Problem kod lampica na instrument tabli
3 posters
Strana 1 od 1
Problem kod lampica na instrument tabli
Pozdrav svima
Imam problem na yugu kad dam kontakt ne svjetle mi lampe za akumulator ručnu i ulje, ali kad maknem kontakt bez paljenja na sekundu zasvjetle koda da ne prepoznaju da je auto po kontaktom, nadam se da sam dobro objasnio
Isto tako mi je kad dam sva 4 žmigavca ne svjetli lampica na kontrolni pliči nego kad je pod određenim kutom na onom prekidaću onda svjetli..
Nadam se da ste skužili na kaj mislim teško za objasniti
Imam problem na yugu kad dam kontakt ne svjetle mi lampe za akumulator ručnu i ulje, ali kad maknem kontakt bez paljenja na sekundu zasvjetle koda da ne prepoznaju da je auto po kontaktom, nadam se da sam dobro objasnio
Isto tako mi je kad dam sva 4 žmigavca ne svjetli lampica na kontrolni pliči nego kad je pod određenim kutom na onom prekidaću onda svjetli..
Nadam se da ste skužili na kaj mislim teško za objasniti
Iveko- OHV 663ccm 21ks
- Broj poruka : 22
Godina : 29
Datum upisa : 28.03.2017
Re: Problem kod lampica na instrument tabli
U vezi sa 4 migavca, na tabli ne treba da ti sija ništa kada ih uključiš, već samo na prekidaču... Kad staviš prekidač pod taj određeni ugao, i počne da svetli lampica za migavce na tabli, radi samo jedna strana migavaca, a ne sva 4.
Milos55- OHV 1295ccm 61ks
- Broj poruka : 626
Godina : 25
Datum upisa : 19.04.2014
Milos55 ::U vezi sa 4 migavca, na tabli ne treba da ti sija ništa kada ih uključiš, već samo na prekidaču... Kad staviš prekidač pod taj određeni ugao, i počne da svetli lampica za migavce na tabli, radi samo jedna strana migavaca, a ne sva 4.
A zasto mi ne svjetle ove 3 koje moraju kad dam kontakt mislim nekad rade nekad ne?
Iveko- OHV 663ccm 21ks
- Broj poruka : 22
Godina : 29
Datum upisa : 28.03.2017
Iskren da budem, nisam toliko stručan, najbolje da sačekaš da se za to javi neko ko bolje zna. Može da bude do osigurača, mase...
Milos55- OHV 1295ccm 61ks
- Broj poruka : 626
Godina : 25
Datum upisa : 19.04.2014
Prekontrolisi ulozak kontakt brave, moguce je da se deformisala plastika od grejanja zbog loseg kontskta.
preza-trajce- OHV 767ccm 30ks
- Broj poruka : 124
Godina : 73
Datum upisa : 20.07.2011
Similar topics
» Tablet u kolima
» Vrsta zarulje u instrument tabli
» problem sa instrument tablom
» Svetle od jednom indikatori na instrument tabli yugo koral 1.1
» Vrsta zarulje u instrument tabli
» problem sa instrument tablom
» Svetle od jednom indikatori na instrument tabli yugo koral 1.1