Pregorevanje releja i kucista osiguraca
5 posters
Strana 1 od 1
Pregorevanje releja i kucista osiguraca
Pozdrav drustvo,
vozio se ja pre neko vece posle treninga po kraju i kako stisnem kvacilo tako mi se kratka svetla ugase,par puta pali gasi i radilo je do jednog trenutka,onda kratka uopste nisu htela da se upale,samo duga...Menjaj osigurace,cackaj kablove ma nista..E sad slicno mi se desilo prosle godine i tada je iz nekog razloga pregoreo relej svetala zajedno sa kucistem osiguraca ja sam prvo mislio da je ablender ali nije.Kontam da je opet isti problem..Jedino karakteristicno sto sam dan pre prao bas detaljno ceo auto,naravno nisam prao ispod haube,tako je bilo i prosli put,e sad u trenutku kad se to desilo radilo mi je ventilator za grejanje kabine,4 migavca i sve pozicije.. Jel imao neko slican problem i jel znate da li je moguce nabaviti novo kuciste osiguraca da ne uzimam opet polovno?
vozio se ja pre neko vece posle treninga po kraju i kako stisnem kvacilo tako mi se kratka svetla ugase,par puta pali gasi i radilo je do jednog trenutka,onda kratka uopste nisu htela da se upale,samo duga...Menjaj osigurace,cackaj kablove ma nista..E sad slicno mi se desilo prosle godine i tada je iz nekog razloga pregoreo relej svetala zajedno sa kucistem osiguraca ja sam prvo mislio da je ablender ali nije.Kontam da je opet isti problem..Jedino karakteristicno sto sam dan pre prao bas detaljno ceo auto,naravno nisam prao ispod haube,tako je bilo i prosli put,e sad u trenutku kad se to desilo radilo mi je ventilator za grejanje kabine,4 migavca i sve pozicije.. Jel imao neko slican problem i jel znate da li je moguce nabaviti novo kuciste osiguraca da ne uzimam opet polovno?
cvele101- OHV 663ccm 21ks
- Broj poruka : 46
Godina : 27
Datum upisa : 20.12.2018
Re: Pregorevanje releja i kucista osiguraca
Proveri kontakte za masu na karoseriji, motoru, alternatoru i anlaseru, takve gremline sa strujom mnogi imaju zbog nekog problema sa masom i slicno.
Al najverovatnije kontakt izmesju releja i instalacije
junior45- DOHC 1995ccm i.e 139ks
- Broj poruka : 35132
Godina : 33
Datum upisa : 10.01.2012
Cvele, imas ovde novu kutiju osiguraca:
https://www.kupujemprodajem.com/Automobili-Delovi-i-alati/Auto-Elektrika/Kutija-osiguraca-Zastava-101-59703878-oglas.htm
https://www.kupujemprodajem.com/Automobili-Delovi-i-alati/Auto-Elektrika/Kutija-osiguraca-Zastava-101-59703878-oglas.htm
nikola031- OHV 903ccm 45ks
- Broj poruka : 356
Godina : 31
Datum upisa : 22.02.2015
Evo ovako,igrao sam se sad malo sa autom,prebacio sam onaj drugi relej na mesto ovog za svetla,i sve radi,sto ce reci moram da kupim nov relej samo,to bi trebalo da ima u svakoj radnji ali cu gledati i da uzmem kutiju za svaki slucaj... Elem ovako izgleda konektor posle da puta,nisam siguran da li je relej goreo ovaj put jer je izgledao skroz cisto..
Los kontakt je problem,sve dobro ocisti i nasprocaj sprejom nekim..
I zameni tu nagorelu buksnu...tu vise dobrog kontakta nece biti.
Godina : 50
Datum upisa : 16.06.2012
Igrao sam se malo prosle nedelje i zakljucio na kraju da je ovaj put samo relej,otisao kupio za 100 dinara komad,stavio drugi i teraj.A ovo cu poskidati kad stignem.. Hvala na odgovorima..
Tu je los i konektor,opet ce se istopiti
Similar topics
» Problem na instalaciji yugo 55 ucestano pregorevanje osiguraca
» pregrevanje osiguraca
» halogen 55W bez releja ?
» Zabluda oko skracivanja kucista filtera...
» Ventilator preko releja
» pregrevanje osiguraca
» halogen 55W bez releja ?
» Zabluda oko skracivanja kucista filtera...
» Ventilator preko releja
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu