auspuh
+7
venoman
Mitke
charjek
dragan77
YUgisa
kalasnjikov
facol
11 posters
Strana 1 od 2
Strana 1 od 2 • 1, 2
auspuh
imam golfa 2 1.6 motor benz...i stavio sam zadnji lonac kao remus...e sad sta bih dobio da izvadim i srednji lonac...sad ima zvuk kao kros motor a ja hocu dubok...
facol- OHV 903ccm 45ks
- Broj poruka : 360
Godina : 33
Datum upisa : 26.01.2010
Re: auspuh
Za dubok zvuk ti trebaju sire cevi od standardnih i sa DEBLJIM ZIDOVIMA. Kada uzimas sire cevi, nemoj da preterujes. Sa tankim zidovima dobices rezak zvuk. Skidanjem srednjeg lonca ces dobiti bolje disanje motora na visim obrtajima, ali slabiji rad, tj. povlacenje na niskim obrtajima, mada nije neka preterana razlika. Najveca greska koju mozes napraviti je ta da stavis dosta sire cevi i izvadis srednji lonac (potpuno rasterecen motor). Znaci odlucis se za jedno-ili skidas srednji ili stavljas sire cevi. Jer ti taj auto ne vozis 90% vremena na 6000+rpm, nego negde u sredini skale obrtaja.
Mozda ti nista ne znaci, ali ja sam moj motor rasteretio tako sto sam stavio duzu dvocevku, kupio cev do zadnjeg lonca (nemam srednji lonac) i na kraju protocni lonac sa sirim otvorom. TA cev od dvocevke do protocnog lonca nije sira od fabricke.
Mozda ti nista ne znaci, ali ja sam moj motor rasteretio tako sto sam stavio duzu dvocevku, kupio cev do zadnjeg lonca (nemam srednji lonac) i na kraju protocni lonac sa sirim otvorom. TA cev od dvocevke do protocnog lonca nije sira od fabricke.
kalasnjikov- OHV 903ccm 45ks
- Broj poruka : 520
Datum upisa : 30.10.2010
necu da menjam nista,samo da izbacim srednji lonac i to je to...
facol- OHV 903ccm 45ks
ali sta cu dobiti ako izbacim taj srednji?da li ce biti glasniji,dublji ili kakav zvuk?
facol- OHV 903ccm 45ks
To mnogo zavisi od svega... Niko ne moze tacno da ti kaze i to zavisi i od zadnjeg lonca sto si stavio i od samog auta a ne verujem da tu ima mnogo ljudi koji imaju iskustva sa golfovima... Trebao bi da ima glasniji zvuk i ako je zadnji lonac nekih vecih dimenzija, trebao bi da bude dublji nego sada... Ali koliko dublji i glasniji ti niko ne moze reci...
Motor lakse dise na vecim obrtajima kada izbacis srednji. Naravno da ce biti glasniji, ako pozadi ostane sve isto. Dubina zavisi od izbora cevi i zadnjeg lonca.facol ::ali sta cu dobiti ako izbacim taj srednji?da li ce biti glasniji,dublji ili kakav zvuk?
kalasnjikov- OHV 903ccm 45ks
- Broj poruka : 520
Datum upisa : 30.10.2010
ja sam imao pre 2 meseca montiran r sport prohromni auspuh,kod drugara na golfu je radio odlicno,kod mene nikako dok nisam izbacio srednji lonac,onda je doslo do izrazaja dubina zvuka iz lonca,trenutno je demontiran i na cekanju
https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/259/080511120506.jpg/ https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/21/080511110012.jpg/
https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/259/080511120506.jpg/ https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/21/080511110012.jpg/
dragan77- OHV 843ccm 34ks
- Broj poruka : 275
Godina : 47
Datum upisa : 03.05.2011
da ne otvaram novu temu,izgoreo mi je fabricki zadnji lonac ja jugu koral in(6god je izdrzao).Sad kod mene u Srem.Mitrovici ima samo 2 u opticaju killer-ov i mala privreda.Sta mi vi savetujete?
charjek- SOHC 1116ccm 55ks
- Broj poruka : 1005
Datum upisa : 20.01.2012
Kiler
Mitke- SOHC 1581ccm 83ks
- Broj poruka : 8662
Godina : 34
Datum upisa : 25.03.2011
Koliko kiler moze da izdrzi da ne izgori
venoman- OHV 903ccm 45ks
- Broj poruka : 367
Datum upisa : 16.11.2012
Ajd i ja da pitam, meni pa otiso onaj zadnji lonac, e sad ima onaj oblik koji sam imao i koristio citavih godinu dana, a i vidim sad kad je ustruleo da je unutra supalj znaci nema nikak pribusivac, sto ja msm da je to mala privreda evo slike
a ima i ovih za koji kazu da su kvalitetniiji, ali nzm da li ovaj daje onaj zvuk kao na nekim zastavama i jugicima znate ono kao kad ga cepi, posto to ne volim nikako..
a ima i ovih za koji kazu da su kvalitetniiji, ali nzm da li ovaj daje onaj zvuk kao na nekim zastavama i jugicima znate ono kao kad ga cepi, posto to ne volim nikako..
Zuty- SOHC 1290ccm 60ks
- Broj poruka : 2224
Godina : 30
Datum upisa : 17.06.2013
Taj drugi je mnogo bolji i kvalitetniji.
Miljan- SOHC 1581ccm 88ks
- Broj poruka : 9430
Datum upisa : 05.03.2008
A za zvuk znaci nema si veze,,? Cuo sam 20 i vise zastave sa istim loncima znaci sve na njih isti izduv ali ni jedna nema isti zvuk , e sad zasto je to tako ljudi dal moze neko da objasni, motor, ovo ono?
Zuty- SOHC 1290ccm 60ks
- Broj poruka : 2224
Godina : 30
Datum upisa : 17.06.2013
Nije motor, nego dvocevka i srednji lonac najvise uticu.
Miljan- SOHC 1581ccm 88ks
- Broj poruka : 9430
Datum upisa : 05.03.2008
Najbolje vreme za protocni lonac, po mogucnostima od Golfa GTIZuty ::Ajd i ja da pitam, meni pa otiso onaj zadnji lonac, e sad ima onaj oblik koji sam imao i koristio citavih godinu dana, a i vidim sad kad je ustruleo da je unutra supalj znaci nema nikak pribusivac, sto ja msm da je to mala privreda :Devo slike
Milos- SOHC 1372ccm 72ks
- Broj poruka : 4104
Godina : 28
Datum upisa : 05.05.2012
Imasaf kao moj, vidi na netu da li ima negde mogucnost da se nabavi i posalje
Hm Imasaf bi bio verovatno najbolje resenje,ali i najskuplje.Nisam pogledao na netu,moracu da vidim jel ga ima i koja je cena.
Yugisa koliko dugo tebi traje Imasaf?
Tu se postavlja onda sledece pitanje,da li se isplati staviti Imasaf ili par puta menjati killer-ov,sta bi duze trajalo,a pri tome finansijski isplativije?
Yugisa koliko dugo tebi traje Imasaf?
Tu se postavlja onda sledece pitanje,da li se isplati staviti Imasaf ili par puta menjati killer-ov,sta bi duze trajalo,a pri tome finansijski isplativije?
Kod mene je auto 6 godina a kod bivseg vlasnika je bio minimum 1 godinu (ne secam se vec tacno projekta kako je tekao) a mozda i 2 Sam lonac nije nigde propao, jedino je prosle godine na spoju izlazne cevi iz lonca bila rupa pa je to popunjeno novim varom.
Ja cu moj da skinem i bacim, vec je poceo da propada a ima malo vise od godinu dana.Ima da ga teram bez lonca dok ne kupim neki sport lonac
venoman- OHV 903ccm 45ks
- Broj poruka : 367
Datum upisa : 16.11.2012
Ja sam mojim bio na kanalu i zreo za menjanje ceo izduvni sistem sem kolektora
Milos- SOHC 1372ccm 72ks
- Broj poruka : 4104
Godina : 28
Datum upisa : 05.05.2012
nigde nisam nasao IMASAF za juga.Mozda nesto po porudzbini,ali to ce skupo izaci.
Pisao sam ja sifru u jednoj temi, to je od kadeta valjda
Strana 1 od 2
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
|
|