Izbor maglenki
4 posters
Strana 1 od 1
Izbor maglenki
Koje maglenke pravougaonog oblika za naknadnu ugradnju ispod branika preporucujete. Jako je bitno da farovi imaju svoju funkciju u uslovima magle a ne samo da stoje za ukras. Jeftinije kineske varijante su obicni reflektori bez fokusa tako da vise odmazu radipajuci svetlost. Dakle pitanje je najbolji izbor maglenki u odnosu cena/kvalitet. Sta mislite o WESEM farovima.... mozda neki drugi.....
Miki81Kg- OHV 663ccm 21ks
- Broj poruka : 19
Datum upisa : 04.02.2019
Re: Izbor maglenki
Ja bih na primer izbor suzio na:
1. Nase Saturnus
2. Francuske Cibie ( Saturnus je lyc Cibie)
3. Nemacke Hella
Naravno,na Yuga obicno ljudi montiraju pravougaone maglenke...ali neko postavi i okrugle da dobije retro notu...
Mozda cak te okrugle biju i bolje nego pravougaone,ko zna,na Ficama i prvim Kecevima chuche Xtra...mada...
Modova ima raznih za montazu,sa i bez dodatnih spojlera,podbranika,mozda i nekih egzoticnih ako ih nadjes...pusti mashtu na volju...
Standardno,na postojece branike...i/ili sa malo drugacijom maskom...npr,Jugota je i jedno i drugo namontirao,zeznuo je i Fiat Multiplu.
Ili na GVX/GVL UK branike,al to onda ceo set da se menja...hmmm
Pa kako se odlucis.
Bolje nemoj Wesem,bzvz su,veruj mi ,ja imao njihove farove. Oma su leteli napolje.
Sad su Autopal,al i ti je zivo SR,ali posto je novo,opet bolje nego 30 godina matori korodirali Wesem. Ti se inace nalaze i na Peglicama...
Za Kineske si u pravu. Samo su za ukras,svetle,ali budjavo,skoro da nema razlike kad su upaljene/ugasene,samo troshe AKU dzaba...ja ih imam al ko da ih i nemam...vec su zardjale posle nepunih godinu dana...
U potrazi sam za Saturnus/Cibie s obzirom da to nekako pripada godistu moga Yugosaurusa.
Inace njih najbolje preporucujem...
1. Nase Saturnus
2. Francuske Cibie ( Saturnus je lyc Cibie)
3. Nemacke Hella
Naravno,na Yuga obicno ljudi montiraju pravougaone maglenke...ali neko postavi i okrugle da dobije retro notu...
Mozda cak te okrugle biju i bolje nego pravougaone,ko zna,na Ficama i prvim Kecevima chuche Xtra...mada...
Modova ima raznih za montazu,sa i bez dodatnih spojlera,podbranika,mozda i nekih egzoticnih ako ih nadjes...pusti mashtu na volju...
Standardno,na postojece branike...i/ili sa malo drugacijom maskom...npr,Jugota je i jedno i drugo namontirao,zeznuo je i Fiat Multiplu.
Ili na GVX/GVL UK branike,al to onda ceo set da se menja...hmmm
Pa kako se odlucis.
Bolje nemoj Wesem,bzvz su,veruj mi ,ja imao njihove farove. Oma su leteli napolje.
Sad su Autopal,al i ti je zivo SR,ali posto je novo,opet bolje nego 30 godina matori korodirali Wesem. Ti se inace nalaze i na Peglicama...
Za Kineske si u pravu. Samo su za ukras,svetle,ali budjavo,skoro da nema razlike kad su upaljene/ugasene,samo troshe AKU dzaba...ja ih imam al ko da ih i nemam...vec su zardjale posle nepunih godinu dana...
U potrazi sam za Saturnus/Cibie s obzirom da to nekako pripada godistu moga Yugosaurusa.
Inace njih najbolje preporucujem...
- Broj poruka : 7089
Godina : 45
Datum upisa : 17.03.2018
najbolje maglenke koje sam ikada probao su Hella Micro De, sa socivom za spoljnu upotrebu, nekoliko praznih mesta pa onda ostale..... nazalost veoma su retke, cak i replike jer rade identicno.......
jabre- OHV 663ccm 21ks
- Broj poruka : 4
Godina : 41
Datum upisa : 05.03.2024
Ja sam prilicno zadovoljan sa maglenkama od Punta Mk1 sa projektorom
Ja sam morao da skinem maglenke, zbog tehnickog pregleda.
Kazu, taj model Yuga ne moze da ima maglenke.
Do dushe, taj se tehnicki vrlo brzo zatvorio verovatno zbog strucnosti osoblja...
Za sada imam neke poljske Wesem maglenke, koje izgledaju slicno kao Saturnus, pa cu mozda njih nekada da namontiram, ako zakoni dozvole. Pa da "vatam maglu"...
Kazu, taj model Yuga ne moze da ima maglenke.
Do dushe, taj se tehnicki vrlo brzo zatvorio verovatno zbog strucnosti osoblja...
Za sada imam neke poljske Wesem maglenke, koje izgledaju slicno kao Saturnus, pa cu mozda njih nekada da namontiram, ako zakoni dozvole. Pa da "vatam maglu"...
- Broj poruka : 7089
Godina : 45
Datum upisa : 17.03.2018
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
|
|