teralo da ga pipkam videcu da to sa trakom da pokusam racunam do zime pa sve da temljno rasturim i dam nekom da sve sredi 500-600 evrova bi to bilo sad dali se isplati ili da ga bacim dogodine a uzmem neki drugi videcu.
lazar01- OHV 767ccm 30ks
Similar topics
» Desni prag za koral in
» Gubi se desni bocni migavac
» Desni far svetli slabije, osigurac se greje
» Popravka blokiranog pojasa (Punto MK 2, zadnji desni pojas)
» Gubi se desni bocni migavac
» Desni far svetli slabije, osigurac se greje
» Popravka blokiranog pojasa (Punto MK 2, zadnji desni pojas)
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu