Izbor maglenki
2 posters
Strana 1 od 1
Izbor maglenki
Koje maglenke pravougaonog oblika za naknadnu ugradnju ispod branika preporucujete. Jako je bitno da farovi imaju svoju funkciju u uslovima magle a ne samo da stoje za ukras. Jeftinije kineske varijante su obicni reflektori bez fokusa tako da vise odmazu radipajuci svetlost. Dakle pitanje je najbolji izbor maglenki u odnosu cena/kvalitet. Sta mislite o WESEM farovima.... mozda neki drugi.....
Miki81Kg- OHV 663ccm 21ks
- Broj poruka : 19
Datum upisa : 04.02.2019
Re: Izbor maglenki
Ja bih na primer izbor suzio na:
1. Nase Saturnus

2. Francuske Cibie ( Saturnus je lyc Cibie)

3. Nemacke Hella

Naravno,na Yuga obicno ljudi montiraju pravougaone maglenke...ali neko postavi i okrugle da dobije retro notu...
Mozda cak te okrugle biju i bolje nego pravougaone,ko zna,na Ficama i prvim Kecevima chuche Xtra...mada...

Modova ima raznih za montazu,sa i bez dodatnih spojlera,podbranika,mozda i nekih egzoticnih ako ih nadjes...pusti mashtu na volju...
Standardno,na postojece branike...i/ili sa malo drugacijom maskom...npr,Jugota je i jedno i drugo namontirao,zeznuo je i Fiat Multiplu.

Ili na GVX/GVL UK branike,al to onda ceo set da se menja...hmmm
Pa kako se odlucis.
Bolje nemoj Wesem,bzvz su,veruj mi ,ja imao njihove farove. Oma su leteli napolje.
Sad su Autopal,al i ti je zivo SR,ali posto je novo,opet bolje nego 30 godina matori korodirali Wesem. Ti se inace nalaze i na Peglicama...
Za Kineske si u pravu. Samo su za ukras,svetle,ali budjavo,skoro da nema razlike kad su upaljene/ugasene,samo troshe AKU dzaba...ja ih imam al ko da ih i nemam...vec su zardjale posle nepunih godinu dana...
U potrazi sam za Saturnus/Cibie s obzirom da to nekako pripada godistu moga Yugosaurusa.
Inace njih najbolje preporucujem...
1. Nase Saturnus

2. Francuske Cibie ( Saturnus je lyc Cibie)

3. Nemacke Hella

Naravno,na Yuga obicno ljudi montiraju pravougaone maglenke...ali neko postavi i okrugle da dobije retro notu...
Mozda cak te okrugle biju i bolje nego pravougaone,ko zna,na Ficama i prvim Kecevima chuche Xtra...mada...

Modova ima raznih za montazu,sa i bez dodatnih spojlera,podbranika,mozda i nekih egzoticnih ako ih nadjes...pusti mashtu na volju...
Standardno,na postojece branike...i/ili sa malo drugacijom maskom...npr,Jugota je i jedno i drugo namontirao,zeznuo je i Fiat Multiplu.

Ili na GVX/GVL UK branike,al to onda ceo set da se menja...hmmm

Pa kako se odlucis.
Bolje nemoj Wesem,bzvz su,veruj mi ,ja imao njihove farove. Oma su leteli napolje.
Sad su Autopal,al i ti je zivo SR,ali posto je novo,opet bolje nego 30 godina matori korodirali Wesem. Ti se inace nalaze i na Peglicama...
Za Kineske si u pravu. Samo su za ukras,svetle,ali budjavo,skoro da nema razlike kad su upaljene/ugasene,samo troshe AKU dzaba...ja ih imam al ko da ih i nemam...vec su zardjale posle nepunih godinu dana...
U potrazi sam za Saturnus/Cibie s obzirom da to nekako pripada godistu moga Yugosaurusa.
Inace njih najbolje preporucujem...
- Broj poruka : 6972
Godina : 44
Datum upisa : 17.03.2018
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
|
|