Kupovina kaisa za motor Yugo Koral in
4 posters
Strana 1 od 1
Kupovina kaisa za motor Yugo Koral in
Zdravo svima,
Potrebno je da kupim/zamenim kaise za motor (zupcasti i klinasti) za Yugo Koral In, 2007 godiste.
Pitanje je sta kupiti? I gde kupiti?
Da li ima pouzdan dobavljac? Dobio sam preporuku za neku radnju koja se valjda zove Bosh, pored crkve u Kragujevcu? Da li ima neko info o ovoj radnji?
Potrebno je da kupim/zamenim kaise za motor (zupcasti i klinasti) za Yugo Koral In, 2007 godiste.
Pitanje je sta kupiti? I gde kupiti?
Da li ima pouzdan dobavljac? Dobio sam preporuku za neku radnju koja se valjda zove Bosh, pored crkve u Kragujevcu? Da li ima neko info o ovoj radnji?
spezia- OHV 663ccm 21ks
- Broj poruka : 8
Datum upisa : 14.08.2017
Re: Kupovina kaisa za motor Yugo Koral in
Kaisevi Bosch obavezno, nista drugo. Spaner ako uspes da nadjes SKF ili neku iole krstenu marku. OmCar nikako ne uzimaj, tezak krs od kvaliteta.
Milos- SOHC 1372ccm 72ks
- Broj poruka : 4104
Godina : 28
Datum upisa : 05.05.2012
GoodYear ili Contitech ako nadjes su extra, spaner SKF ili Breda.
Miljan- SOHC 1581ccm 88ks
- Broj poruka : 9430
Datum upisa : 05.03.2008
Hvala na odgovorima.
Posto nisam mehanicar, kupujem kaiseve, niko mi nije rekao da treba nekakav spaner. Sta je to?
Drugo, posto imam Koral In iz 2007, da li postoji mogucnost da vodim racuna koji kais treba za moj motor (neko kaze da je mozda motor od pezo-a, neko od zastave 101, itd) posto ima raznih modela. Ne bih da kupim pa onda ne odgovara
Posto nisam mehanicar, kupujem kaiseve, niko mi nije rekao da treba nekakav spaner. Sta je to?
Drugo, posto imam Koral In iz 2007, da li postoji mogucnost da vodim racuna koji kais treba za moj motor (neko kaze da je mozda motor od pezo-a, neko od zastave 101, itd) posto ima raznih modela. Ne bih da kupim pa onda ne odgovara
spezia- OHV 663ccm 21ks
Ako imaš DMB 1,1 motor, kaiš je isti, bez obzira da li je Jugo, Kec ili 128, jer svi oni imaju taj isti motor.
A španer ti je zapravo zatezač kaiša.
A španer ti je zapravo zatezač kaiša.
Milos55- OHV 1295ccm 61ks
- Broj poruka : 626
Godina : 25
Datum upisa : 19.04.2014
Hvala na odgovorima.
Da, moj model je Koral In 1.1 (DMB, 1116 cm3)
Znaci da sumiramo:
Bosch ili ako ne nadjem Bosch onda GoodYear ili Contitech (ove marke za oba kaisa: zupcasti i klinasti)
Da li neko proporucuje radnju u Nisu?
Da, moj model je Koral In 1.1 (DMB, 1116 cm3)
Znaci da sumiramo:
Bosch ili ako ne nadjem Bosch onda GoodYear ili Contitech (ove marke za oba kaisa: zupcasti i klinasti)
Da li neko proporucuje radnju u Nisu?
spezia- OHV 663ccm 21ks
Pa ti valjda treba da znas koji auto imas
GoodYear ti je najkvalitetniji, od toga nema bolje. U Nisu ih prodaje radnja CODEX.
GoodYear ti je najkvalitetniji, od toga nema bolje. U Nisu ih prodaje radnja CODEX.
Zdravo ponovo,
želeo bih da proverim za španer: kupio sam italijanskog proizvođača, MAAH, piše da je za Zastavina vozila.
Da li je to ok?
želeo bih da proverim za španer: kupio sam italijanskog proizvođača, MAAH, piše da je za Zastavina vozila.
Da li je to ok?
spezia- OHV 663ccm 21ks
To italiju nije videlo ni na karti, najvece djubre koje postoji, ne ugradjuj to nikako, raspasce se jako brzo.
Similar topics
» Yugo sa 1.3T motor iz Una, vratiti ubrizgavanje i turbo ili ga staviti u trenutnom stanju kao karburatorski motor?
» Da li menjac za za Yugo Koral 65 odgovara na Yugo Floridu?
» Motor trosi vodu - Yugo 45
» Paljenje vruc motor Yugo
» Da li menjac za za Yugo Koral 65 odgovara na Yugo Floridu?
» Motor trosi vodu - Yugo 45
» Paljenje vruc motor Yugo
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu