Sve o geometriji trapa
+2
Sultan
stojadin
6 posters
Strana 2 od 2
Strana 2 od 2 • 1, 2
Re: Sve o geometriji trapa
Po ovom sa slike ako sam dobro ukapirao bolje da je točak izbačen napolje al opet ne previše.
Aleko2141- SOHC 1290ccm EFI 67ks
- Broj poruka : 2881
Godina : 37
Datum upisa : 01.05.2016
Nimalo tako jednostavno jer ovisi od više međusobno ovisnih činilaca pa svako/svaki razmišljanje/pogled može biti ispravan ako se gleda iz samo jednog izabranog ugla.
To je upravo na gornjim slikama upoređeno; mnogi 'nako a audi 'vako a na kraju slično...auto stabilan.
Našao sam nešto na srpskom što imam u "mekom povezu" oko vješanja pa ću postaviti.
To je upravo na gornjim slikama upoređeno; mnogi 'nako a audi 'vako a na kraju slično...auto stabilan.
Našao sam nešto na srpskom što imam u "mekom povezu" oko vješanja pa ću postaviti.
stojadin- OHV 903ccm 45ks
- Broj poruka : 339
Datum upisa : 17.12.2018
Upravo tako, prosecan vozac ne zeli da "oseti" nesto. Ne zeli da nesto ide tesko i da nesto pruza otpor, vecina vozaca bilo kakav osecaj na volanu prepisuju tome da je nesto neispravno sto se moze videti recimo po forumima gde mnogi prikazuju kao negativno iskustvo zamenu zimskih guma za letnje koje su obicno sire i nizeg profila pa se vise prenose uticaji na volan u smislu da je auto osetljiviji na kolotrage, pruza vise otpora pri skretanju i slicno.
Sa slike mogu reci da moj auto kad se koči ide pravo :-D
Aleko2141- SOHC 1290ccm EFI 67ks
- Broj poruka : 2881
Godina : 37
Datum upisa : 01.05.2016
Ma da, tako i treba i jedno i drugo rješenje daju slične rezultate jedino ovdje Audi uuber alles vfele da samo što oni radi da vfalja.
Svakako jedan od testova kupovine polovnog auta (i igranja geometrijom točkova) je kočenje sa puštenim upravljačem, mora da ide pravo, ako ne ide, može biti djelimično ova gore tematika ali i 5 drugih činilaca pa da ne idemo u too
Svakako jedan od testova kupovine polovnog auta (i igranja geometrijom točkova) je kočenje sa puštenim upravljačem, mora da ide pravo, ako ne ide, može biti djelimično ova gore tematika ali i 5 drugih činilaca pa da ne idemo u too
stojadin- OHV 903ccm 45ks
- Broj poruka : 339
Datum upisa : 17.12.2018
Strana 2 od 2 • 1, 2
Similar topics
» Delovi trapa!
» gumeni delovi trapa
» Prosirivanje trapa tj traga tockova
» Reglaza trapa yugo 55, veciti problem?`
» Profi centriranje trapa za upola cene, BG
» gumeni delovi trapa
» Prosirivanje trapa tj traga tockova