Zac, Saradnik BMR-a za reparaciju i prodaju karburatora, anlasera, altenatora...
+27
AnteLo
Marko Zemun
dimmu
Aleko2141
d.stole
srkibojnintendo
Dare4x4
junior45
Sultan
Rasha013
jollyjumper
ristivoje
ZAC
Kum Ruzvelt
miljanxXx
facol
Milos
fox_87
Miljan
Mitke
Sima21
Nikola I.
Gago
Aki91
nenad_jj
Zuty
Predrag B.
31 posters
Strana 15 od 16
Strana 15 od 16 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16
Re: Zac, Saradnik BMR-a za reparaciju i prodaju karburatora, anlasera, altenatora...
Taman ojacam pa cu moci 😁
junior45- DOHC 1995ccm i.e 139ks
- Broj poruka : 35121
Godina : 33
Datum upisa : 10.01.2012
Re: Zac, Saradnik BMR-a za reparaciju i prodaju karburatora, anlasera, altenatora...
DaZAC ::dimmu ::Ako nije tajna kolika je cena bila po komadu?
Ja bih uzeo jedan kada dodje vreme za dvogrli jer nisam siguran da li ce moj 32/34 biti vredan spasavanja.
Mene pitas?
dimmu- SOHC 1301ccm EFI 68ks
- Broj poruka : 3943
Datum upisa : 29.04.2015
junior45 ::Taman ojacam pa cu moci 😁
Brz oporavak 😁
Aleko2141- SOHC 1290ccm EFI 67ks
- Broj poruka : 2881
Godina : 37
Datum upisa : 01.05.2016
dimmu ::DaZAC ::dimmu ::Ako nije tajna kolika je cena bila po komadu?
Ja bih uzeo jedan kada dodje vreme za dvogrli jer nisam siguran da li ce moj 32/34 biti vredan spasavanja.
Mene pitas?
50 e. po karbu...
Godina : 50
Datum upisa : 16.06.2012
dimmu- SOHC 1301ccm EFI 68ks
- Broj poruka : 3943
Datum upisa : 29.04.2015
Je li to pričamo o 32dmtr? Uzeo bih i ja jedan sređen, kada naleti. :-)
d.stole- OHV 1295ccm 61ks
- Broj poruka : 612
Datum upisa : 23.09.2013
Bice,ima raznih u ponudi
junior45- DOHC 1995ccm i.e 139ks
- Broj poruka : 35121
Godina : 33
Datum upisa : 10.01.2012
jovan55- OHV 767ccm 30ks
- Broj poruka : 113
Godina : 19
Datum upisa : 01.12.2017
50 e. sa setom dihtunga i membranom ainsprica..
Zatim sam strug malo unapredio. Elem ,glavno vreteno se vrtelo na obicnim kuglicnim lezajevima, iako su dobri, stvarala se vibracija izmedju obratka i noza pa je zavrsna obrada bila nezadovoljavajuca. Morao sam celicne delove posle obrade da ostavljam za nekoliko stotih vise pa finom smirglom glacati i dovoditi na meru.
Zamenio sam obicne lezajeve konusnim i resio problem. sada je obrada savrsena.
Na kraju sredjen i nosac noza koji nije bio idealan, vec je noz malko klackao...za nekih 0.1-0.2 mm. ali dovoljno da stvori vibraciju.
Zamenio sam obicne lezajeve konusnim i resio problem. sada je obrada savrsena.
Na kraju sredjen i nosac noza koji nije bio idealan, vec je noz malko klackao...za nekih 0.1-0.2 mm. ali dovoljno da stvori vibraciju.
Svaka cast
Pitanje za znalca:
Primetio sam da mi malo vlaži karburator na onom gornjem poklopcu, pa bih zamenio dihtung. Da li je ovo taj koji mi treba?
https://www.kupindo.com/Dizne/62053401_Garnitura-dizni-karburatora-Z101-NOVO
Zna li neko gde mogu da nabavim samo taj dihtung, pošto mi ne trebaju dizne? Auto je Koral In 1,1 sve fabričko na njemu. IPM karburator.
Primetio sam da mi malo vlaži karburator na onom gornjem poklopcu, pa bih zamenio dihtung. Da li je ovo taj koji mi treba?
https://www.kupindo.com/Dizne/62053401_Garnitura-dizni-karburatora-Z101-NOVO
Zna li neko gde mogu da nabavim samo taj dihtung, pošto mi ne trebaju dizne? Auto je Koral In 1,1 sve fabričko na njemu. IPM karburator.
Dare4x4- OHV 843ccm 34ks
- Broj poruka : 164
Datum upisa : 20.07.2018
Nadam se da se cika ZAC nece ljutiti sto odgovaram umesto njega
Odgovara ta garnitura za njega i mislim da nije lose da se to ima,membrana i ajnspric-dizna,zna i tu da slinavi.
Sto se dihtunga tice radi ih ova firma: http://kamil.rs/
Odgovara ta garnitura za njega i mislim da nije lose da se to ima,membrana i ajnspric-dizna,zna i tu da slinavi.
Sto se dihtunga tice radi ih ova firma: http://kamil.rs/
ristivoje- SOHC 1290ccm 60ks
- Broj poruka : 2385
Godina : 43
Datum upisa : 30.08.2014
Hvala puno.
Jednom sam hteo da zamenim ajnšpric membranu preventivno ali nova koju sam stavio je puštala, pa sam vratio staru fabričku. Auto je 2007. i poslednjih 3-4 godine se skoro i ne vozi. Pre neki dan sam ga upalio čisto onako i posle sam primetio da smrdi benzin u garaži. Nigde ne curi ali kao da je vlažan malo ovaj digtung. Sem toga, rezervoar je pun do zatvarača ali ne pušta nigde drugde niti smrdi u kabini. Stoji tako napunjen neko vreme već.
Da li je poznat kvalitet ovog seta sa Kupinda? I pošto sutra idem u Niš, gde bih mogao da potražim ovo ali da je proveren kvalitet ili original (ako postoji) ?
Jednom sam hteo da zamenim ajnšpric membranu preventivno ali nova koju sam stavio je puštala, pa sam vratio staru fabričku. Auto je 2007. i poslednjih 3-4 godine se skoro i ne vozi. Pre neki dan sam ga upalio čisto onako i posle sam primetio da smrdi benzin u garaži. Nigde ne curi ali kao da je vlažan malo ovaj digtung. Sem toga, rezervoar je pun do zatvarača ali ne pušta nigde drugde niti smrdi u kabini. Stoji tako napunjen neko vreme već.
Da li je poznat kvalitet ovog seta sa Kupinda? I pošto sutra idem u Niš, gde bih mogao da potražim ovo ali da je proveren kvalitet ili original (ako postoji) ?
Dare4x4- OHV 843ccm 34ks
Proveri samo da se nije iskrivio poklopac pa da zato pusta
Proveriću mada nije stezan niti je diran. Ja nekako mislim da se možda od stajanja na neki način rasušio
Dare4x4- OHV 843ccm 34ks
Ne secam se sad vec jel si bese vozio na plin, kod njih zna da se to desi jer se ne hladi sa benzinom
Ne, nikad nije imao plin ali od 2017. se vozi svega par hiljada km godišnje, ako i toliko. Preko zime gotovo da i ne izlazi napolje, a kada je lepo vreme vozi se po malo da bi se rekreirao
Dare4x4- OHV 843ccm 34ks
Kupio sam dihtung kao sa linka u radnji. Međutim, on je jedno tri puta tanji nego fabrički. Skoro da je od običnog papira. Sem toga, poklopac karburatora fabrički je neobrađen i neravan. Samo novi dihtung očigledno ne bi rešio stvar, pa sam stavio njega ispod fabričkog. Nemam bolje rešenje kad već ni dihtung nema da se kupi, a da je dobar. Ako bude zezao, praviću ga sam od klingerita.
Dare4x4- OHV 843ccm 34ks
Onaj crni je prilicno tanan,al opet trebao bi da radi posao. To nije neki problem,mogao si da ga poravnjas kad si ga vec skinuo,na staklo,fina smirgla i udri
ristivoje- SOHC 1290ccm 60ks
- Broj poruka : 2385
Godina : 43
Datum upisa : 30.08.2014
Imam ja pravi dihtung , a i sve ostalo za taj karburator.
Javi mi se na 063/847-00-68
Javi mi se na 063/847-00-68
Šteta što se ranije nisi javio Karburator je ispravan, samo je ovde bio onako zaprljan kao da je puštao po malo. Za sad dihtuje. Inače nije zbog toga smrdeo benzin u garaži kao što sam prvo mislio. Bio sam napunio rezervoar do čepa kad je bio hladan dan. Kad je otoplio, benzin se malko raširio i kapao na preliv onda kod gibnja. To sam tek kasnije provalio. Sad sam izvukao par litara i nema više smrada. Iskoristio sam situaciju da promenim i jedino preostalo fabričko crevo. Ono za preliv iz karburatora. Stavio sam Semperit. Sva ostala su Continental ali nije imalo da se kupi sad. Za taj zahvat, morala je i kutija grejanja napolje... Sve u svemu, zabavan dan
Dare4x4- OHV 843ccm 34ks
E, da. I ajnšpric membranu sam zamenio ali ovog puta je dvoslojna i deluje kvalitetno. Videćemo kakva je zapravo. Mada, kao što rekoh, auto se vrlo malo i vozi poslednjih godina.
Dare4x4- OHV 843ccm 34ks
Strana 15 od 16 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16
Similar topics
» Kit za reparaciju Solex 32 DISA 20
» Letva volana (kompletni remont)
» Pomoc oko remonta anlasera
» Remont anlasera MAGNETON 12V 1kW
» Remont rumunskog anlasera na yugu 55
» Letva volana (kompletni remont)
» Pomoc oko remonta anlasera
» Remont anlasera MAGNETON 12V 1kW