Najzad odmor.. Svuda podji, svojoj kuci dodji :) Ili kako vec :D

5 posters

Strana 1 od 5 1, 2, 3, 4, 5  Sledeći

Ići dole

Najzad odmor.. Svuda podji, svojoj kuci dodji :) Ili kako vec :D Empty Najzad odmor.. Svuda podji, svojoj kuci dodji :) Ili kako vec :D

Počalji od VPetar Sub 21 Sep 2019, 16:02

Zapocinjem temu unapred, trazim neki savet ako neko ima da podeli sa svima nama Smile Ovde cu se javljati tokom trajanja puta i na kraju i okaciti koju sliku/video Smile S obzirom da je ipak odmor u pitanju nije akcenat na obilascima, pa sumnjam da ce biti pravi putopis, mada nikad se ne zna Very Happy

Na sledecim deonicama primam savete sta obici/videti, gde jesti i bilo sta interesantno sto ima Smile

- Kragujevac - Kopaonik (nije neophodno najblizim putem, imamo vremena za "detour" Smile)
- Kopaonik - Durmitor (najverovatnije idemo na Novi Pazar i Berane, znam za NP Biogradska Gora, ali nisam bio..)
- Sto se BiH tice, ne znam koliko cemo imati vremena, ali nesto na liniji sa Banja Lukom ako ima Very Happy
- Hrvatska od Gospica do Zagreba i okolina, bilo sta Smile
VPetar
VPetar
SOHC 1581ccm i.e 75ks

Broj poruka : 7302
Godina : 30
Datum upisa : 07.10.2013

Nazad na vrh Ići dole

Najzad odmor.. Svuda podji, svojoj kuci dodji :) Ili kako vec :D Empty Re: Najzad odmor.. Svuda podji, svojoj kuci dodji :) Ili kako vec :D

Počalji od VPetar Pet 04 Okt 2019, 21:59

Poceo odmor sa kasnjenjem od skoro nedelju dana Smile Krenuli sinoc sa pakovanjem 😂 jutros nastavili, zavrsili sve preostale obaveze, natovarili Mazdu i posli put Kopaonika 😁 Prvi put vozim ovaj deo magistrale juzno od Kraljeva, sigurno dolazim opet sa jugom 😁😁😅
Pravimo plan za sutra, a bice i slike neke Smile
VPetar
VPetar
SOHC 1581ccm i.e 75ks

Nazad na vrh Ići dole

Najzad odmor.. Svuda podji, svojoj kuci dodji :) Ili kako vec :D Empty Re: Najzad odmor.. Svuda podji, svojoj kuci dodji :) Ili kako vec :D

Počalji od YUgisa Pet 04 Okt 2019, 22:01

Jel to sledece godine sa Yugom ili? Laughing

YUgisa
DOHC 1995ccm Turbo 197ks

Broj poruka : 62038
Godina : 35
Datum upisa : 08.03.2008

http://boyracermotorsport.forum315.com/

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od VPetar Pet 04 Okt 2019, 22:06

Nece biti para za to, ali mora biti nekad Very Happy
VPetar
VPetar
SOHC 1581ccm i.e 75ks

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od VPetar Ned 06 Okt 2019, 22:28

Proveli smo ova 2 dana setajuci i balansirajuci kroz vremenske prilike Very Happy To je otprilike izgledalo ovako:
VPetar
VPetar
SOHC 1581ccm i.e 75ks

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od VPetar Uto 08 Okt 2019, 10:46

Evo i par fotografija sa prvog dela puta Smile

Najzad odmor.. Svuda podji, svojoj kuci dodji :) Ili kako vec :D 48864031981_9678477628_c

Najzad odmor.. Svuda podji, svojoj kuci dodji :) Ili kako vec :D 48864032351_e10bb57de4_c

Najzad odmor.. Svuda podji, svojoj kuci dodji :) Ili kako vec :D 48863511708_83820daaf8_c

Najzad odmor.. Svuda podji, svojoj kuci dodji :) Ili kako vec :D 48864033431_1b28dfd8af_c

Najzad odmor.. Svuda podji, svojoj kuci dodji :) Ili kako vec :D 48863512973_c3b83d3beb_c

Najzad odmor.. Svuda podji, svojoj kuci dodji :) Ili kako vec :D 48864235257_88c04f593b_c

Najzad odmor.. Svuda podji, svojoj kuci dodji :) Ili kako vec :D 48863512368_ab56dc2aca_c

Hajde da vidimo ko ima ostro oko na poslednjoj slici Very Happy
VPetar
VPetar
SOHC 1581ccm i.e 75ks

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od YUgisa Uto 08 Okt 2019, 11:29

Jel to Mazda na parkingu? Laughing

YUgisa
DOHC 1995ccm Turbo 197ks

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od VPetar Uto 08 Okt 2019, 16:42

Da hahahhaha Laughing Cheers lol!
VPetar
VPetar
SOHC 1581ccm i.e 75ks

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Aleko2141 Uto 08 Okt 2019, 17:29

Jel vas to medved slikao gde ste zajedno?, 😁
Aleko2141
Aleko2141
SOHC 1290ccm EFI 67ks

Broj poruka : 2881
Godina : 37
Datum upisa : 01.05.2016

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od VPetar Uto 08 Okt 2019, 17:35

Zakacili smo na Vuka Very Happy A posle bezanija Very Happy

Salu na stranu, nema dometa, prosli dalje od vojne teritorije, u principu na granici sa "kosovom" Very Happy A na Pancicevom vrhu spomenik ljudima koji su poginuli cisteci ove terene od mina i kojecega, a tek kad smo stigli pise da se ne silazi sa staze Very Happy Mislim, ja bar tako tumacim ovaj pretposlednji znak Very Happy

Najzad odmor.. Svuda podji, svojoj kuci dodji :) Ili kako vec :D 48865833177_fd22118004_c

P.S. Inace, putokazi ka Nebeskim stolicama izgledaju ovako u 95% slucajeva xD

Najzad odmor.. Svuda podji, svojoj kuci dodji :) Ili kako vec :D 48865646041_4fd0779e21_c
VPetar
VPetar
SOHC 1581ccm i.e 75ks

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Aleko2141 Uto 08 Okt 2019, 20:02

Samo ti po minskom polju pa ce posle biti zovi onog malog sto otisao da obilazi manastire 😁
Aleko2141
Aleko2141
SOHC 1290ccm EFI 67ks

Broj poruka : 2881
Godina : 37
Datum upisa : 01.05.2016

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od VPetar Uto 08 Okt 2019, 20:35

Spustili smo se na primorje, sad pazimo na morske mine Very Happy

Budimo se ujutru, a auto zaledjen Very Happy Nije veliki minus, ali dovoljno Very Happy Nista, utovaraj stvari i cisti auto gde ide nosac za bicikle Very Happy Dolazi cale i ne veruje koliko ima stvari u autu xD Sta cemo, krecemo polako Smile

Najzad odmor.. Svuda podji, svojoj kuci dodji :) Ili kako vec :D 48866609627_af4c364a4a_c

Kad smo poceli da se spustamo imamo sta i da vidimo..

Najzad odmor.. Svuda podji, svojoj kuci dodji :) Ili kako vec :D 48865889888_820a9a89c2_c

Rekao bi covek: A da izadjem i nastavim peske Very Happy Inace, pred kraj spustanja je pocelo nesto da se cuje kao da struze.. Stanem da pogledam kad kocnice smrde cim sam otvorio vrata.. Sta se desilo, Bilji nesto nije bilo dobro i ja reko necu da secem krivine/kocim motorom i ostalo vec vozio onako nezainteresovano i kocio samo kocnicom sve vreme, a negde sam se i zaletao.. Reko jbg, presli smo dosta od proleca kad sam zadnji put proveravao plocice i bile su dobre, ako se nastavi kupicemo u CG Very Happy Medjutim naredni deo puta bilo ravno i kad su se ohladile nije se vise culo od tad Smile

Usput se dogovaramo da svratimo u Nacionalni Park Biogradska Gora i nije nam bilo zao Smile Bice snimci kasnije (planiram da napravim jedan da obuhvati sve vreme u CG, pa nakon 15-og recimo Smile ). Dobijamo i ideje za buducnost od ovog Sharana Very Happy

Najzad odmor.. Svuda podji, svojoj kuci dodji :) Ili kako vec :D 48865889238_1e4814a3f0_c

Nakon setnje nastavljamo dalje put Podgorice, Budve itd.. U Tivtu pravimo pauzu da nesto calabrcnemo i iako je Subaru velika zelja, snalazimo se kako znamo i umemo Very Happy

Najzad odmor.. Svuda podji, svojoj kuci dodji :) Ili kako vec :D 48866607077_217c56ffac_c

Zatim Kotor i nikad lepsa voznja zalivom.. Zategnut asfalt, lepe krivine, noc..cista uzivancija  Love

Stizemo u Igalo i zaticemo kolegu na parkingu ispred marketa Very Happy

Najzad odmor.. Svuda podji, svojoj kuci dodji :) Ili kako vec :D 48866399151_40d81df566_c

Da smo malo ozbiljniji svi zajedno, pa da imamo neke kao vizitkarte sa adresom foruma, mozda bih mogao da mu ostavim i da dodje na forum da se druzimo, ovako je uslikan, a verovatno nikad nece ni saznati Very Happy
Istovaramo stvari i kukamo sto smo preterali xD

Krenuli oko 10h, stigli oko 21h, dosta vremena ali nismo nesto ni zurili Smile Bice u snimku jos nekih detalja, a bice i jos lepsih fotografila samo da devojka to prebaci Very Happy
VPetar
VPetar
SOHC 1581ccm i.e 75ks

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od YUgisa Uto 08 Okt 2019, 20:39

Pa mogao si mu ostaviti ceduljicu barem Razz I nemoj kociti Very Happy

YUgisa
DOHC 1995ccm Turbo 197ks

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od VPetar Uto 08 Okt 2019, 21:11

Hahahahahha nemoj kociti Very Happy
VPetar
VPetar
SOHC 1581ccm i.e 75ks

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sultan Sre 09 Okt 2019, 10:06

NEEEMoooooo kociiitiiii!!
Laughing Laughing

Mnogo lep putopis,sa uzivanjem sam iscitao komplet impresije. Nemam ostro oko ali sam i ja spoznao Mazdicu gde se skriva u sredini fotke tu negde malko desno i ispod repa ovog krana...

Jeste - ono su znakovi izricitih naredbi,da se ne koristi otvoreni plamen,tj zabranjeno lozenje vatre,zabranjen silazak sa staze,i zabranjeno bacanje otpadaka van predvidjenih mesta...

Prvi i poslednji znak se u principu podrazumevaju,ali srednji,on je vrlo interesantan sa iskazanog minskog stanovista...

Prelepe slike,moram priznati,pozdrav za "soko okolovo"!!!

Tacno je kad kazes da coveku tacno dodje da izuje cipele i charape i da krene bos po pufnastom paperjastom belom tepihu,toliko pleni jednostavnoscu,lepotom,i nekom posebnom energijom...misticno!

Biogradski park i jezero svakako je lepota koju ne treba zaobici...
Cuo sam da je pastrmka fantasticna... Naughty

Dakle,moramo da napravimo vizit karte  Very Happy nije losha ideja.
O tome cemo kasnije...
Od kog auta su mu ove felne,ne vidim na fotki mnogo mi iskosa... :unsure:ari

Smesno da puknes od   utovar i istovar prtljaga su mi dve najtegobnije stvari kad je putovanje kolima u pitanju. Menjao bih to za 8 pari puta 4 ukocenih nogu...
Laughing Laughing

Balkan nije geografski pojam vec mentalni pravac u psihologiji
Sultan
Sultan
SOHC 1581ccm i.e 75ks

Broj poruka : 7089
Godina : 45
Datum upisa : 17.03.2018

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od VPetar Sre 09 Okt 2019, 10:32

To su BMW celicare Very Happy
VPetar
VPetar
SOHC 1581ccm i.e 75ks

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od VPetar Sre 09 Okt 2019, 22:35

Inace, imao sam nekoliko ne tako interesantnih situacija.. Jednom sam morao skroz stati u svojoj traci da bi auto iz suprotnog smera mogao da prodje, jednom sam usporio na nekih 20km/h, jedan u mom smeru je krenuo u preticanje u kanjonu i sisao je jos levo sa puta da ne bi imao ceoni sudar.. A onda sam dosao u Podgoricu i gore uslove za voznju nisam nikad doziveo.. Ne znam dal je nesto bilo sa mnom, ali svi su nekako izletali, naglo kocili, skretali bez migavaca i zaustavljali se bez ikakve najave.. Osetio sam se "sigurno" tek kad sam poceo da vozim kao da sam ukrao auto i kad sam isao ispred svih njih.. Evo samo jedan primer: stoji alfa u desnoj traci (ulica sa po 2 trake po smeru) sa sva 4 ukljucena.. Pomisljam da se pokvarila ili nesto, kao vidim ispred nje motoe i njih nekoliko bleje i krevelje se.. Ja im svirnem, a oni se jos i naljutise xD Mislim nije mi to prvi put da vidim, ali ispred nekog lokala sa hranom npr ili nesto slicno, tu bukvalno nikog nije bilo osim njih xD

P. S. A onda, kao nagrada za sav stres ili sta li, od Kotora do HN svega nekoliko automobila, policija na uobicajenim mestima, nov asfalt i skoro pa savrsene krivine.. Milina ❤️
VPetar
VPetar
SOHC 1581ccm i.e 75ks

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sultan Čet 10 Okt 2019, 08:45

Pomislio sam da su BMW E21 celicare,i to prvo ispisao...a onda reko,iskosa je fotka,ispasce - lupio baja pa ostao ziv, te sam konstataciju prepravio u pitanje,koje su to chelichare...?

Mogu reci da zanimljivo cuce na Yugu...

Eh,saobracajna pravila,svaki vozac u Crnu Goru ih postuje onako kako se to u njega smatra da se to tako radi,velju,vozi...
Rolling Eyes  ono,osvojismo svijet svojski se boreci u bici na Mojkovac!
Laughing Laughing ...
Dobro je da nisi doziveo da ti jedan od onih,naplacuje hladovinu ispod njegovog drveta sto baca sjenku na plazu...

A to si u pravu,ima dana,kada se cini da svi funkcionisu kao razdesheni Automatoni.... Reaguju oni,ali sa zakasnjenjem od bar dve sekunde,kao da postoje dve trake vremena koje se krecu za zeru razlicitim brzinama,kao da nisu dobro sinhronizovane.
Jedna traka- traka dogadjaja , se krece jednom brzinom, koja u  momentu kada se situacija zaguzva ubrza malo, a druga traka,traka vremena percepcije ucesnika,tj Automatona,u tom istom momentu malko uspori,i te dve razlicite brzine,ne poklapajuci se,izazovu osecaj skoro vantelesnog dozivljaja date situacije...
Pa ti izgleda kao da se brdo peska odjednom samo od sebe nabacalo tamo gde ga ne ocekujes da ga ima,ili tako izlecu bez migavaca ,jer ga daju prekasno,ili misle da su ga dali,prestrojavaju se bez ikakvih naznaka da to zele da urade jer ih vremena zbrkaju, raskonfigurisu im autokomande i tako to....
Laughing Laughing  zeznuo sam i Stanislava Lema...

Vazno je,da su tebi vremenske trake bile i ostale usinhronizovane,pa se u zbilji nista losho nije desilo...malo neprijatnosti,ali i to prodje pa se zaboravi,ostanu damo lepe uspomene,lepe fotografije,i puno srce,pluca i dusha...

A i po neki stomak,ako se, a znam da jeste,usput mezetilo...chalabrcnjavalo,na svakom 100-tom kilometru...
Naughty Love

Sultan
Sultan
SOHC 1581ccm i.e 75ks

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od VPetar Čet 10 Okt 2019, 09:12

Ma, ja to ne trpim i zato i ne idem u sezoni Very Happy A ne bih ovde mozda nikad ni dosao da nemaju moji kucu, toliko su mi se zgadili crnogorci Very Happy
Mezimo, mezimo Very Happy Juce smo se kupali i rostiljali, danas cemo piletinu sa ananasom i bolonjeze pravimo da susimo Very Happy
VPetar
VPetar
SOHC 1581ccm i.e 75ks

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sultan Čet 10 Okt 2019, 10:33

Nisam ni sumnjao da mezite...  Very Happy
Mogu Vam reci da je izbor mnogo interesantan.
Totalno ostrvski Havajski!
Pa mislim,baci nam koju slikicu piletine sa ananasom sledeci put kad bude napravljena i servirana,posto....vrv je vec poklopana...
Naughty Naughty
Dakle i u oktobru moze da se druzi sa morskom penom i talasima.
Mene zanima kako izgleda plaza u smiraj dana pri zalasku sunca,a povrsina vode kad je bonaca ,rano rano ujutru...
Toliko mi ta slika u glavi nedostaje...
placko a nekada sam po 4-5 meseci svake godine kao dete,boravio na moru...cesto od pocetka maja pa do kraja septembra...

Sultan
Sultan
SOHC 1581ccm i.e 75ks

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od VPetar Čet 10 Okt 2019, 21:01

Ovo sam hteo i poceo da pisem u temi za hranu, ali posto je u pitanju pravilna ishrana, ipak sam odustao Very Happy

Evo za Sultana "tropski" recept Very Happy

Na slici je recept, tu sustinski sve pise, mada smo mi pravili otprilike 3 puta vise od toga Very Happy

Najzad odmor.. Svuda podji, svojoj kuci dodji :) Ili kako vec :D 48876740316_91eda19567_c

Zatim idu slike u toku pripreme, kako je to izgledalo Smile

Najzad odmor.. Svuda podji, svojoj kuci dodji :) Ili kako vec :D 48876212708_7dd4c7173b_c

Kao sto i pise u receptu, prvo se isprzi meso Smile

Najzad odmor.. Svuda podji, svojoj kuci dodji :) Ili kako vec :D 48876748281_20caba163e_c

Zatim ananas u istoj posudi Smile

Najzad odmor.. Svuda podji, svojoj kuci dodji :) Ili kako vec :D 48876941527_d6fb0306c2_c

Dodaju se tecni sastojci(trik koji koristim je da umesto vode koristim sok od ananasa iz konzerve Wink ) i trebalo bi da se zgusne Smile Ako ne, verovatno nije savrseno ispracen odnos, malo umutiti brasna u tople vode i dodati Smile

Najzad odmor.. Svuda podji, svojoj kuci dodji :) Ili kako vec :D 48876940467_349626475b_c

Najzad odmor.. Svuda podji, svojoj kuci dodji :) Ili kako vec :D 48876939772_02c7ed647f_c

I onda servirano i dobra kolicina vec pojedena hahha Very Happy Nismo se puno trudili oko serviranja sto se vidi po starim tanjirima, ali isto se vidi i da devojka obozava fusile, da ne kazem radijatore, a ja volim da eksperimentisem i svaki put uzimam nesto drugo xD

Najzad odmor.. Svuda podji, svojoj kuci dodji :) Ili kako vec :D 48876939002_23f25115fc_c

Najzad odmor.. Svuda podji, svojoj kuci dodji :) Ili kako vec :D 48876206163_39a55b5c37_c

Ne pise u receptu, ali ja dodam pred kraj kasiku meda ili malo secera Very Happy

Sto se hrane tice, za uzinu smo jeli cips od jabuke Very Happy Nezacinjen, pa je strava, a sa cimetom je jos bolji Smile

Najzad odmor.. Svuda podji, svojoj kuci dodji :) Ili kako vec :D 48876936532_3d41f2ccba_c

A trenutno se kuva bolonjeze, mozete zamisliti kolicinu kad je "konzervica" od pelata od 2.5kg Very Happy

Najzad odmor.. Svuda podji, svojoj kuci dodji :) Ili kako vec :D 48876977007_08390748f3_c

Sve je ovo planirano jer je danas vreme ovakvo:

Najzad odmor.. Svuda podji, svojoj kuci dodji :) Ili kako vec :D 48876750961_4e1c0e09d3_c
VPetar
VPetar
SOHC 1581ccm i.e 75ks

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od VPetar Čet 10 Okt 2019, 21:15

A sad malo retroaktivno Very Happy Juce smo se i kupali Very Happy Bice snimak sa plaze, kao dokaz Very Happy Ali odlazak na more van sezone definitvno ima svoje prednosti.. Voda nije tako topla, ali su plaze skoro prazne i voda je izrazito cista.. Cak nisam ni znao da u Boki moze biti voda slicna kao na Azurnoj obali Very Happy

