Srafovi za alu felne
5 posters
Strana 1 od 1
Srafovi za alu felne
Pozdrav, da li neko zna gde mogu nabaviti srafove za alu felne (koralke) ili mozda ima neko na prodaju? ja se ubih trazeci svuda gde sam stigao, nasao sam par komada i fali mi jos 5 srafova. uglavnom imaju za celicne felne krace sravofe ali te duze nemaju. Hvala unapred.
dzoni_bravo- OHV 663ccm 21ks
- Broj poruka : 8
Godina : 33
Datum upisa : 21.08.2017
Re: Srafovi za alu felne
Pogledaj ovde, ima mnogo ljudi koji prodaju delove za Zastavu:
https://zafc.forumsr.com/t5450-kupujemprodajem-limundo-kupindo-prodavci-za-preporuku-ili-zaobilazenje?highlight=limundo
https://zafc.forumsr.com/t5450-kupujemprodajem-limundo-kupindo-prodavci-za-preporuku-ili-zaobilazenje?highlight=limundo
Milos55- OHV 1295ccm 61ks
- Broj poruka : 626
Godina : 25
Datum upisa : 19.04.2014
Imas ovde, ja sam uzeo pre neki mesec 16 komada kod njega, a nisu ni skupi: http://www.kupindo.com/Automehanika/10044323_Vijak-aluminijumskog-tocka-Z101-Yugo
nikola031- OHV 903ccm 45ks
- Broj poruka : 356
Godina : 31
Datum upisa : 22.02.2015
Samo pre kupovine pitaj ko je proizvodjac zavrtnjeva i u kom su kvalitetu...
Godina : 50
Datum upisa : 16.06.2012
Kod Vracara mozes da porucis i srafove i brezone. Porucio sam sa pomicnim konusom, kvalitet je 10.9, odlicni su srafovi, i cena je ok. Trenutno se premisljam da li da predjem na brezone.
Odlicni, sa konusnom podloskom pod obavezno da ne bi zavrtanj ribao u aluminijum i tko kvario konus na felni i tesko se odvijao.
Sto se tice brezona....isplate se samo ako cesto skidas i montiras tocak zbog donekle lakse montaze felne...a ako tockove skidas 1 - 2 puta godisnje, onda nema racuna da ulazes u brezone a vec imas zavrtnjeve za alu..
Sto se tice brezona....isplate se samo ako cesto skidas i montiras tocak zbog donekle lakse montaze felne...a ako tockove skidas 1 - 2 puta godisnje, onda nema racuna da ulazes u brezone a vec imas zavrtnjeve za alu..
Godina : 50
Datum upisa : 16.06.2012
Odlicni su, moji su kao novi, vozio sam ih jedno leto, posle stavio na oglas za neke smesne pare, niko nije hteo da kupi i ostavio sam ih da stoje. Moracu da pogledam gde su, ne secam se gde sam ih ostavio.
Ma brezone sam hteo da bi dodao distancere, ali mozda odustanem i od toga.
Ma brezone sam hteo da bi dodao distancere, ali mozda odustanem i od toga.
Similar topics
» Srafovi za alu felne
» Srafovi za felne
» Srafovi za ALU felne
» Tesko se uvrcu novi srafovi za tockove
» Felne
» Srafovi za felne
» Srafovi za ALU felne
» Tesko se uvrcu novi srafovi za tockove
» Felne
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma: