Problem sa Volanom
4 posters
Strana 1 od 1
Problem sa Volanom
Imam problem sa zupcastom letvom(barem ja laicki mislim da je problem u njoj) kad smotam pun levi tocak pocinje da struze negde i kad izlazim iz krivine volan koji je smotan u levo nece da se vrati u prvobitni polozaj vec sam i dalje trzi levu stranu dok je kad smotam volan u desnu stranu sve normalno volan se sam vrati u prvobitni polozaj. Recite mi molim jel moze to da se sredi i u cemu bi tu mogao da bude problem? Hvala unapred za odgovor i pomoc !!!
Ivica Jankovic- OHV 663ccm 21ks
- Broj poruka : 8
Godina : 44
Datum upisa : 16.05.2016
Re: Problem sa Volanom
To sto struze mozda je jednostavno guma koja kaci o nesto.. a to sto nece da se vrati volan, moze da bude i do lose reglaze trapa
VPetar- SOHC 1581ccm i.e 75ks
- Broj poruka : 7302
Godina : 30
Datum upisa : 07.10.2013
Problem sa volanom
Bio sam na reglazi trapa,trap nije bio podesen kako treba uradili su malu korekciju ali se to nastavilo i posle reglaze.
Ivica Jankovic- OHV 663ccm 21ks
- Broj poruka : 8
Godina : 44
Datum upisa : 16.05.2016
uradi reglazu opet,nemaju pojma..vise ti mota levo nego desno i zato kaci na jednu stranu,a to sto nece da se vraca to je do reglaze sigurno
junior45- DOHC 1995ccm i.e 139ks
- Broj poruka : 35121
Godina : 33
Datum upisa : 10.01.2012
Struze ti tocak zato sto letva nije u srednjem polozaju kada je volan pravo...znaci mora sponama da nasteluje tockove u pravac, da nadje sredisnji deo letve, zatim da skine obruc volana i postavi ga u pravac...zato i nije u crednjem polozaju posto je nekoi skidao volan i pomerao da "kao" stoji pravo..
To sto ne vraca ne jednu stranu a na drugu vrati, to je do letve...zaribali su lezajevi na letvi...mora se reparirati..ocistiti i podmazati..
Da ne vraca na bilo koju stranu onda je to do zatura tockova...ali posto glavi..verovatno je zaribana..
To sto ne vraca ne jednu stranu a na drugu vrati, to je do letve...zaribali su lezajevi na letvi...mora se reparirati..ocistiti i podmazati..
Da ne vraca na bilo koju stranu onda je to do zatura tockova...ali posto glavi..verovatno je zaribana..
Godina : 50
Datum upisa : 16.06.2012
Similar topics
» Da li se volan za Yuga 45 moze zameniti volanom od Yuga IN ?
» Problem sa gasom
» Predstavljanje
» Problem sa vratima
» Problem sa floridom 1.3
» Problem sa gasom
» Predstavljanje
» Problem sa vratima
» Problem sa floridom 1.3
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
|