Obrtomer - popravka
3 posters
Strana 1 od 1
Obrtomer - popravka
Ljudi jel moze neko da mi pomogne?
Imam Veglia obrtomer fabricki iz table Ritma i nesto zeza,radi ali kako da kazem, nije osetljiv koliko treba.Znaci na 3000rpm on pokazuje 1000 i skakuce malo kazaljka.Znam da ima ono malo cudo za podesavanje na svakom obrtomeru ali ni to ne pomaze,jedino mogu jos da smanjim tu "osetljivost".
Ovi moji elektricari u firmi kazu da je IC (on pretvara valjda taj signal sa bobine) jedino sto moze da rikne na obrtomeru ali ja IC sa takvom oznakom nisam nasao po ovim radnjama sto prodaju el.zezancije.
Bio je kod autoelektricara 3meseca i ovaj ga nije ni pipnuo,kao nije stigao
Ja imam drugi obrtomer ali mi zao ovog old-school
Jel postoji neka nada ili da ga bacim?
Imam Veglia obrtomer fabricki iz table Ritma i nesto zeza,radi ali kako da kazem, nije osetljiv koliko treba.Znaci na 3000rpm on pokazuje 1000 i skakuce malo kazaljka.Znam da ima ono malo cudo za podesavanje na svakom obrtomeru ali ni to ne pomaze,jedino mogu jos da smanjim tu "osetljivost".
Ovi moji elektricari u firmi kazu da je IC (on pretvara valjda taj signal sa bobine) jedino sto moze da rikne na obrtomeru ali ja IC sa takvom oznakom nisam nasao po ovim radnjama sto prodaju el.zezancije.
Bio je kod autoelektricara 3meseca i ovaj ga nije ni pipnuo,kao nije stigao
Ja imam drugi obrtomer ali mi zao ovog old-school
Jel postoji neka nada ili da ga bacim?
djzecky- SOHC 1116ccm 55ks
- Broj poruka : 1098
Godina : 41
Datum upisa : 13.11.2008
Re: Obrtomer - popravka
Uh, posto nisam nikad rasturao obrtaljku, ne znam sta bi moglo da pravi problem, ali ako sumnjas na IC, i kazes da ga nema, gde si gledao (u kojim radnjama)? Mozda postoji i neki ekvivalent tog IC?
Trazio sam ga u Elementi u Su i tamo nemaju IC sa tom oznakom a koji drugi bi mogao da zameni taj to ne znaju.
a u radio elektro i lunaru?
ajde daj oznaku pogledacu ti ja sutra ako stognem posle faxa...
ajde daj oznaku pogledacu ti ja sutra ako stognem posle faxa...
sykone- OHV 843ccm 34ks
- Broj poruka : 290
Godina : 35
Datum upisa : 29.10.2008
http://www.kelco.rs/
http://www.kelco.rs/katalog/
Pogledaj ovde (nekadasnji Radio klub), imaju relativno dobar izbor IC-ova, a salju pouzecem.
http://www.kelco.rs/katalog/
Pogledaj ovde (nekadasnji Radio klub), imaju relativno dobar izbor IC-ova, a salju pouzecem.
Ako budes imao vremena viska moze ali ne moras se posebno cimati zbog toga.
Oznaka je 8416 SAK 215
Oznaka je 8416 SAK 215
ajde mi josh samo reci kolko nozica ima?
EDIT:
https://www.directmarket.ch/prod_details.htm?no_article=1621500&-token.cart=9D1A410218d4925A28LrGJXCA1D0&-token.lge=fr&-token.change=1&-token.iso=CHF&shop=
ovako izgleda?
EDIT:
https://www.directmarket.ch/prod_details.htm?no_article=1621500&-token.cart=9D1A410218d4925A28LrGJXCA1D0&-token.lge=fr&-token.change=1&-token.iso=CHF&shop=
ovako izgleda?
sykone- OHV 843ccm 34ks
Tako izgleda! Ima 4+4 nozice i ove spoljne su deblje od unutrasnje 2 bas kao na slici. Jedino sto nema tu belu liniju od gore nego pise oznaka tu.
ok cu da pogledam sutra nemash brige
sykone- OHV 843ccm 34ks
Ok hvala!
evo ovako biuo sam do Radio Elektro kaze covek nemaju sada ali misli da moze da se naruci tj on ima u katalogu ali nije sigurno da ima tamo odakle se narucuje cena je 216din u sredu idu po delove tako da dotle mozesh da narucish ove nedelje ali kontam da idu svake srede to nisam pitao uglavnom kad se naruci (ako ima) ceka se 2 nedelje...
Radio Elektro ti se nalazi u ulici Matije Gupca kada idesh prema Venera Bike ona se nalazi na coshku ulice a Radio elektro malo pre sa te strane, znaci ako idesh od vemera bike onda je sa leve strane ako idesh prema venera bike onda je sa desne strane imash tablu na radnji nemozesh da promashish...
Eto nadam se da sam ti pomogao
Radio Elektro ti se nalazi u ulici Matije Gupca kada idesh prema Venera Bike ona se nalazi na coshku ulice a Radio elektro malo pre sa te strane, znaci ako idesh od vemera bike onda je sa leve strane ako idesh prema venera bike onda je sa desne strane imash tablu na radnji nemozesh da promashish...
Eto nadam se da sam ti pomogao
sykone- OHV 843ccm 34ks
Ok! Hvala ti puno
Similar topics