Yugo trophy
3 posters
Strana 1 od 1
Yugo trophy
Mislim da je ovo dobra kategorija za ovu temu, ako nije nek premeste admini. Naime igram igricu Assetto Corsa i napravili su dodatak za igricu pod nazivom Yugo Trophy. Evo par slika. Pa šta mislite o izgledu yuga i da li je ovo izvodljivo uraditi u realnosti

Performanse su smešne. Ima 565ks, 900kila, 7-brzinski sekvencijalni menjač i pogon na sva četiri točka. Maksimalna brzina u igrici je 290km/h. Performanse sam siguran da nemože da se dobiju tako lako ali izgled

Performanse su smešne. Ima 565ks, 900kila, 7-brzinski sekvencijalni menjač i pogon na sva četiri točka. Maksimalna brzina u igrici je 290km/h. Performanse sam siguran da nemože da se dobiju tako lako ali izgled
dzonimus- OHV 843ccm 34ks
- Broj poruka : 153
Godina : 18
Datum upisa : 06.02.2020
Re: Yugo trophy
Premesteno
Deo za igrice u slobodnim temama

Jel pitanje teoretsko da li moze ili imas zelju da pravis takav?

Jel pitanje teoretsko da li moze ili imas zelju da pravis takav?
VPetar- SOHC 1581ccm i.e 75ks
- Broj poruka : 7263
Godina : 29
Datum upisa : 07.10.2013
Pa imam neku želju da napravim, ali ne veliku. Jer izgleda kao spejs satl, i niko nebi imao istog. Samo što i kad bi pravio nebi išao na 500ks verovatno bih ostavio običan motor i da bude samo "show car"
Jel imas vezu na tehnickom tj da li bi ga registrovao ili vozao na prikolici na skupove? 

Na tehničkom više ne pomaže ni veza haha🤣 pa ne znam stvarno, možda se do tad promeni zakon pa se registruje, možda samo na prikolicu do skupa
Onda nemas problema, samo napred
Samo je novac granica 

Sve moze da se napravi ako hoces/mozes da priustis:
https://zafc.forumsr.com/t3547-yugo-koral-55-kabuum-sound-slovenija

Ovaj je mehanicki blizi tome, prebaceno sve za Lancia Delte Integrale, oko 250ks sa pogonom na sva cetiri:

A ovaj je verovatno najblizi poenti trkackog auta iz te igrice, pre svega sa trapom:

Posto kod nas nema nekih ozbiljnih manifestacija pa barem neke nagrade/sponzori da se barem deo troskova ponisti, ne znam koliko je zanimljivo praviti auto koji ce sluziti samo da stoji parkiran na skupovima, mislim da ce brzo dosaditi da ga vuces na prikolici, pogotovo ako nemas svoju, a ako bi pravio za stazu, ima zanimljivijih stvari od ulaganja u izgled, a sta god uradis tako ekstremna izmena izgleda nije kriticna sem mozda prosirenih rubova
https://zafc.forumsr.com/t3547-yugo-koral-55-kabuum-sound-slovenija

Ovaj je mehanicki blizi tome, prebaceno sve za Lancia Delte Integrale, oko 250ks sa pogonom na sva cetiri:

A ovaj je verovatno najblizi poenti trkackog auta iz te igrice, pre svega sa trapom:

Posto kod nas nema nekih ozbiljnih manifestacija pa barem neke nagrade/sponzori da se barem deo troskova ponisti, ne znam koliko je zanimljivo praviti auto koji ce sluziti samo da stoji parkiran na skupovima, mislim da ce brzo dosaditi da ga vuces na prikolici, pogotovo ako nemas svoju, a ako bi pravio za stazu, ima zanimljivijih stvari od ulaganja u izgled, a sta god uradis tako ekstremna izmena izgleda nije kriticna sem mozda prosirenih rubova

Ja bih po pitanju performansi ipak izdvojio ovog:
Mada, to nije ni malo jeftino i sigurno ne bi nas pitao za misljenje da imas znanje/novac za tako nesto
Mada, to nije ni malo jeftino i sigurno ne bi nas pitao za misljenje da imas znanje/novac za tako nesto

Slažem se, kod nas nema velikih skupova, jedan od većih je u sarajevu gde bi priličilo ovako nečemu.Najveća fora ovoga iz igrice je zato što je sedište i volan u sredini i sad razmišljam da li ovako nešto da pravim, ili isto yuga ali onako lepo da se odradi, ništa extremno i tu bi bio jači motor. Njega bi koristio za svaki dan a i za skupove. Zato sam hteo da čujem vaše mišljenje. Da li praviti repliku iz igrice ili,mehanicki, mnogo boljeg yuga sa nekim clean izgledom
Pa ti napravi ono sto je tebi najzanimljivije, svi ostali nisu bitni u toj prici

» Da li menjac za za Yugo Koral 65 odgovara na Yugo Floridu?
» Zamena motora i menjaca iz yugo 55 u yugo 45 ???
» Predstavljanje
» yugo 45
» Yugo GVX-R
» Zamena motora i menjaca iz yugo 55 u yugo 45 ???
» Predstavljanje
» yugo 45
» Yugo GVX-R
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
|
|