Najzad odmor.. Svuda podji, svojoj kuci dodji :) Ili kako vec :D 48876932776_31b493cc2d_c

Snimak cim se nakanim Very Happy
VPetar
VPetar
SOHC 1581ccm i.e 75ks

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od VPetar Čet 10 Okt 2019, 23:33

Eto i plaze Smile

VPetar
VPetar
SOHC 1581ccm i.e 75ks

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od VPetar Pet 11 Okt 2019, 12:27

A sad jos retroaktivnije Laughing Evo jos jedne slike sa Kopaonika Smile

Najzad odmor.. Svuda podji, svojoj kuci dodji :) Ili kako vec :D 48879895102_e593e5bb80_c

I nas dvojica lol!

Najzad odmor.. Svuda podji, svojoj kuci dodji :) Ili kako vec :D 48879166258_3f7ab72453_c
VPetar
VPetar
SOHC 1581ccm i.e 75ks

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sultan Pet 11 Okt 2019, 17:27

Javno se zahvaljujem za recept bratu nad bracom ,gdin Petru
naklon
Ako budem imao vremena moze biti da vrlo uskoro ispitam recept,jer nisam do sada probao ova tropska jela...
Ali s obzirom da volim da gledam Dzejmi Olivera,tacno kao da je iz njegove kuhinje proizaslo!
Meni je interesantno,izmedju ostalog,sto su sastojci uglavnom svugde dostupni,a jelo se sprema ultra brzo.
Pored svega,izdvaja ga i sto je pikantno,a ja to ma nikako ljudi moji...ne volemmm
Love Love Naughty Naughty
Btw i ja glasam za fusile (radijatore,opruge,federe,zavojnice...)

Meni stari tanjiri i solje imaju posebnu draz...npr,bile su neke solje za mleko ,bele,sa zelenim tufnama,jos od babe ostale,koje su takvog oblika i velicine,da se vise virtuelno ne mogu pronaci. Posebna je stvar sto sam ja bio sentimentalno vezan za njih...
I ladno ih maceha sve posalje u onaj planinarski dom na Tari...
Morao sam da joj objasnjavam pola sata...za neke stvari je tupa tuplja od tocila,ako su u pitanju tudje...

Tako da su tanjiri meni u stvari vrh! Ima tu neka specijalna carobna moc bas u tome sto se vidi trag koriscenja,ali isto tako i njihova postojanost i kvalitet izrade,a o tome svedoce sve te godine upotrebe...
Love Love

Ma majushna vam je ta konzerva,to tek pocnete klopu a ono vec nema...auuuu,izelice jedne,moramo da vam iznarucujemo sve tople i suncane dane,nema nish unutra,samo lunch paket i fuuraaa napolje...
Very Happy Very Happy Very Happy

Pozdrav za fotografa,fotke su kao za turisticke agencije. Nasa zemlja je prelepa,treba je vise koristiti...i susedne su nam bratske zemlje lepe,i njih treba koristiti, ako moze.

Najlepsa je voda,i povrsina mora,mozda bas rano ujutru....mirna,kao staklo se zrcali,a kao ulje razlivena.....samo kad pirne vetric,malo se onako namreska. Kristal,...vidis morski zivot ispod stopala kako se odvija u svim bojama...
Love Love Love

Joj boze sta sam ja u prvi mah video od stene....
Laughing Laughing Laughing

Najzad odmor.. Svuda podji, svojoj kuci dodji :) Ili kako vec :D 3350984-17-jar-jar-joffrey-2

Reko,ko se ovo na ovaj nacin po planini zavitl...aa pa to su ushiiiiiii!
Doh Smesno da puknes od   
U tom svetlu,pa saaaddd,onako gledano generalno,mislim iz nekog ugla u nekom pogledu....
Unsure  sha znam....mogao bih i ja da se uclanim u klub definitivno...
A sta ces,dolaze hladni dani,trebz to izolovati i tako to.
Ja cuo da "pravilna ishrana" i ne nudi bog zna kakvu izolaciju...

Sultan
Sultan
SOHC 1581ccm i.e 75ks

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 1 od 5 1, 2, 3, 4, 5  Sledeći

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu