neki cudan sauh
4 posters
Strana 1 od 1
neki cudan sauh
Imam problem sa sauhom,naime kad ga startujem par puta pritisnem pedalu,sauh do kraja.ponasa se kao da radi na 50 obrtaja.kad malo nogom pritisnem lagano gas,sauh prihvati i onda sve radi.zasto mu je potrebno to dodavanje papucicom?u cemu je caka.leptir sauha inace zatvara do kraja,nova je membrana korektora za osiromasenje smese.broj obrtaja na sauhu je oko 2800 kad je povucen do kraja.
seljak- OHV 767ccm 30ks
- Broj poruka : 50
Godina : 50
Datum upisa : 23.08.2014
Re: neki cudan sauh
Ništa opasno, treba preštelovati otvaranje leptira pod sauhom mada nije ni potrebno. Sve je ok, samo piči.
Kako prestelovati,smanjiti broj obrtaja sauha?koliki je optimalan broj obrtaja?da li treba stelovati ugao donjeg leptira kad je gornji zatvoren?
seljak- OHV 767ccm 30ks
- Broj poruka : 50
Godina : 50
Datum upisa : 23.08.2014
Broj obrtaja pod sauhom stelujes sa srafom i maticom na poluzi gasa. Popustis maticu i odvrces ili zavrces sraf. Optimalan broj obrtaja pod sauhom, ako se ne varam, oko 2200 +/- 200 obrtaja
Milos- SOHC 1372ccm 72ks
- Broj poruka : 4104
Godina : 28
Datum upisa : 05.05.2012
Ja imam problem oko sauha...
Ujutro kad je još hladno, upali odmah i onda odmah gasi... Posle toga upali opet i treba loviti normalni rad motora sa papucicom gasa (nekih 5-10 sekundi) i onda proradi normalno... Problem samo ujutro kod prvog paljenja, onda da ga odmah gasiš, on će normalno da pali, i radi normalno u svim drugim uvjetima.
Najveći problem toga je da imam samo jedan pokušaj na nekih 8h
PS: Koral 45, 32MGV
Ujutro kad je još hladno, upali odmah i onda odmah gasi... Posle toga upali opet i treba loviti normalni rad motora sa papucicom gasa (nekih 5-10 sekundi) i onda proradi normalno... Problem samo ujutro kod prvog paljenja, onda da ga odmah gasiš, on će normalno da pali, i radi normalno u svim drugim uvjetima.
Najveći problem toga je da imam samo jedan pokušaj na nekih 8h
PS: Koral 45, 32MGV
YugoSLO- OHV 663ccm 21ks
- Broj poruka : 10
Datum upisa : 23.06.2013
Proveri da li membrana sauha otvara gornji leptir nakon startovanja motora.
Milos- SOHC 1372ccm 72ks
- Broj poruka : 4104
Godina : 28
Datum upisa : 05.05.2012
Similar topics
» Neki lud problem.
» Imam neki karburator...
» Osvetljenje - Neki sitniji kvarovi :D
» SAUH???????
» Sauh i nepovratni ventil
» Imam neki karburator...
» Osvetljenje - Neki sitniji kvarovi :D