Ventilator ne radi!
2 posters
Strana 1 od 1
Ventilator ne radi!
Dobar dan ljudi, da li neko moze da mi pomogne, vozim zastavu 101 ST, danas prvi put mi je podigao temperaturu uglavnom stoji na polovini + ventilator takodje ne radi, imam izveden prekidac u kabini jer cesto vozen po planini. Citao sam druge postove i vidim da je vrlo moguce da je otiso termoprekidac, ali opet ne znam dal je on ili je stvarno crko ceo ventilator ili mozda cak i termostat?
rmiki922- OHV 663ccm 21ks
- Broj poruka : 41
Datum upisa : 11.11.2014
Re: Ventilator ne radi!
ako je zaglavio termostat,znaci da kroz hladnjak ne protice voda i hladan je..a ako ima temperature u njega znaci da je nije zaglavio termostat
ventilator proveris tako sto dovedes struju na njega i vidis dal radi,ako ne radi,proveris masu a ako je masa uredu onda je crko motor na ventilatoru..
ako je sve gore navedeno ispravno,onda je termoprekidac kaput
ventilator proveris tako sto dovedes struju na njega i vidis dal radi,ako ne radi,proveris masu a ako je masa uredu onda je crko motor na ventilatoru..
ako je sve gore navedeno ispravno,onda je termoprekidac kaput
junior45- DOHC 1995ccm i.e 139ks
- Broj poruka : 35121
Godina : 33
Datum upisa : 10.01.2012
Re: Ventilator ne radi!
Vrelo je sve, i cevi za vodu i hladnjak, tako da je verovatno ispravan termostat, malo pre sam ga vozio bilo je sve okej drzi na pola skale, onda je nesto od ova poslednja dva. Hvala ti puno
rmiki922- OHV 663ccm 21ks
- Broj poruka : 41
Datum upisa : 11.11.2014
Similar topics
» Ventilator kabine, tandrce i skripuce kad radi
» Yugo 55 nervnomerno radi, gusi se, radi kao na 3 cilindra
» Ventilator
» Ventilator grejanja
» Ventilator grejanja
» Yugo 55 nervnomerno radi, gusi se, radi kao na 3 cilindra
» Ventilator
» Ventilator grejanja