Duzina srafova za celicne i alu felne
+3
Sultan
VPetar
YUgisa
7 posters
Strana 2 od 2
Strana 2 od 2 • 1, 2
Re: Duzina srafova za celicne i alu felne
Kazem, zavisi od uslova... Bez dobrih zimskih guma po snegu meni nema voznje... Mogu da sidjem ali da se vratim kuci- ne... Doduse, sve je manje sneznih dana poslednjih godina tako da... U danima bez snega unuverzalne bi bile OK... Ali nemam pojma, leti se brze trose... Nisam ljubitelj 🙂
P.S. Pregledao sam teme, poceo od linkova koje si mi ostavio pa produzio jos najmanje 10 stranica u svakoj, ono je zarazno 🌟😄 Bukvalno ne moze da se izadje sa teme, imas fantasticnih resenja 👍💫 Svaka cast, toliko toga moze da se nauci... I svidja mi se tvoj pronalazacki duh, ne samo da poznajes materiju nego se vidi da razmisljas 😉 Mislim da bi one viljuske trebalo uvrstiti u BMR ponudu, specijalno sportsko odeljenje 🙂
P.S. Pregledao sam teme, poceo od linkova koje si mi ostavio pa produzio jos najmanje 10 stranica u svakoj, ono je zarazno 🌟😄 Bukvalno ne moze da se izadje sa teme, imas fantasticnih resenja 👍💫 Svaka cast, toliko toga moze da se nauci... I svidja mi se tvoj pronalazacki duh, ne samo da poznajes materiju nego se vidi da razmisljas 😉 Mislim da bi one viljuske trebalo uvrstiti u BMR ponudu, specijalno sportsko odeljenje 🙂
Jovovic- OHV 843ccm 34ks
- Broj poruka : 227
Datum upisa : 24.03.2023
Pa i jesu u ponudi Nisu vise univerzalne to sto su pre bile. Jer ih izvode iz letnjih guma, tako da su dobre leti, dobre po snegu, jedino po ledu zaostaju. Ali ok uvek moze dva seta.
Sad sam video 👍 Gledao sam i ranije ponudu ali nisu mi zapale za oko 😉 Ako se ne odlucim da sam pravim nesto slicno uzecu 🌟 Naravno, prvo treba da odradim rubove nazad, bez tog ce kaciti i bez distancera i bez duzih viljuski 🙂
Za gume si verovatno u pravu... Ali da vidis uzbrdicu u mojoj ulici sve bi ti bilo jasno zasto zimske 😉 Jos kad komsija prodje pa ugazi pa se stvori ona fina ledena korica po tragovima 🙃😅
Za gume si verovatno u pravu... Ali da vidis uzbrdicu u mojoj ulici sve bi ti bilo jasno zasto zimske 😉 Jos kad komsija prodje pa ugazi pa se stvori ona fina ledena korica po tragovima 🙃😅
Jovovic- OHV 843ccm 34ks
Najbolje da otvoris sebi temu da predstavis auto, pa mozemo tamo raspravljati o idejama da ne idemo u off
U pravu si 😉
Jovovic- OHV 843ccm 34ks
Na celicne felne kad se stavi nazad 1 distancer 5mm tacno se hvata sraf ravno sa glavcinom iznutra
junior45- DOHC 1995ccm i.e 139ks
- Broj poruka : 35121
Godina : 33
Datum upisa : 10.01.2012
Beliyugo1989- OHV 767ccm 30ks
- Broj poruka : 65
Datum upisa : 05.06.2023
Mogu da se stave ali zasto ne kupis srafove po duzini koja tebi odgovara, a ne to sto je vec u ponudi po odredjenoj meri?
Imas Radeta Lackovica iz Batajnice, covek pravi srafove po meri koje tebi odgovaraju.
Imas Radeta Lackovica iz Batajnice, covek pravi srafove po meri koje tebi odgovaraju.
dimmu- SOHC 1301ccm EFI 68ks
- Broj poruka : 3943
Datum upisa : 29.04.2015
Nasao sam srafove 32mm originalne,i ove sa konusom 35mm,a jos neke stvari narucujem iz te prodavnice,te sam zato pitao
Beliyugo1989- OHV 767ccm 30ks
- Broj poruka : 65
Datum upisa : 05.06.2023
Strana 2 od 2 • 1, 2
Similar topics
» Celicne felne
» Srafovi za alu felne
» Felne/Gume
» Duzina opruga i razlike izmedju Yuga i Z128.
» Felne
» Srafovi za alu felne
» Felne/Gume
» Duzina opruga i razlike izmedju Yuga i Z128.
» Felne
Strana 2 od 2
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu