Gasenje u toku voznje...
+2
YUgisa
Baggiolinho
6 posters
Strana 1 od 1
Gasenje u toku voznje...
Ljudi sta raditi?
Ovako,desava se ne povezano nebitno da li je motor zagrejan ili hladan,duze relacije ili krace...jednostavno kada stajem na semafor(kocim motorom),kada prebacim u 2gu brzinu pri usporenju ume da se ugasi.Popale se sve sijalice na tabli,on ugasen...desilo se i par puta,kada skrecem da isto uradi,no kada je u pokretu lako ga vratim u zivot samo otpustim kvacilo,i na sistemu gurke on ide i dalje,tj upali se.No pocelo me je to nervirati a i sigurno nije dobro.Takodje nekada danima radi kao sat,i onda na jedanom pocne zezati tako s vremena na vreme.Moram priznati da sam za sada imam jedno 4-5 takvih situacija...Sta bi moglo biti?
Ovako,desava se ne povezano nebitno da li je motor zagrejan ili hladan,duze relacije ili krace...jednostavno kada stajem na semafor(kocim motorom),kada prebacim u 2gu brzinu pri usporenju ume da se ugasi.Popale se sve sijalice na tabli,on ugasen...desilo se i par puta,kada skrecem da isto uradi,no kada je u pokretu lako ga vratim u zivot samo otpustim kvacilo,i na sistemu gurke on ide i dalje,tj upali se.No pocelo me je to nervirati a i sigurno nije dobro.Takodje nekada danima radi kao sat,i onda na jedanom pocne zezati tako s vremena na vreme.Moram priznati da sam za sada imam jedno 4-5 takvih situacija...Sta bi moglo biti?
Baggiolinho- OHV 767ccm 30ks
- Broj poruka : 143
Godina : 38
Datum upisa : 16.07.2014
Re: Gasenje u toku voznje...
A kad ides konstantnom brzinom, da li se tako nesto desi ili samo kad kocis i skreces? Jer ako su samo ove dve situacije, onda moguce da nije nesto ok sa karburatorom tj plovkom i iglicom... Ako se vozi na benzin...
Auto se vozi na plin...Do sada nikaka nije tako nesto priredio,ali za sve postoji prvi put hahah...
Kada idem konstantnom brzinom,radi kao sat...znaci samo kada skrecem ili stajem na semafor,pesacki itd...tj kada usporavam.do onog momenta kada ga vratim u 2gu brzinu sve ide ok,cim sam pre samo stajanje u drugoj brzi ni on ume da zabaguje.Desavalo mi se u krivini,skretanje na nizbrdici,stajanje na semafor i pesacki...zadnjih 2 meseca nije vozen na benzin...planiram uskoro da ga iznenadim malo haha
Kada idem konstantnom brzinom,radi kao sat...znaci samo kada skrecem ili stajem na semafor,pesacki itd...tj kada usporavam.do onog momenta kada ga vratim u 2gu brzinu sve ide ok,cim sam pre samo stajanje u drugoj brzi ni on ume da zabaguje.Desavalo mi se u krivini,skretanje na nizbrdici,stajanje na semafor i pesacki...zadnjih 2 meseca nije vozen na benzin...planiram uskoro da ga iznenadim malo haha
Baggiolinho- OHV 767ccm 30ks
- Broj poruka : 143
Godina : 38
Datum upisa : 16.07.2014
Pa najbolje da probas na benzin pa ako je sve ok, onda moze da se iskljuci mogucnost da je eventualno neki vakumski problem ili do paljenja, onda je samo do sistema za plin...
Da vozis na benzin, mozda bi mogucnost bila ler dizna, jer kad vozis sve je ok, cim pritisnes kvacilo, pustis gas onda pravi problem.
Vladislav- OHV 843ccm 34ks
- Broj poruka : 178
Godina : 32
Datum upisa : 26.02.2014
mala gumica na viljusci isparivaca plinske membrane ti je otisla.
Tatamata- OHV 843ccm 34ks
- Broj poruka : 263
Datum upisa : 25.02.2015
Imam problem sa yugom 55 elektronsko paljenje karburator weber elektronac, juce je poceo da se gasi na leru i da trza u voznji. Trzanje sam primetio tek kada se auto ugrejao. Da li neko zna sta moze da bude?
venoman- OHV 903ccm 45ks
- Broj poruka : 367
Datum upisa : 16.11.2012
ler dizna,ili ako imas elektricnu diznu,ona je ostala zatvorena..
junior45- DOHC 1995ccm i.e 139ks
- Broj poruka : 35121
Godina : 33
Datum upisa : 10.01.2012
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
|
|