Zvuk slican sustanju-grebanju pri ubrzanju
4 posters
Strana 1 od 1
Zvuk slican sustanju-grebanju pri ubrzanju
Ljudi,pri ubrzanju,dodavanju gasa,cuje mi se iz predela haube zvuk nalik na sustanje i grebanje,cak se cuje kada se zvuk odbije od drugih automobila u voznji,sta bi to moglo biti?
Inace zvuk poceo da se cuje kada sam sredio sa ortakom karb,ocistili ga,zamenili dihtunge,upasovali plin itd...Doduse,auto slabije vuce,na leru je ok,no kontam da cu do plindze da lepo podesi sve u vezi plina.Sto se sustanja tice,mislio sam da je mozda disk,da se pokrivio...ali pri ubrzanju na leru(nizbrdica) nista se ne cuje,dakle to sustenje i greanje se cuje samo prilikom veceg gasa.
Sta bi moglo biti?Da nije predpaljenje nesto rastelovano?Kais?Alanser?Radilica?Svecice(menjane skoro)?
Inace zvuk poceo da se cuje kada sam sredio sa ortakom karb,ocistili ga,zamenili dihtunge,upasovali plin itd...Doduse,auto slabije vuce,na leru je ok,no kontam da cu do plindze da lepo podesi sve u vezi plina.Sto se sustanja tice,mislio sam da je mozda disk,da se pokrivio...ali pri ubrzanju na leru(nizbrdica) nista se ne cuje,dakle to sustenje i greanje se cuje samo prilikom veceg gasa.
Sta bi moglo biti?Da nije predpaljenje nesto rastelovano?Kais?Alanser?Radilica?Svecice(menjane skoro)?
Baggiolinho- OHV 767ccm 30ks
- Broj poruka : 143
Godina : 38
Datum upisa : 16.07.2014
Re: Zvuk slican sustanju-grebanju pri ubrzanju
Ako je sistanje kad das gas moguce da je filter vazduha lose stavljen, pa falsiira negde
junior45- DOHC 1995ccm i.e 139ks
- Broj poruka : 35121
Godina : 33
Datum upisa : 10.01.2012
Da bukvalno kada se da gas ...ubacivanjem u 3 brzinu krece i cuje se u svakom vosem stepenu prenosa.Kako on moze biti lose postavljen?
Baggiolinho- OHV 767ccm 30ks
- Broj poruka : 143
Godina : 38
Datum upisa : 16.07.2014
Mozda je puklo vakum crevo neko,dihtung ili bakeliit izmedju usisne grane i karburatora..
junior45- DOHC 1995ccm i.e 139ks
- Broj poruka : 35121
Godina : 33
Datum upisa : 10.01.2012
Filter zraka pusta trebalo bi biti
automehanicar- OHV 767ccm 30ks
- Broj poruka : 88
Datum upisa : 23.08.2016
A da probas da postavis neki snimak, nesto, pa da probamo da protumacimo?
Mitke- SOHC 1581ccm 83ks
- Broj poruka : 8662
Godina : 34
Datum upisa : 25.03.2011
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu