obrtomer problem
2 posters
Strana 1 od 1
obrtomer problem
Vec duze vreme imam problem sa obrtomerom na yugo floridi cas radi cas ne radi nema pravila nekad laze za 1000 obrtaja nekad manje. Prelemio sam zice sto idu iz obrtomera do elektronske ploce na tabli i nema promena. Ocistio sam i konektore na istrument tabli.Sta moze da bude problem?
ricpe- OHV 903ccm 45ks
- Broj poruka : 441
Datum upisa : 23.09.2014
Re: obrtomer problem
Toga sam se plasio. Nekad vozim i po mesec dana i radi sve normalno. Dal je moguce da uhvati smetnje odnekle?
ricpe- OHV 903ccm 45ks
Ne može. Da je vezan na bobinu kao na 3.1 možda bi imao smetnje. Na 4.6 impuls dobija sa komp. Tako da ne gine ti rastavljanje sata i zamena elemenata. To je uglavnom veglijin sistem. Popravka ako sam radiš nebi trebala da košta više od 500din. Tolko koštala mene za popravku, kupio sam sve novo što je bilo na pločici i sad radi kao sat..
A kako se potenciometri nasteluju kad se kupe novi?
ricpe- OHV 903ccm 45ks
Ja sam to štelovao kod drugara uz pomoć druge obrtaljke, konkretno na gsi. Kad sam sve sklopio moja je pokazivala za 800 obrtaja više. I na potenciomer sam je doterao da pokazuje približno jednako kao digitalna. I dobro sam uradio, tačno na 6250rpm gde je blokada pokazuje. Tolko mi je na stari komp, na drugi je na 7.100.
Similar topics
» Kako povezati obrtomer?
» Ortomer lada
» obrtomer sa slike povezivanje
» Obrtomer - popravka
» Yugo Koral in 2007-elektronski Km sat i obrtomer
» Ortomer lada
» obrtomer sa slike povezivanje
» Obrtomer - popravka
» Yugo Koral in 2007-elektronski Km sat i obrtomer
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma: