Auspuh
+5
kokisa82
Crazy128
Stefan
YUgisa
junior45
9 posters
Strana 3 od 3
Strana 3 od 3 • 1, 2, 3
Re: Auspuh
Pisem ovde kad mi javi ujak
junior45- DOHC 1995ccm i.e 139ks
- Broj poruka : 35121
Godina : 33
Datum upisa : 10.01.2012
Ovo me zanima. Otišla mi "dvocevka", više mi se i ne vari, nego bih da menjam. Sad nemam vremena, a imao sam ovu ideju da privremeno zakrpim na taj način. Pitam se koliko bi ovo moglo da izdrži? Zanima me i koji je prečnik cevi (zbog veličine šelni).junior45 ::tako smo mi drugaru na daciji,limenka i selna
bratislavbelic- OHV 767ccm 30ks
- Broj poruka : 65
Godina : 52
Datum upisa : 30.07.2013
Drzi dok pprvi put ne stisnes malo ozbIljnje gas,precnik cevi je oko 38mm
junior45- DOHC 1995ccm i.e 139ks
- Broj poruka : 35121
Godina : 33
Datum upisa : 10.01.2012
Hvala na odgovoru. Ovo je malko lošije od varenja. Ovo, poslednje, varenje je izdržalo od prve polovine maja do sredine juna negde (oko mesec dana). Valjda je propadanju doprinelo i ko što ti napisa, ozbiljnije stiskanje gasa. Malo sam preterao po slovačkim auto putevima [img][/img]. Izgleda da ću morati da nađem vremena da zamenim, a dok ga ne nađem biće sportski zvuk. Inače uspeo sam da pronađem prečnikna sajtu Kilera piše da je 40 mmjunior45 ::Drzi dok pprvi put ne stisnes malo ozbIljnje gas,precnik cevi je oko 38mm
http://www.kilerauto.rs/delovi-za-auspuh-547
bratislavbelic- OHV 767ccm 30ks
- Broj poruka : 65
Godina : 52
Datum upisa : 30.07.2013
Poz moze jedno pitanje,na netu ima vise razlicitih onih tregera za auspuh,za zadnji lonac,izduvni,koji ide na jugo tempo obican je,nije efi? Na netu sam vidjao onaj sa dve kukice,ima onaj sto ima jednu kuku duzu,i ima onaj u obliku broja 8?
gorski_stab_57- OHV 767ccm 30ks
- Broj poruka : 58
Datum upisa : 15.08.2019
Skroz na kraju kod veznog lima ti ide taj u obliku 8mice, a sa kukicama ide iza srednjeg lonca, kaci se na gredu. Ako se dobro secam taj sa dve iste kukice je od Yuga, a sa duzom je za Z101.
Hvala brate puno,jel ima da se nadje po prodavnicama taj u obliku 8ice ,ovaj moj mi deluje kao da ce uskoro da pukne,ili ih ima samo po netu ?
gorski_stab_57- OHV 767ccm 30ks
- Broj poruka : 58
Datum upisa : 15.08.2019
Pa vidjao sam u prodavnicama ali pretpostavljam da sve zavisi od prodavnice do prodavnice... Ima tih nosaca raznih vrsta pa i boljih od fabrickih
Strana 3 od 3
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu